leader's 1st dynorun
Originally Posted by ManosS2k,Jan 28 2010, 09:20 AM
τα παιδια εκει μ ειπαν οτι μαμα S το μετραει 218-219hp...
Ήταν 3-4 αμάξια η θυμάμαι λάθος ?
Εγώ σε μαμά του φίλου μου 04' αυτό που έβγαλε 225 μαμά τατ έριξα ρολλ 1ες με 4ες 1 κολώνα και τώρα που έβαλε junichiko - testpipe και 70rs του έριξα 1 αμάξι ακριβώς. πολύ λογικό αφού είναι +17πσ απο μαμά και εγώ +21 απο αυτόν όταν ήταν μαμά.
Είχα ανοίξει και με full 1ο σταδιο ίδια πράγματα με του μάνου αλλά greddy ultimate και όχι απο ef9 αλλά από speedware με εξω a/c και πηγαίναμε το ίδιο, ψηλά ξεμύτιζα.
clue οχι απο ef9 πρόγραμμα έχει διαφορά, ο manos θα μου ψιλοέριχνε πιστεύω,
Αυτό λένε οι χρόνοι τουλάχιστον 13,77 αυτός 13,89 εγώ πρίν την εισαγωγή μου, τα denso και ρύθμισμα βαλβίδων όμως, που σίγουρα πήρα 1 sec 400άρι.
ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ S2000 ΜΕ 70ΆΡΑ ΜΕ S2000 ΜΕ 60ΑΡΑ ΣΕ ΚΌΝΤΡΑ
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ 60ΑΡΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ VTI ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1600cc, και 63,5 ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ INTEGRA KAI TA KAΛΑ ΤYPE-R ΚΑΙ S2000 ΈΧΟΥΝ 70ΑΡΑ, ΑΦΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ O DUG MCMILAN ΤΗΣ HONDATA, H AMUSE, H J'S EΛΕΟΣ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ!
Είχα ανοίξει και με full 1ο σταδιο ίδια πράγματα με του μάνου αλλά greddy ultimate και όχι απο ef9 αλλά από speedware με εξω a/c και πηγαίναμε το ίδιο, ψηλά ξεμύτιζα.
clue οχι απο ef9 πρόγραμμα έχει διαφορά, ο manos θα μου ψιλοέριχνε πιστεύω,
Αυτό λένε οι χρόνοι τουλάχιστον 13,77 αυτός 13,89 εγώ πρίν την εισαγωγή μου, τα denso και ρύθμισμα βαλβίδων όμως, που σίγουρα πήρα 1 sec 400άρι.
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ 60ΑΡΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ VTI ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1600cc, και 63,5 ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ INTEGRA KAI TA KAΛΑ ΤYPE-R ΚΑΙ S2000 ΈΧΟΥΝ 70ΑΡΑ, ΑΦΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ O DUG MCMILAN ΤΗΣ HONDATA, H AMUSE, H J'S EΛΕΟΣ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ!
Για S2000 τι διιαμετρο προτεινεις?
Εγω επιμενω θα ηθελα να δω ανοιγμα με τον Μανο που ειναι φουλ μαμα να δουμε διαφορες.Βασικα μπορουμε να ξαναβαλουμε το μπλιμπλικι ξανα στον Μανο να δουμε τι θα γραψει τωρα.
Εγω επιμενω θα ηθελα να δω ανοιγμα με τον Μανο που ειναι φουλ μαμα να δουμε διαφορες.Βασικα μπορουμε να ξαναβαλουμε το μπλιμπλικι ξανα στον Μανο να δουμε τι θα γραψει τωρα.
Εγω λεω οτι μαμα S με οποια εισαγωγη και οποια εξατμιση και να φοραει, δε βγαζει στο δρομο 17 αλογα. Στο δυναμομετρο σου βγαζω κι εγω οσα αλογα μου ζητησεις. 
Ξαναλεω λοιπον για να λυθουν οι αποριες με τα αλογα που εγιναν στραγαλια:
προκαλω οποιον πιστευει οτι πηρε 17 αλογα απο εισαγωγη και εξατμιση να πατησουμε ΣΩΣΤΑ μαζι με μαμα S να του λυθουν ολες οι αποριες. Τα υπολοιπα ειναι απλως νουμερα για να βρισκομαστε σε κουβεντα.
Τωρα να κατσω να πω οτι το S μου εδειξε στο δυναμομετρο 202 αλογα τροχο και στο δρομο "εραβε" ειναι περιττο νομιζω.
Επισης μην ακουω συγκρισεις με typeR και Vti, δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους τα μοτερ και τα αλογα που παιρνουν απο εισαγωγη - εξατμιση. Επισης μην ακουω αποτελεσματα για κοντρες απο ατομα που ειναι κουλαδια και δεν το εχουν και μιλαω για κατι κοντρες στο παρελθον που ανοιγαν απο 3000 στροφες με πρωτη και το ενα φορουσε εγκεφαλο με vtec στις 4.500 και το αλλο οχι.
17 και 27 και 37 αλογα απο εισαγωγη - εξατμιση δεν υπαρχουν, 7 ισως.

