Honda S2000 SC!
Xsefigame apo to arxiko topic... edo milame gia SC oxi atmosferikes beltiosis. Exo mia aporia... kapi valane SC edo stin athina kai meta ton vgalane... giati? tous xseri kanis aftous?
Ps oso gia to baros, xsexaste ta karpousia... kanis thavmata me rithmisomeni anartisi kai katanomi varous!
Ps oso gia to baros, xsexaste ta karpousia... kanis thavmata me rithmisomeni anartisi kai katanomi varous!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βασικα ο SC εχει τα υπερ και τα κατα του. Πριν ξεκινησω τη βελτιωση στο κινητηρα ειχα ρωτησει παρα πολλους κατοχους S2000 με SC και ολοι μου ανεφεραν οτι απο τη στιγμη που αυξανεις κατα 100+ αλογα την ιπποδυναμη, θα πρεπει να μαθεις και τα ορια του κινητηρα σου. Συγκεκριμενα ανεφεραν οτι θα μπορεις να το σπας στους κοφτες το μοτερ αλλα θα πρεπει και να το "χαλαρωσεις" λογω των υψηλων θερμοκρασιων που παραγονται στο κινητηρα. Μου ειπε μαλιστα ενας "Κανε 3-4 ανοιγματα απο σταση αλλα μετα ασε το αυτοκινητο να δουλεψει πιο χαλαρα χωρις να το βαζεις πολυ μεσα στο v-tec".
Originally Posted by energetic,Sep 14 2006, 06:22 AM
Δε παιρνει τσιπακι ο μαμα εγκεφαλος.
Έεεεεεετσι!
Συγχαρητήρια συνάδελφε και συνονόματε, πολύ καλή δουλειά, σαν εργοστασιακή. Δεν μου έχει τύχει ν' ακούσω υπερσυμπιεσμένο S...
Μετά τις εκλογές, σκοπεύω ν'ανέβω Σέρρες, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, ελπίζω να συναντηθούμε και να το δω - ακούσω στην πράξη
Συγχαρητήρια συνάδελφε και συνονόματε, πολύ καλή δουλειά, σαν εργοστασιακή. Δεν μου έχει τύχει ν' ακούσω υπερσυμπιεσμένο S...
Μετά τις εκλογές, σκοπεύω ν'ανέβω Σέρρες, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, ελπίζω να συναντηθούμε και να το δω - ακούσω στην πράξη
Thank you m8!
Ο θόρυβος είναι με λίγα λόγια Κ@ΥΛ@!!!!
Σήμερα είχε την τύχη να απολαύσει μια βολτίτσα ο Mr. Vtecman!
Φίλε Psile όταν με το καλό ανηφορίσεις για τα μέρη μας call me στο νούμερο που σου έστειλα με ΡΜ!
Ο θόρυβος είναι με λίγα λόγια Κ@ΥΛ@!!!!
Σήμερα είχε την τύχη να απολαύσει μια βολτίτσα ο Mr. Vtecman!
Φίλε Psile όταν με το καλό ανηφορίσεις για τα μέρη μας call me στο νούμερο που σου έστειλα με ΡΜ!