invidia exhaust
Originally Posted by leftis,Sep 8 2009, 02:58 PM
Ρεγουλαρισμα θελει λιγο παλι με τα λαστιχα.
Μανο-Βαγγελη: παιδια αυτα τα 3 χιλιοστα οταν πηγαινες απο πανω φαινοταν αρκετα η διαφορα κ μου φαινοταν πολυ γυφτικο να το αφησω ετσι..δειτε τις φωτο του μαριου
Μαριος: Μαριε αυτο που συνεβει σε σενα ηταν κ σε μενα ακριβως!!ενταξει ομως εβαλα χερι κ το εφτιαξα με το παραπανω τροπο!!!!ευχαριστω για τις φωτο ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να δειξω
Originally Posted by harri-S-,Sep 8 2009, 09:24 PM
γι αυτο θα γινεις προεδραρα λευτερακο!!!ακριβως αυτο που ειπες ηταν,δεν ειχε κατσει το ιδιο στα λαστιχα κ ηθελε ρυθμιση..πλεον ειναι ισια κ στο πανω κατω κ στο μεσα εξω..
Μανο-Βαγγελη: παιδια αυτα τα 3 χιλιοστα οταν πηγαινες απο πανω φαινοταν αρκετα η διαφορα κ μου φαινοταν πολυ γυφτικο να το αφησω ετσι..δειτε τις φωτο του μαριου
Μαριος: Μαριε αυτο που συνεβει σε σενα ηταν κ σε μενα ακριβως!!ενταξει ομως εβαλα χερι κ το εφτιαξα με το παραπανω τροπο!!!!ευχαριστω για τις φωτο ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να δειξω

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Vagelis,Sep 9 2009, 10:38 AM
Και στη δικιά μου το αριστερό τελικό είναι ελάχιστα πιο κάτω από το δεξί...απλά δεν νομίζω ότι φαίνεται τόσο τραγικό για να μπεις στην διαδικασία να λύνεις και να δένεις...