Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

invidia exhaust

Thread Tools

Old Sep 8, 2009 | 04:27 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Εχεις πάρει την Invidia για το Αμερικάνικο που είναι διαφορετικό από το ευρωπαικό. Εχω συναντήσει σε thread να λένε ότι η εξάτμιση κανει σε 2007+ μοντέλο που είναι διαφορετικά στις βάσεις της εξάτμισης
Reply
Old Sep 8, 2009 | 04:34 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

07 ειναι το δικο μου χρηστο...
Reply
Old Sep 8, 2009 | 04:41 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

Εγινε Κεντα δηλαδη
Reply
Old Sep 8, 2009 | 04:48 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Και 07 να ειναι Χρηστο, δεν εχει σχεση με την εξατμιση και αυτο που λεει ο Χαρης.
Αν το ενα καζανακι βγαινει πιο εξω απο το αλλο σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με την εξατμιση και οχι με τα λαστιχα και τα στηριγματα.
Πρεπει να την βγαλει και να την μετρησει.
Για οποιο μοντελο και να ειναι, τα καζανακια πρεπει να απεχουν το ιδιο.
Πιστευω οτι παιζει στι μεταφορα να εχει παρει καποια χιλιοστα στο σημειο που οι δυο σωληνες γινονται ενας και αν εκει εχει παρει απο καποιο ζορι στη μεταφορα εστω και λιγο, μετα στο τελειωμα απο τα καζανακια φιανεται πολυ μεγαλυτερο.
Reply
Old Sep 8, 2009 | 04:58 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Καλα λετε πιπες στο παιδι. 3χιλιοστα λεει οτι εξεχει πιο πολυ η μπουκα. Ρεγουλαρισμα θελει λιγο παλι με τα λαστιχα. Εχω βαλει και εχω βγαλει την δικια μου ποσες φορες. Ποτε δεν καθεται στο ιδιο σημειο και ειναι και μονη.
Reply
Old Sep 8, 2009 | 05:12 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ρόλο παίζει ακόμη και ο τρόπος που θα βιδωθεί η εξάτμιση στο αυτοκίνητο..ειδικά στις εξατμίσεις που αποτελούνται από 2-3 κομμάτια , πάντα "κάθονται" διαφορετικά, ανάλογα με τη σειρά που σφίγγονται οι βίδες..
Reply
Old Sep 8, 2009 | 05:15 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Τωρα το ειδα.
Εχεις δικιο Λευτερη, νομιζα 3 εκατοστα αλλα βλεπεις θεωρω οτι μιλαμε σοβαρα.
Καλα ρε Χαρη μας δουλευεις?
Πηγες με χαρακα και το μετρησες γιατι με το ματι δε φαινεται?
Δλδ τι ηθελες να ειναι με διαβητη? Δλδ η μαμα η εξταμιση δεν εχει διαφορα αυτης της ταξεως το ενα καζανακι με το αλλο?
Ακου τωρα προβλημα, τα 3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ = τιποτα
ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ FORUM.
Reply
Old Sep 8, 2009 | 05:33 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

ρε παιδια 3χιλιοστα?ημαρτον,αμα ηταν δηλαδη 3εκατοστα θα τη βαζατε στον τορνο?σιγα τη διαφορα,ε 3 χιλ μια τριχα ειναι..
Reply
Old Sep 8, 2009 | 05:38 AM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Λεπτομέρειες....με τόσο συντονισμό καθε μερα θα αλλάζει η απόσταση...μια θα ειναι 3 μια 6 μια 1 (χιλιοστό!!!!)....κάποια μέρα θα έρθει και θα κατσει στα ίσια....
Reply
Old Sep 8, 2009 | 01:36 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Χαρη αυτο που αναφερεις ειναι καθαρα θεμα που εχει να κανει με το σφιξιμο των βιδων της εξατμισης. Το ιδιο προβλημα ειχα αντιμετωπισει στο προηγουμενο S2000 μου, οπου ειχα κι εγω στην αρχη την Invidia. Αυτο που συμβαινει, ειναι η αριστερη μπουκα της εξατμισης, να ειναι χαμηλοτερη απ'οτι η δεξια οταν την βλεπεις απο πισω οπως φαινεται στη παρακατω φωτογραφια. Ετσι ομως φαινεται σαν να προεξεχει. Επειδη δεν ειχα το χρονο να λυνω και να δενω παλι τις βιδες, το προβλημα αυτο το ελυσα βαζοντας δυο tie-wraps στους γαντζους / βασεις, οπως εχω γραψει σε αυτο το ποστ και η εξατμιση μετα ηταν ακριβως στη θεση της συμμετρικα.

Εδω φαινεται αυτο που περιγραφω...

Δεξια πλευρα...

Αριστερη πλευρα (δες ποσο πιο χαμηλα ειναι σε σχεση με τη δεξια πλευρα)...

Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:40 PM.