Gear Tech Turbo kit
Originally Posted by gzob,Jan 16 2008, 07:27 PM
Δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Μικρή πατούρα στα μέταλλα 2 μπιελών. Τα μέταλλα του στροφάλου, τα έμβολα και τα χιτώνια είναι σε άψογη κατάσταση. Φαίνεται ότι η Αχίλλειος πτέρνα των μοτέρ μας είναι τα μέταλλα των μπιελών, για αυτό και υπάρχουν τόσα μοτέρ που έχουν χτυπήσει κάτω (Γιαννακός, ακούς?
)
Όποιος έχει ξεπεράσει τα 100.000χλμ και δεν κάνει ένα rebuild παίζει λίγο με την τύχη του, τουλάχιστον αν θέλει 9αρες κάθε μέρα.
)Όποιος έχει ξεπεράσει τα 100.000χλμ και δεν κάνει ένα rebuild παίζει λίγο με την τύχη του, τουλάχιστον αν θέλει 9αρες κάθε μέρα.
Λοιπόν ένα καλό rebuild περιλαμβάνει αντικαστάση ελατηρίων εμβόλων, μέταλλα μπιελών και τσιμουχάκια βαλβίδων. ΕΠίσης καλό είναι να ελεγχθούν (και να αλλαχθούν αν χρειαστεί) τα μέταλλα βάσης, οι πείροι των εμβόλων, τα retainers και οι ασφάλειες τους. Κόστος δεν ξέρω ακριβώς, εξαρτάται από το τι τελικά θα αλλάξεις.
Originally Posted by gzob,Jan 17 2008, 02:22 AM
Λοιπόν ένα καλό rebuild περιλαμβάνει αντικαστάση ελατηρίων εμβόλων, μέταλλα μπιελών και τσιμουχάκια βαλβίδων. ΕΠίσης καλό είναι να ελεγχθούν (και να αλλαχθούν αν χρειαστεί) τα μέταλλα βάσης, οι πείροι των εμβόλων, τα retainers και οι ασφάλειες τους. Κόστος δεν ξέρω ακριβώς, εξαρτάται από το τι τελικά θα αλλάξεις.
Σορρυ οντως για το πρηξιμο!
Αν πάρουμε τιμές Σαρακάκη σα βάση για τα ανταλλακτικά, το κόστος δεν είναι και λίγο: 500Ε στην πρώτη περίπτωση και άλλα τόσα περίπου στη δεύτερη μόνο για τα ανταλλακτικά πάντα. Εργατικά, χονδρικά 450-700 ανάλογα το συνεργείο, ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.
Originally Posted by gzob,Jan 28 2008, 10:06 AM
Update: Αύριο 99% παραλαμβάνω (επιτέλους) τα μέταλλα. Μάλλον μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχω έτοιμο το μοτέρ οπότε την άλλη βδομάδα θα ασχοληθώ καθαρά με το turbo kit. Οι μέρες πλησιάζουν!
.....