leader's 1st dynorun
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ManosS2k,Jan 28 2010, 10:47 AM
Οσο για αυστηρωτητα Μιχαλη δε ξερω αν ειναι τοσο οσο του Φωτεινελη...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Συμπίεση μην φανταστείτε κάτι τραγικό 1-2 δέκατα πλανισμένο καπάκι δηλ. 11,1-11,2 max, πρόγραμμα φυσικά από ef9 τον ξέρω απο όταν πήγαινα λύκειο, αυτός είχε φτιάξει και στο vti μου και έκανα πλάκα στα gti, όσο για την 60άρα ας μην την αδικούμε καλές είναι αλλά όχι για ψηλά.
Τα νουμερα αυτα ειναι πλασματικα.
Δεν υφιστανται στο δρομο παρα ελαχιστα και υπο συνθηκες.
17 αλογα απο φιλτρο - εξατμιση σε μαμα S δεν υπαρχουν.
Λεμε τα ιδια και τα ιδια εκατο φορες και παλι τα ιδια και παλι τα ιδια και ξαναπαλι τα ιδια.
Ας ανοιξει ενα καλοσυντηρημενο μαμα S με αυτο με τα τα 17 αλογα συν να δουμε διαφορες.
Δεν υφιστανται στο δρομο παρα ελαχιστα και υπο συνθηκες.
17 αλογα απο φιλτρο - εξατμιση σε μαμα S δεν υπαρχουν.
Λεμε τα ιδια και τα ιδια εκατο φορες και παλι τα ιδια και παλι τα ιδια και ξαναπαλι τα ιδια.
Ας ανοιξει ενα καλοσυντηρημενο μαμα S με αυτο με τα τα 17 αλογα συν να δουμε διαφορες.
Ελεύθερη χώρα έχουμε, το πολίτευμα μας Δημοκρατία και ότι Δηλώσεις είσαι.
Ξαναλέω :Η Amuse με την εξάτμιση που έχω ακριβώς, και την εισαγωγή που έχω ακριβώς δηλώνει κέρδος +18,5ps +1,5-2kg ropis(5,4 απο mugen intake, και 13,1 απο Amuse R1000=T1R 70RT) και οι εταιρίες αυτές είναι σοβαρές όχι babis tuning ή USA Cheap Replica Development.
Επίσης το 13,9 δέν γράφεται τυχαία...
Μάριε σε τι δυναμόμετρο είχες μετρήσει για τι από dyno σε dyno έχει διαφορά.
Ξαναλέω :Η Amuse με την εξάτμιση που έχω ακριβώς, και την εισαγωγή που έχω ακριβώς δηλώνει κέρδος +18,5ps +1,5-2kg ropis(5,4 απο mugen intake, και 13,1 απο Amuse R1000=T1R 70RT) και οι εταιρίες αυτές είναι σοβαρές όχι babis tuning ή USA Cheap Replica Development.
Επίσης το 13,9 δέν γράφεται τυχαία...
Μάριε σε τι δυναμόμετρο είχες μετρήσει για τι από dyno σε dyno έχει διαφορά.