GARAGE & SERVICE TIPS
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Κοιταξε, η Honda αναφερει να γινεται ρυθμιση βαλβιδων καθε 45000km.
Τωρα ο Σαρακακης γιατι αναφερει οτι πρεπει να το κανει μονο στα 90000km, δε το γνωριζω. Επισης δε θυμαμαι ποτε πρεπει να αλλαξεις και το φιλτρο βενζινης που βρισκεται μεσα στο ντεποζιτο. Εγω θα το αλλαζα παντως. Ενας τροπος να μαθεις αν χρειαζεται αλλαγη ειναι να κανεις donuts με το S και αν σου κανει διακοπες το μοτερ τοτε χρειαζεσαι αλλο φιλτρο καθως πεφτει η πιεση καυσιμου.
Τωρα ο Σαρακακης γιατι αναφερει οτι πρεπει να το κανει μονο στα 90000km, δε το γνωριζω. Επισης δε θυμαμαι ποτε πρεπει να αλλαξεις και το φιλτρο βενζινης που βρισκεται μεσα στο ντεποζιτο. Εγω θα το αλλαζα παντως. Ενας τροπος να μαθεις αν χρειαζεται αλλαγη ειναι να κανεις donuts με το S και αν σου κανει διακοπες το μοτερ τοτε χρειαζεσαι αλλο φιλτρο καθως πεφτει η πιεση καυσιμου.
Φίλτρο βενζίνης?Κοίτα να δείς,ούτε που το σκέφτηκα
Άρα θα αλλάξω εκτός από λαδια-βαλβ. και φ. βενζίνης,σίγουρα θα αλλάξω φίλτρο αέρα(έχει γίνει μαύρο...)
Τα oil jets και τα μπουζί δεν έχουν αλλαχτεί,θέλουν και αυτά ε?
Για τα oil jets κάθετε μέσα το αμάξι?
Άρα θα αλλάξω εκτός από λαδια-βαλβ. και φ. βενζίνης,σίγουρα θα αλλάξω φίλτρο αέρα(έχει γίνει μαύρο...)
Τα oil jets και τα μπουζί δεν έχουν αλλαχτεί,θέλουν και αυτά ε?
Για τα oil jets κάθετε μέσα το αμάξι?
H πρώτη άδεια είναι 2/03 αλλά είναι με πλαστικό τζάμι,ο λεβιές δεν έχει δέρμα κτλ άρα από ότι έχω καταλάβει είναι μοντέλο 2002 που απλά ταξινομήθηκε το 2003.
Τρέχα γύρευε..
Η ουσία είναι ότι πάω και για oil jets από'τι κατάλαβα...
Τρέχα γύρευε..
Η ουσία είναι ότι πάω και για oil jets από'τι κατάλαβα...
Κάποια SERVICE TIPS που βρήκα στο τριαδίκτυο.
Δεν έχω χρόνο να δω τί ακριβώς κάνει,
αν είναι βλακείες σβήστε τα.
http://www.eskimo.com/~mikeg/S2000/
Δεν έχω χρόνο να δω τί ακριβώς κάνει,
αν είναι βλακείες σβήστε τα.
http://www.eskimo.com/~mikeg/S2000/
Registered User
Registered User
Τελικα ηταν ηδη μεσα στη λιστα, αλλα αυτο με τα airducts ειναι διαφορετικο το τοπικ απο αυτο της λιστας, οποτε το προσθεσα. Επισης προσθεσα και καποια αλλα links...
Phga gia Service ston Lou. Ladia kai takakia pisw, ta opoia apla den yphrxan. Prwtes parathrhseis einai oti autkinhto frenarei POLY kalytera! Ypoloipes entypwseis sth sinexeia...
Sxetika me ton Lou prwth fora phga kai ola htane para poly thetika. Highlight ths hmera to skyli tou Lou...
Sxetika me ton Lou prwth fora phga kai ola htane para poly thetika. Highlight ths hmera to skyli tou Lou...