Gauges - Οργανάκια
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ηλια ακομα δεν εχω μαθει τιποτα για αυτο που ανεφερα παραπανω. Μεχρι να επιστρεψεις ολο και κατι θα μαθω.
Στο μεταξυ κοιταξτε τα παρακατω topics για να δειτε τι εχουν κανει στο εσωτερικο του S2000 με τα οργανακια και οχι μονο.
OFFICIAL Interior Cabin Thread-Electronics/Gauges
Official Interior Thread
Μανο, ειμαι σιγουρος οτι μολις δεις τις φωτογραφιες στα topics θα χωσεις γερο κραξιμο!
Στο μεταξυ κοιταξτε τα παρακατω topics για να δειτε τι εχουν κανει στο εσωτερικο του S2000 με τα οργανακια και οχι μονο.

OFFICIAL Interior Cabin Thread-Electronics/Gauges
Official Interior Thread
Μανο, ειμαι σιγουρος οτι μολις δεις τις φωτογραφιες στα topics θα χωσεις γερο κραξιμο!
Εχει νομιζω προσφορα ο Κωτσοβολος ατμοσιδερο Stirella με ανταπτορα για να δουλευει στην υποδοχη αναπτηρα του S.
Με μια inox βασουλα θα ειναι λουκουμι καπου εκει δεξια στο ταπλω για τις δυσκολες ωρες που δεν θα προλαβαινουμε να ειμαστε ατσαλακωτοι.
Δινει δωρο και ενα ρολοι τοιχου, αυτο το μεγαλο το ξυλινο με τον κουκο.
Για τα παλια τα S που δεν εχουν ρολοι ειναι οτι πρεπει να το κρεμασεις στον καθρεφτη.....
Με μια inox βασουλα θα ειναι λουκουμι καπου εκει δεξια στο ταπλω για τις δυσκολες ωρες που δεν θα προλαβαινουμε να ειμαστε ατσαλακωτοι.
Δινει δωρο και ενα ρολοι τοιχου, αυτο το μεγαλο το ξυλινο με τον κουκο.
Για τα παλια τα S που δεν εχουν ρολοι ειναι οτι πρεπει να το κρεμασεις στον καθρεφτη.....
Αυτο που δεν εχω δει ακομα ειναι να εχει βαλει καποιος σε S αυτα τα στροφομετρα τα τεραστια που εχουν οι αμερικανοι στα Nascar...
Κατι ασπρα σαν το κεφαλι τους....
Αυτα εκτος απο την βασικη τους λειτουργια ειναι και καλα, οταν εισαι ανοιχτος, να βλεπει ο αλλος απο πισω τις στροφες σου....
Να μην μπορει να σου πει οτι τον κλεβεις κιολας...
Κατι ασπρα σαν το κεφαλι τους....
Αυτα εκτος απο την βασικη τους λειτουργια ειναι και καλα, οταν εισαι ανοιχτος, να βλεπει ο αλλος απο πισω τις στροφες σου....
Να μην μπορει να σου πει οτι τον κλεβεις κιολας...