First F24C build in Greece
Το είδα και live το μπλοκ σήμερα (έτσι για να ζηλεύεται )
Τι να πω στον Γιώργο που τον έχουμε λιώσει στα μπράβο
(που του αξίζουν βέβαια )
Θα περιμένω και εγώ με τρέλα , να δω τα νούμερα και πολύ περισσότερο τι κάνει στον δρόμο το πράμα
Keep tuning
Τι να πω στον Γιώργο που τον έχουμε λιώσει στα μπράβο
Θα περιμένω και εγώ με τρέλα , να δω τα νούμερα και πολύ περισσότερο τι κάνει στον δρόμο το πράμα
Keep tuning
παντως πρεπει να ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη απο τον gzob γιατι τις προαλες ειπα μαλακιες για turbo βιομηχνια κλπ.Zητω συγγνωμη και χαιρομαι γι αυτην την ατμοσφαιρικη σου μετατροπη που αμα μου επιτρεψεις καποια στιγμη να δω απο κοντα η να μας δωσεις με οπτικοακουστικο μεσο την δυναμομετρηση της θα σου ημουν υποχρεος.
Αλλα οπως μιλησα και με τα παιδια στην συναντηση σε τελειο κλιμα καθε μετατροπη εχει καποιο κοστος και υλικο και ψυχολογικο που αμα κατι παει στραβα ειναι το χειροτερο για μενα. Ελπιζω να σου πετυχει το σχεδιο και καλη επιτυχια .
Νotorious
Αλλα οπως μιλησα και με τα παιδια στην συναντηση σε τελειο κλιμα καθε μετατροπη εχει καποιο κοστος και υλικο και ψυχολογικο που αμα κατι παει στραβα ειναι το χειροτερο για μενα. Ελπιζω να σου πετυχει το σχεδιο και καλη επιτυχια .
Νotorious
Χιτώνια φίλε. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλο 2.4 στην Ελλάδα
Και το δικό μας είναι 2430cc
Έχουμε νούμερα? Πως πάει στο δρόμο? Μπράβο πάντως σε όποιον το τόλμησε. Φτιάχτηκε εδώ ή ήρθε έτοιμο? Stroker kit TOda να υποθέσω?
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγει. Σε λίγες μέρες θα έχουμε dynos κτλ.
ps: Ο κόφτης θα είναι 8200rpm και το vtec όπου θέλει (το υπολογίζω γύρω στις 5000 με stock cams).
Έχουμε νούμερα? Πως πάει στο δρόμο? Μπράβο πάντως σε όποιον το τόλμησε. Φτιάχτηκε εδώ ή ήρθε έτοιμο? Stroker kit TOda να υποθέσω?Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγει. Σε λίγες μέρες θα έχουμε dynos κτλ.
ps: Ο κόφτης θα είναι 8200rpm και το vtec όπου θέλει (το υπολογίζω γύρω στις 5000 με stock cams).
[QUOTE=gzob,Oct 30 2008, 08:30 PM]Χιτώνια φίλε. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλο 2.4 στην Ελλάδα
Έχουμε νούμερα? Πως πάει στο δρόμο? Μπράβο πάντως σε όποιον το τόλμησε. Φτιάχτηκε εδώ ή ήρθε έτοιμο? Stroker kit TOda να υποθέσω?
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγει.
Έχουμε νούμερα? Πως πάει στο δρόμο? Μπράβο πάντως σε όποιον το τόλμησε. Φτιάχτηκε εδώ ή ήρθε έτοιμο? Stroker kit TOda να υποθέσω?Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγει.