First F24C build in Greece
Λες?
Πάντως το είδα πριν 2-3 βδομαδες σε άλλο συνεργείο και μου είπαν μάλιστα ότι οι μπιέλες ήταν προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη...Αν το δέσιμο του μοτέρ που παρουσιάζεις εδώ το δένεις εσύ προσωπικά τότε σίγουρα δεν είναι το ίδιο
Πάντως το είδα πριν 2-3 βδομαδες σε άλλο συνεργείο και μου είπαν μάλιστα ότι οι μπιέλες ήταν προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη...Αν το δέσιμο του μοτέρ που παρουσιάζεις εδώ το δένεις εσύ προσωπικά τότε σίγουρα δεν είναι το ίδιο
Originally Posted by S2johnyK,Oct 30 2008, 11:28 AM
Λες?
Το πλεονέκτημα των oversize εμβόλων το υπολογίζω γύρω στα 10 άλογα. Το βασικότερο όμως είναι ότι έχουμε πείρο μεγαλύτερης αντοχής (οι εργοστασιακοί θεωρούνται από τα τρωτά σημεία του S) και συνεπώς μου επιτρέπει κόφτη 8200. Με τα μαμά έμβολα, δε θα ξεπερνούσα τις 8000 (μπορεί να φαίνεται μικρή διαφορά αλλά δεν είναι). Επίσης το oversize έμβολο είναι και ελαφρύτερο από το μαμά.
Originally Posted by gzob,Oct 30 2008, 11:54 PM
Σε ποιο συνεργείο?
Το πλεονέκτημα των oversize εμβόλων το υπολογίζω γύρω στα 10 άλογα. Το βασικότερο όμως είναι ότι έχουμε πείρο μεγαλύτερης αντοχής (οι εργοστασιακοί θεωρούνται από τα τρωτά σημεία του S) και συνεπώς μου επιτρέπει κόφτη 8200. Με τα μαμά έμβολα, δε θα ξεπερνούσα τις 8000 (μπορεί να φαίνεται μικρή διαφορά αλλά δεν είναι). Επίσης το oversize έμβολο είναι και ελαφρύτερο από το μαμά.
Το ρωτάω αυτό γιατί από ότι έχω διαβάσει στο αμερικάνικο forum αποφεύγουν όσο μπορούν resleeved block. Δεν ξέρω...τι λες? Σε βαθμό μάλιστα που να προτιμούν F/I bolt on παρά resleeved Ν/Α...
Όχι, δε μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο. Το θέμα με τα χιτώνια είναι τεράστιο. Τα stock FRM sleeves είναι εκπληκτικά. Είναι μεγάλη αμαρτία να τα αλλάξεις κανονικά αλλά εμένα προσωπικά με προβλημάτιζε το θέμα των εργοστασιακών πείρων. Αλλαγή πείρων συνεπάγεται αλλαγή εμβόλων και αλλαγή εμβόλων συνεπάγεται και χιτώνια. Και μιας και τα αλλάζουμε όλα, δεν κάνουμε και ένα oversize να πάρουμε καμιά 10αριά αλογάκια?
Αύριο πρώτα ο Θεός παίρνει μπροστά και πάει για εξάτμιση. Δευτέρα-Τρίτη θα στρώνεται.
Αύριο πρώτα ο Θεός παίρνει μπροστά και πάει για εξάτμιση. Δευτέρα-Τρίτη θα στρώνεται.
giwrgo kali epitixia na exete an kai eimai sigouros oti tha skotwnei kai se fantazomai stin prwti bolta meta to dunamometro thelw na dw tin ekfrasi tou proswpou sou ksereis esu ti lew. to mono pou me kanei kai lupamai einai oti twra pleon then tha thes to diko mou pia na to kaneis bolta xixixi.kali epitixia