Ξαναλεω λοιπον για να λυθουν οι αποριες με τα αλογα που εγιναν στραγαλια:
προκαλω οποιον πιστευει οτι πηρε 17 αλογα απο εισαγωγη και εξατμιση να πατησουμε ΣΩΣΤΑ μαζι με μαμα S να του λυθουν ολες οι αποριες. Τα υπολοιπα ειναι απλως νουμερα για να βρισκομαστε σε κουβεντα.
Τωρα να κατσω να πω οτι το S μου εδειξε στο δυναμομετρο 202 αλογα τροχο και στο δρομο "εραβε" ειναι περιττο νομιζω.
Επισης μην ακουω συγκρισεις με typeR και Vti, δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους τα μοτερ και τα αλογα που παιρνουν απο εισαγωγη - εξατμιση. Επισης μην ακουω αποτελεσματα για κοντρες απο ατομα που ειναι κουλαδια και δεν το εχουν και μιλαω για κατι κοντρες στο παρελθον που ανοιγαν απο 3000 στροφες με πρωτη και το ενα φορουσε εγκεφαλο με vtec στις 4.500 και το αλλο οχι.
17 και 27 και 37 αλογα απο εισαγωγη - εξατμιση δεν υπαρχουν, 7 ισως.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by MANOS,Jan 29 2010, 09:28 AM
Στο δυναμομετρο σου βγαζω κι εγω οσα αλογα μου ζητησεις. 

Βγαζουμε και χρονους πιστας αν θελεις.
έχω γίνει γραφικός,αλλά μου έχετε τσακίσει την ψυχολογία....μια απόφαση πήρα κι εγώ να πάρω μια γ@μημένη εξάτμιση...και έχω αναιρέσει 10 φορές....60άρα ,63,5 ή 70άρα.....και υπ όψην ότι δεν θα πειράξω τίποτε άλλο ,ούτε μοτέρ,ούτε περιφεριακά. Δεν λέω ,όλοι είχατε καλή διάθεση να με βοηθήσετε με την γνώμη σας και σας ευχαριστώ,αλλά μάλλον θα το παίξω κορόνα - γράμματα....
Μάριε ξέρω,ξέρω,αλλά το γράφω εδώ επειδή έχουν ανάψει τα αίματα...
Μάριε ξέρω,ξέρω,αλλά το γράφω εδώ επειδή έχουν ανάψει τα αίματα...
Πετρο τα ειπαμε και στη συναντηση.
Ειναι τι ψαχνει ο καθενας απο μια εξατμιση.
Σε μαμα S μεταξυ 60αρας και 70αρας, με την εβδομηνταρα θα δεις καλυτερα αποτελεσματα.
Για λογους και ελαφρωματος και απαγωγης της θερμοτητας θα εβαζα τιτανιου.
Για λογους "κακιας" θα εβαζα μονη, για λογους εμφανισης θα εβαζα διπλη.
Για λογους αποδοσης θα εβαζα J's αλλα για λογους εμφανισης θα εβαζα INVIDIA και Greddy.
Για λογους drowning και θορυβου δε θα εβαζα ξανα INVIDIA γιατι σε ταξιδι κυριως δεν παλευεται με τιποτα. Για λογους ηχου θα εβαζα με κλειστα ματια J's.
Και σα Μανος θα εβαζα παλι J's 70αρα.
Επισης καλη αποδοση στο δρομο εχει και η spoon.
Ειναι τι ψαχνει ο καθενας απο μια εξατμιση.
Σε μαμα S μεταξυ 60αρας και 70αρας, με την εβδομηνταρα θα δεις καλυτερα αποτελεσματα.
Για λογους και ελαφρωματος και απαγωγης της θερμοτητας θα εβαζα τιτανιου.
Για λογους "κακιας" θα εβαζα μονη, για λογους εμφανισης θα εβαζα διπλη.
Για λογους αποδοσης θα εβαζα J's αλλα για λογους εμφανισης θα εβαζα INVIDIA και Greddy.
Για λογους drowning και θορυβου δε θα εβαζα ξανα INVIDIA γιατι σε ταξιδι κυριως δεν παλευεται με τιποτα. Για λογους ηχου θα εβαζα με κλειστα ματια J's.
Και σα Μανος θα εβαζα παλι J's 70αρα.

Επισης καλη αποδοση στο δρομο εχει και η spoon.
Originally Posted by leader,Jan 29 2010, 01:36 AM
(ef9)Για να ταραξω ομως κ παλι λιγο τα νερα, δε θεωρω το 400αρι μετρο συγκρισης του "κερδους" που πηρε ενα αυτοκινητο. Εκει παιζει ρολο ο οδηγος καθαρα! Τα λαστιχα (Μιχαλη νομιζω φοραγες 8αρια) εγω ημουν με 050 κ μαμα πιεση (34), απλα εκεινη τη μερα δε μας επαιρνε ο χρονος να δοκιμαζα κ με χαμιλοτερη πιεση (15) να δω τι γινεται...
Πετραν για σενα ειναι κουτι 60αρα μονη, πιο λιγο θορυβο κ συντονισμο απο την 70αρα που λεει ο Μανος.