When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Εχεις πάρει την Invidia για το Αμερικάνικο που είναι διαφορετικό από το ευρωπαικό. Εχω συναντήσει σε thread να λένε ότι η εξάτμιση κανει σε 2007+ μοντέλο που είναι διαφορετικά στις βάσεις της εξάτμισης
Και 07 να ειναι Χρηστο, δεν εχει σχεση με την εξατμιση και αυτο που λεει ο Χαρης.
Αν το ενα καζανακι βγαινει πιο εξω απο το αλλο σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με την εξατμιση και οχι με τα λαστιχα και τα στηριγματα.
Πρεπει να την βγαλει και να την μετρησει.
Για οποιο μοντελο και να ειναι, τα καζανακια πρεπει να απεχουν το ιδιο.
Πιστευω οτι παιζει στι μεταφορα να εχει παρει καποια χιλιοστα στο σημειο που οι δυο σωληνες γινονται ενας και αν εκει εχει παρει απο καποιο ζορι στη μεταφορα εστω και λιγο, μετα στο τελειωμα απο τα καζανακια φιανεται πολυ μεγαλυτερο.
Καλα λετε πιπες στο παιδι. 3χιλιοστα λεει οτι εξεχει πιο πολυ η μπουκα. Ρεγουλαρισμα θελει λιγο παλι με τα λαστιχα. Εχω βαλει και εχω βγαλει την δικια μου ποσες φορες. Ποτε δεν καθεται στο ιδιο σημειο και ειναι και μονη.
Ρόλο παίζει ακόμη και ο τρόπος που θα βιδωθεί η εξάτμιση στο αυτοκίνητο..ειδικά στις εξατμίσεις που αποτελούνται από 2-3 κομμάτια , πάντα "κάθονται" διαφορετικά, ανάλογα με τη σειρά που σφίγγονται οι βίδες..
Τωρα το ειδα.
Εχεις δικιο Λευτερη, νομιζα 3 εκατοστα αλλα βλεπεις θεωρω οτι μιλαμε σοβαρα.
Καλα ρε Χαρη μας δουλευεις?
Πηγες με χαρακα και το μετρησες γιατι με το ματι δε φαινεται?
Δλδ τι ηθελες να ειναι με διαβητη? Δλδ η μαμα η εξταμιση δεν εχει διαφορα αυτης της ταξεως το ενα καζανακι με το αλλο?
Ακου τωρα προβλημα, τα 3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ = τιποτα
ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ FORUM.
Λεπτομέρειες....με τόσο συντονισμό καθε μερα θα αλλάζει η απόσταση...μια θα ειναι 3 μια 6 μια 1 (χιλιοστό!!!!)....κάποια μέρα θα έρθει και θα κατσει στα ίσια....
Χαρη αυτο που αναφερεις ειναι καθαρα θεμα που εχει να κανει με το σφιξιμο των βιδων της εξατμισης. Το ιδιο προβλημα ειχα αντιμετωπισει στο προηγουμενο S2000 μου, οπου ειχα κι εγω στην αρχη την Invidia. Αυτο που συμβαινει, ειναι η αριστερη μπουκα της εξατμισης, να ειναι χαμηλοτερη απ'οτι η δεξια οταν την βλεπεις απο πισω οπως φαινεται στη παρακατω φωτογραφια. Ετσι ομως φαινεται σαν να προεξεχει. Επειδη δεν ειχα το χρονο να λυνω και να δενω παλι τις βιδες, το προβλημα αυτο το ελυσα βαζοντας δυο tie-wraps στους γαντζους / βασεις, οπως εχω γραψει σε αυτο το ποστ και η εξατμιση μετα ηταν ακριβως στη θεση της συμμετρικα.
Εδω φαινεται αυτο που περιγραφω...
Δεξια πλευρα...
Αριστερη πλευρα (δες ποσο πιο χαμηλα ειναι σε σχεση με τη δεξια πλευρα)...