Gear Tech Turbo kit
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by mhnass2000,Apr 2 2008, 09:50 AM
παιδια καντε κατι με τα ελληνικα σας καποιο προβλημα εχει δημιουργι8ει με το σιτε και τουλαχιστον εγω τα βλεπω ιερογλυφικα ..
check it please
check it please
Σημερα τελειωσε και το δικο μου αμαξι
Μολις μπηκα σπιτι το εφερα απο Εθνικη -Αττικη οδο επιτηδες για να το πατησω λιγο. Το αμαξι ειναι ΟΠΛΟ , τελος
Εχω και το dyno αλλα δυστυχως δεν εχω scanner προχειρο, ο gzob αν θελει θα την ανεβασει καποια στιγμη....το αμαξι εβγαλε 350 αλογα ροδα... και 28-32 κιλα ροπη τροχο απο τις 4500-9000 στροφες.... παιδια το αμαξι τραβαει απιστευτα...
Μοναδικη παραφωνια ειναι η φασαρια που κανει
Ειχα την φαινη ιδεα να ελευθερωσουμε το external και τωρα μετα τις 4500 κανει σαν τραινο το αμαξι
Τελοσπαντων μικρος ο πονοκεφαλος...
Το αμαξι ειναι σαν εργοστασιακο , ρελαντι κλπ ολα μια χαρα.
Επιτελους και το δικο μου αμαξι δουλεψε οπως πρεπει...
Ευχαριστω τον gzob και την Geartech που φροντισανε το μωρο μου (παρα πολλες ωρες) και βγηκε απο κει μεσα θηριο
Επισης θα ηθελα ο gzob να βαλει και την δικη του καμπυλη διπλα στην δικη μου.... καποιο πουλακι μου σφυριξε οτι μεχρι καποιες στροφες τον πινει στεγνα
Μολις μπηκα σπιτι το εφερα απο Εθνικη -Αττικη οδο επιτηδες για να το πατησω λιγο. Το αμαξι ειναι ΟΠΛΟ , τελος Μοναδικη παραφωνια ειναι η φασαρια που κανει
Ειχα την φαινη ιδεα να ελευθερωσουμε το external και τωρα μετα τις 4500 κανει σαν τραινο το αμαξι
Τελοσπαντων μικρος ο πονοκεφαλος...Το αμαξι ειναι σαν εργοστασιακο , ρελαντι κλπ ολα μια χαρα.
Επιτελους και το δικο μου αμαξι δουλεψε οπως πρεπει...
Ευχαριστω τον gzob και την Geartech που φροντισανε το μωρο μου (παρα πολλες ωρες) και βγηκε απο κει μεσα θηριο
Επισης θα ηθελα ο gzob να βαλει και την δικη του καμπυλη διπλα στην δικη μου.... καποιο πουλακι μου σφυριξε οτι μεχρι καποιες στροφες τον πινει στεγνα
Ευχαριστω φιλε μου (ακομα θυμαμαι εκεινο το πατημα μας στην Κερατεα
) Tα specs ειναι GT3076 τουρμπινα με 63 κωλο, 0.7-0.8 πιεση και κλασσικο log manifold, τιποτα extreme δηλαδη. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι πλεον φοραει αρκετα περιφερειακα το αμαξι , ψυγεια κλπ οπως επισης φοραει και ΑΕΜ map sensor, AEM boost controller. Ειχα την κακη ιδεα να παω να γλυτωσω αυτα τα εξοδα αγοραζοντας no name περιφερειακα...το αποτελεσμα να τα πληρωσω 2 φορες γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις. Ας προσεχα...
Το κιτακι ξεκινησε σαν inline pro αλλα τωρα εχει μπασταρδευτει εντελως... ειναι one off που λενε... αν και πλεον το θεωρω Geartech
Τελος καλο ολα καλα αποτι φαινεται ...πλεον εχω και μονιμo wideband πανω...για να ειμαστε πιο safe
) Tα specs ειναι GT3076 τουρμπινα με 63 κωλο, 0.7-0.8 πιεση και κλασσικο log manifold, τιποτα extreme δηλαδη. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι πλεον φοραει αρκετα περιφερειακα το αμαξι , ψυγεια κλπ οπως επισης φοραει και ΑΕΜ map sensor, AEM boost controller. Ειχα την κακη ιδεα να παω να γλυτωσω αυτα τα εξοδα αγοραζοντας no name περιφερειακα...το αποτελεσμα να τα πληρωσω 2 φορες γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις. Ας προσεχα...Το κιτακι ξεκινησε σαν inline pro αλλα τωρα εχει μπασταρδευτει εντελως... ειναι one off που λενε... αν και πλεον το θεωρω Geartech

Τελος καλο ολα καλα αποτι φαινεται ...πλεον εχω και μονιμo wideband πανω...για να ειμαστε πιο safe
Ωραιος Γιωργο.Το αμαξι σου εκει ειναι μαλλον πολυ safe απ'οτι καταλαβαινω.Μεχρι ποσο μπορεις να σηκωσεις με ασφαλεια? Boost controler in-car παιζει?(Τετοια ανοιγματα δεν ξεχνιουνται βεβαια
,θυμαμαι τις αλλαγες σου
και τις invidia να ξυπνανε ολη την Κερατεα
.Τοτε ειχα πει στον Αγγελο να κι'ενας που παει το s οπως πρεπει.)
,θυμαμαι τις αλλαγες σου
.Τοτε ειχα πει στον Αγγελο να κι'ενας που παει το s οπως πρεπει.)
Ναι γιατι οι δικες σου οι αλλαγες πηγαινανε πισω.... σειριακο ειναι το δικο σου;
Καλα αμα πω στον gzob για in car boost controller θα ανεβασει 20 πιεση.... αστο το παιδι καλυτερα 
Safe ειναι μεχρι εκει που ειναι tuned το αμαξι, οποτε για μενα ειναι στο 0.8. Εδω θα ακουσω τον προγραμματιστη μου, οτι αυτος νομιζει... αλλωστε για μενα η αξιοπιστια ειναι το πιο σημαντικο
Καλα αμα πω στον gzob για in car boost controller θα ανεβασει 20 πιεση.... αστο το παιδι καλυτερα 
Safe ειναι μεχρι εκει που ειναι tuned το αμαξι, οποτε για μενα ειναι στο 0.8. Εδω θα ακουσω τον προγραμματιστη μου, οτι αυτος νομιζει... αλλωστε για μενα η αξιοπιστια ειναι το πιο σημαντικο