MUGEN AIR INTAKE REPLICA
Καλησπερα σε ολους.Μου εδωσαν μια mugen replica εισαγωγη πριν λιγο καιρο αλλα χωρις τον κολιε που κραταει το φιλτρο στην εισαγωγη.Εχω φαει τον κοσμο να βρω κατι, αλλα τιποτα.Μηπως ξερει κανεις που πουλανε τετοιους κολιεδες ή κανεναν αλλον τροπο για να την βαλω.Καθε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.
Χωρις να γνωριζω καποιο συγκεκριμενο ειμαι σιγουρος οτι στις 3 γεφυρες (αθηνα) που εχει πολλα τετοια μαγαζια με ειδη υδραυλικων κτλ, εξαρτηματα κτλ θα βρεις τετοιους ανοδειδωτους κολλιεδες.
Αν αυτο ακουγεται μακρινο κ δυσκολο τοτε πιθανως αν απευθυνοσουν σε καποιο συνεργειο, να ειχε να σου δωσει εναν.
Αν και αυτο δεν βολευει, εγω πολυ ευχαριστως να σου ανταλλαξω την εισαγωγη με το φιλτροκουτι μου και ενα φιλτρο j's
Αν αυτο ακουγεται μακρινο κ δυσκολο τοτε πιθανως αν απευθυνοσουν σε καποιο συνεργειο, να ειχε να σου δωσει εναν.
Αν και αυτο δεν βολευει, εγω πολυ ευχαριστως να σου ανταλλαξω την εισαγωγη με το φιλτροκουτι μου και ενα φιλτρο j's
Σε ευχαριστω Nabu θα παω και απο κει αλλα μεχρι τωρα οτι τηλεφωνα εχω παρει και οπου εχω ρωτησει τιποτα.Δεν ξερουν καν τι ειναι η κολιεδες τυπου V.Katanaman δεν νομιζω να πιασει η μονοτικη.Απο την ζεστη θα ξεκολαει.Σημερα θα παω σε εναν φιλο μηπως κανουμε καμια πατεντα εστω.Παντως οποιος σκεφτει κατι ας βοηθησει.
Thread
Forum
Replies
Last Post