Honda S2000 SC!
Na simfoniso me ton psilo. E3alou re pedia posi apo emas boroume na odigisoume sta akra to s2k? Na feroume to plesio tou sta oria tou ke na e3antlisoume ka8e ipo sto epakro? Ligi, poli ligi, gia na min po kanis... To s2k den to pernis gia ta aloga, an 8es dinami iparxoun apira aftokinita pleon gia na stin dosoun aploxera. E3alou i aftokinitoviomixanies exoun frikari teleftea...Se ligo 8a vgi ke kanena coltaki me 250 aloga ke ropi sto 8eo!!! E ke, eki ine to 8ema? Simasia exi to plesio granitis, i anartisi vedouza, i 9k rpm
Το καλύτερο απ' όλα, είναι ότι το οδηγείς ΕΣΥ δεν σε οδηγεί εκείνο κι ο νοών νοείτω...Όποιος δαμάζει το S2000, δαμάζει οτιδήποτε, γιατι το S δε σε κάνει μάγκα...πρέπει να είσαι μάγκας για να το πάς!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Psilos,Sep 13 2006, 03:49 PM
Το καλύτερο απ' όλα, είναι ότι το οδηγείς ΕΣΥ δεν σε οδηγεί εκείνο κι ο νοών νοείτω...Όποιος δαμάζει το S2000, δαμάζει οτιδήποτε, γιατι το S δε σε κάνει μάγκα...πρέπει να είσαι μάγκας για να το πάς! 

Οχι οπως καποιες κοτες!
Γι' αυτό σε πάω ρε Μιχαλάκη, γιατί τα λες όπως είναι τα πράγματα.
Παρεμπιπτόντως, πρόσφατα ανακάλυψα ότι στρώσανε το Διόνυσο με φρέσκια άσφαλτο στο μεγαλύτερο κομμάτι που ήταν γλίστρα, και το φχαριστήθηκα δεόντως. Το δοκίμασες
;
Psile ένα θα σου πω: 2 1/2 χρόνια τώρα, δεν μου έχουν λείψει τα άλογα. Καλή η σκέψη σου για εισαγωγή και εξάτμηση, αλλά να θυμάσαι ότι οι εισαγωγές που πραγματικά κάνουν διαφορά χρειάζονται άλλο εγκέφαλο για να παίξουν μπάλα. Σκέψου μήπως πρέπει να επικεντρωθείς στο θέμα εξάτμιση μόνο, που όλο και κάτι μπορεί να δώσει, ανάλογα και τι θα επιλέξεις.
Αν και για ταξίδι, εγώ καλά καλά δεν αντέχω την εργοστασιακή όταν είμαι εθνική και πρέπει να διατηρώ σταθερή ταχύτητα.
Παρεμπιπτόντως, πρόσφατα ανακάλυψα ότι στρώσανε το Διόνυσο με φρέσκια άσφαλτο στο μεγαλύτερο κομμάτι που ήταν γλίστρα, και το φχαριστήθηκα δεόντως. Το δοκίμασες
;Psile ένα θα σου πω: 2 1/2 χρόνια τώρα, δεν μου έχουν λείψει τα άλογα. Καλή η σκέψη σου για εισαγωγή και εξάτμηση, αλλά να θυμάσαι ότι οι εισαγωγές που πραγματικά κάνουν διαφορά χρειάζονται άλλο εγκέφαλο για να παίξουν μπάλα. Σκέψου μήπως πρέπει να επικεντρωθείς στο θέμα εξάτμιση μόνο, που όλο και κάτι μπορεί να δώσει, ανάλογα και τι θα επιλέξεις.
Αν και για ταξίδι, εγώ καλά καλά δεν αντέχω την εργοστασιακή όταν είμαι εθνική και πρέπει να διατηρώ σταθερή ταχύτητα.
