Gauges - Οργανάκια
Originally Posted by gre165-makis,Sep 20 2009, 04:08 PM
Συμφωνω σχεδον[λεω σχεδον γιατι τα μισα 1η φορα τα ακουγα] σε ολα με εξαιρεση τα 2G τα οποια δεν τα βλεπει κανενα πολιτικο αυτοκινητο και σε καμια περιπτωση[ισως το Caparo με σλικ αν θυμαμαι καλα]
1G με σεμι-σλικ και αν.
1G με σεμι-σλικ και αν.
Νοτόριους θα φας μπαν! (δεν το ήξερα ότι ήσουν εδώ..γι αυτό δε σου είπα καληνύχτα στα "διάφορα"...)
Και ρε συ Βαλέριε, η μετακόμιση θα μου έρθει πιο ακριβή και από το defi link..
Και ρε συ Βαλέριε, η μετακόμιση θα μου έρθει πιο ακριβή και από το defi link..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ηλια, προσπαθω να μαθω απο ενα φιλο μου καποιες λεπτομερειες για μια εταιρια που βγαζει οργανακια για ενδειξη θερμοκρασιας και πιεσης λαδιου και νερου κτλ. Το καλο με αυτα ειναι οτι εχει παρα πολυ μικρο μεγεθος με digital ενδειξη. Μιλαμε τωρα οτι ειναι τοσο μικρο οσο το μεταλλικο μερος ενος κλειδιου αυτοκινητου ή να φανταστεις περιπου οσο μισο στυλο. Θυμαμαι που το ειχα δει στο Audi S4 του φιλου μου και το ειχε βαλει ακριβως εκει που ειναι τα εργοστασιακα οργανα του αυτοκινητου και εδειχνε λες και ηταν εργοστασιακο. Ισως να ηταν και απο την ιδια την MTΜ που το βελτιωνε τοτε, δεν θυμαμαι, αλλα θα μαθω περισσοτερα και θα σου πω.
Originally Posted by energetic,Sep 22 2009, 09:39 AM
αλλα θα μαθω περισσοτερα και θα σου πω.
Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι κακόγουστοι που να ενδιαφέρονται
Originally Posted by leader,Sep 21 2009, 03:24 AM
Τι να σου πώ τις μετρήσεις τις είχε κάνει το POWER Techniques με V-Box έχω το DVD απο αυτό το τεύχος, αν πας στο section skid pad στο 0:24'52" δευτερόλεπτο λέει MAX G ON SKID PAD 1,228 για την ακρίβεια.
offtopic
Μαριε να το κοιταξεις και να μας πεις σε παρακαλω για το οργανο.