Gear Tech Turbo kit
Δεν ξέρω αν το δικό σου S είναι καθαρόαιμο, πάντως στο δικό μου είχαν γραμμές τα μέταλλα δύο μπιελών. Το μοτέρ μπορεί να έβγαζε αρκετά χιλιόμετρα ακόμα αλλά δε ρισκάρω να τουρμπίσω ένα μοτέρ σε αυτή την κατάσταση. Επίσης ξέρω πάρα πολλά S που έχουν χτυπημένα μέταλλα μπιελών (με πολύ λιγότερα απο 100.000χλμ) και πίστεψε με, δεν είμαι ο μόνος.
Ayto re paidia to kit ti leei ? Gia esas pou endiafereste gia turbo lysh.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-S2000...bayphotohosting
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-S2000...bayphotohosting
Κοίτα αυτά τα κιτ στο ebay, έχουν μερικά σοβαρά μειονεκτήματα:
1. Το intercooler δεν είναι bar & plate design -> πολύ μικρότερη απόδοση
2. Δεν έχει external wastegate
3. Θέλει oil filter relocation
4. Οι πολλαπλές εξαγωγής που έχουν είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και ανοίγουν με τα πρώτα ζόρια
5. Η τουρμπίνα είναι πολύ φτηνή. Την ίδια βάζουν στα κιτ για τα VTi. Τα βρίσκουν σκούρα σε συνεχή χρήση πάνω από 300 άλογα.
6. Αν και λέει για S2000, οι σωληνώσεις εισαγωγής δε φαίνεται να είναι κομμένες για να μπουν στο S. Μάλλον χρειάζεται να κόψεις εσύ μετά τις σωληνώσεις. Μεγάλη φασαρία.
7. Το βασικότερο -> Δεν έχει downpipe μέσα στο κιτ, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι για το S, αλλά μια σύνθεση πραγμάτων που θα μπορούσαν να μπουν στο S (με εξαίρεση την πολλαπλή).
1. Το intercooler δεν είναι bar & plate design -> πολύ μικρότερη απόδοση
2. Δεν έχει external wastegate
3. Θέλει oil filter relocation
4. Οι πολλαπλές εξαγωγής που έχουν είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και ανοίγουν με τα πρώτα ζόρια
5. Η τουρμπίνα είναι πολύ φτηνή. Την ίδια βάζουν στα κιτ για τα VTi. Τα βρίσκουν σκούρα σε συνεχή χρήση πάνω από 300 άλογα.
6. Αν και λέει για S2000, οι σωληνώσεις εισαγωγής δε φαίνεται να είναι κομμένες για να μπουν στο S. Μάλλον χρειάζεται να κόψεις εσύ μετά τις σωληνώσεις. Μεγάλη φασαρία.
7. Το βασικότερο -> Δεν έχει downpipe μέσα στο κιτ, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι για το S, αλλά μια σύνθεση πραγμάτων που θα μπορούσαν να μπουν στο S (με εξαίρεση την πολλαπλή).
Σήμερα επιτέλους μπήκε το μοτέρ στο αμάξι. Ξεκινάει η προσαρμογή του turbo, έχω τα πάντα συγκεντρωμένα εκτός από 2 ειδικούς σφικτήρες που δε μπορώ να βρω πουθενά. Εκανα παραγγελία UPS από Αμερική, Δευτέρα θα τους έχω, την άλλη βδομάδα πρώτα ο Θεός ξεκινάω το στρώσιμο...

Όταν όλα τελειώσουν με το καλό, θα λάμπει...