Den symfwnw aparaithta oti h eisagwgh thelei kai eggefalo gia na doulepsei... Kamia J's gia na piasei to 100% isws oi alles oxi. Egw pou exw spoon eisagwgh douleuei mia xara kai EIDA diafora toso sthn ek kinhsei epitaxynsh oso kai sthn apokrish gaziou. Mhn berdeuete panta ta aloga me tis epidoseis. Opws exw pei polles fores kai tha 3analew, to thema den einai ti tha kerdiseis alla ti den tha xaseis afou opws 3anaeipame to S roufaei zesto aera apo thn eisagwgh kai rixnei avans kai gia kathe 3 vathmous kelsiou pou anevainei o aeras xanoume 1 alogo. Na sfektite oti i thermokrasia anevainei 20-30 vathmous. H exatmish sthn KALYTERH na tou dwsei 5 aloga (diplh) kai 9 (monh) kai kostizoun apo 700 euro mexri polla... (mialw gia epwnymes JDM giati gia xeiropoihtes den thelw na akousw kan). Opote vgazoume to simperasma oti h eisagwgh a3izei poly perissotero ta lefta tis mias kai to kostos einai KATA POLY mikrotero kai ta ofelh megalytera.
Oson afora to thema tou hxou h spoon den einai poly pio thoryvwdhs apo thn mama, isws na einai ligo perissotero sto v-tec. ALLA mporeite na kanete outo pou ekana egw, dhaldh na monwsete to filtrokouti apo msa me tainia alouminiou me apotelesma kai na diathreitai kryos o aeras mesa alla kai na meiwthei AISTHITA o thoryvos...
Oson afora to thema tou hxou h spoon den einai poly pio thoryvwdhs apo thn mama, isws na einai ligo perissotero sto v-tec. ALLA mporeite na kanete outo pou ekana egw, dhaldh na monwsete to filtrokouti apo msa me tainia alouminiou me apotelesma kai na diathreitai kryos o aeras mesa alla kai na meiwthei AISTHITA o thoryvos...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ο μαμα εγκεφαλος μπορει να ρυθμισει μεχρι ενος σημειου τα μιγματα. Και εγω οταν εβαλα την εισαγωγη της J's ειδα διαφορα, ειδικα απο τριτες και μετα αντε γεια με μεγαλη διαφορα! Μετεπειτα οταν εβαλα τη πεταλουδα της J's υπηρξε βελτιωση ειδικα απο 130-140χλμ και πανω. Απο καποιο επιπεδο ομως, το αμαξι και ο μαμα εγκεφαλος δεν μπορει να χειριστει σωστα τα μιγματα. Οποτε με το που μπηκε πανω ο J's Racing εγκεφαλος το αμαξι αλλαξε εντελως συμπεριφορα και εκμεταλευτηκε οσα μπορει στην ουσια να προσφερει η εισαγωγη και η πεταλουδα. Τοτε το αμαξι πυροβολουσε και μαζι με το ολο πακετο βελτιωσης το S2000 ειχε παρει 23-25 αλογα επιπλεον σε σχεση με μαμα S2000 και μαλιστα ειχε δυναμομετρηθει με 30βαθμους Κελσιου με υγρασια και με ελαχιστη ταχυτητα / παροχη ροης αερος. Φανταστειτε στο δρομο δηλαδη! 
Καλυτερα να το ολοκληρωνετε το πακετο βελτιωσης ειτε ειναι 1ο, 2ο ή 3ο σταδιο με το σωστο τροπο.
Τα ιδια εχουν ειπωθει μαζι και με τον D_S2000 σχετικα με το θεμα εισαγωγης / βελτιωσεις κτλ.
Καλυτερα να το ολοκληρωνετε το πακετο βελτιωσης ειτε ειναι 1ο, 2ο ή 3ο σταδιο με το σωστο τροπο.

Τα ιδια εχουν ειπωθει μαζι και με τον D_S2000 σχετικα με το θεμα εισαγωγης / βελτιωσεις κτλ.