invidia exhaust
Originally Posted by gmak_s2k,Sep 6 2009, 06:25 PM
Protogeo νομιζω οτι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Για αυτό και ρώτησα αν έχει να πει κάποιος για την διπλή την T1R.
Δεν νομίζω οτι μπορεί να συγκριθεί μια μονή με μια διπλή εξάτμιση, σε οτιδήποτε.
Προσωπικά, εμφανισιακά δεν μου αρέσει καθόλου η μονή εξάτμιση στο S και ας κάνει πιο πολύ θόρυβο (όντως η T1R κάνει πιο πολύ) και ας "δίνει" πιο πολύ σε θέμα απόδοσης.
Βέβαια τα πάντα είναι θέμα γούστου οπότε περί ορέξεως.....
Για αυτό και ρώτησα αν έχει να πει κάποιος για την διπλή την T1R.
Δεν νομίζω οτι μπορεί να συγκριθεί μια μονή με μια διπλή εξάτμιση, σε οτιδήποτε.
Προσωπικά, εμφανισιακά δεν μου αρέσει καθόλου η μονή εξάτμιση στο S και ας κάνει πιο πολύ θόρυβο (όντως η T1R κάνει πιο πολύ) και ας "δίνει" πιο πολύ σε θέμα απόδοσης.
Βέβαια τα πάντα είναι θέμα γούστου οπότε περί ορέξεως.....

και ποσο μαλλον τις συγκεκριμενες που ειναι η μερα με την νυχτα σε οτι και να τις συγκρινεις..
απο βαρος? απο ηχο? (τουλαχιστον για μενα) απο υλικο κατασκευης?
απλα το ακουσα σε ενα βιντεακι στο youtube και μου αρεσε πολυ περισσοτερο ο ηχος της Τ1R
οχι πως της invidia δεν μαρεσει αλλα ρωτησα για να το σιγουρεψω
Και εγω να σου πω την αληθεια πιο πολυ μου αρεσει το S με 2πλη εξατμιση μαλλον γιατι ετσι το εχω μαθει/συνηθισει ετσι... αλλα απο την αλλη δεν θα ειχα και κανενα προβλημα να βαλω μονη
εσενα παντως harri-s- δε σε πετυχα πουθενα στο δρομο παρα μονο οπως σου ειπα λιγο πριν την παραλιακη απο τσιλιβη..παντα παρκαρισμενος...θα πιαστει στο τελος το S προσεχε...
Originally Posted by george.alex,Sep 6 2009, 09:07 PM
gmak_s2k γιατι πηγαινες επι 22 χρονια? που μενεις εκει? πας κι εγω συνεχεια (απο πασχα ως σεπτεμβρη γιατι εχει φιλος απο καλαματα
στο τσιλιβη δωματια)
στο τσιλιβη δωματια)
).Όταν πηγαίνω μένω ή Λιθακιά ή στη Χώρα.
Έχω να κατέβω όμως αρκετό καιρό και μάλλον πλησιάζει η ώρα
παιδια καλισπερα,εχω ενα προβληματακι με την εξατμηση...η αριστερη μπουκα ειναι 3χιλιοστα λιγο πιο εξω απ την δεξια..εντωμεταξυ η εξατμηση πρεπει να ειναι για το AP1 γιατι ειχε μονο γατζο για να πιαστει στο αμαξομα ενω η μαμα η δικια μου ειχε διπλο..