Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

s 2000 2,2

Thread Tools

Old Jun 9, 2009 | 03:11 AM
Christos's Avatar
Registered User

From: VOLARA city

Σωστό αυτό που λες Μάνο, αλλά και πάλι η επιθυμία για κάτι που πραγματικά θες δεν μετριέται με χρήματα αλλά με την ευχαρίστηση που νιώσεις όταν ολοκληρωθεί!
Reply
Old Jun 9, 2009 | 03:12 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

Originally Posted by ManosS2k,Jun 9 2009, 03:05 AM
Μακρυά απο μας!! Δεν νομιζω να βρεθει αλλος να διαθεσει τοσα χρηματα για να παρει αυτα τα αλογα.
εισαι λαθος και να σε ενημερωσω οτι την ατμοσφαιρα ηδη την εχουν ηδη επιλεξει πολλα ατομα απο τα οποια απ οτι ξερω 2 ηδη σ2000 θα βγουν πιο δυνατα απο μενα,απλα εγω εκανα την αρχη και τωρα οι λυσεις ειναι δεδομενες και με λιγοτερα λεφτα θα βγαλεις πιο δυνατο ς.
Reply
Old Jun 9, 2009 | 03:36 AM
gzob's Avatar

From: Athens

Όποιος θέλει απόλυτη δύναμη δεν επιλέγει ατμοσφαιρική οδό, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δε θέλουν άλλη οδό...και για αυτό πηραν και Honda εξαρχής. Value for money, ένα compresser ένα turbo ή ακόμα και νίτρο είναι πολύ μπροστά. Όμως η απόκριση της ατμόσφαιρας και η φιλοσοφία της ατμόσφαιρας δε συγκρίνεται με τίποτα. Οδηγός και μοτέρ γίνονται ένα. Τα χρήματα που θέλει ένα μοτέρ 2.2 για να φτιαχτεί είναι όντως πολλά. Περιλαμβάνει όμως ολική ανακατασκευή του κινητήρα, εγκέφαλο, ρύθμιση, εκκεντροφόρους κτλ. Και πραγματικά απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια χωρίς καν να ανοίξεις το καπώ. Και πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο στα βουνά/πίστα όσο και ανοιγματάκια στο δρόμο, όταν σε ρωτάνε όλοι πόσα άλογα ψεκάζεις... Μία (για να μην πω δύο) κατηγορίες πάνω σε επιδόσεις από ένα ήδη πολύ φτασμένο μοτέρ είναι μεγάλο πράγμα.
Reply
Old Jun 9, 2009 | 03:41 AM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

Γεια σου πετραν με το πριονι σου!!!!κ σε ψαχνα τοσες μερες που εγινα μελος να σου πω ενα γεια!!κυριακος με το τurbo καποτε στην μαυρη(απ τις καλυτερες κοντρες που χω βαλει...)
Reply
Old Jun 9, 2009 | 03:52 AM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

Originally Posted by kyriakoss2000t,Jun 9 2009, 03:41 AM
Γεια σου πετραν με το πριονι σου!!!!κ σε ψαχνα τοσες μερες που εγινα μελος να σου πω ενα γεια!!κυριακος με το τurbo καποτε στην μαυρη(απ τις καλυτερες κοντρες που χω βαλει...)
κυριακο μου ποσο χαιρομαι που σε συναντω και παλι.απιστευτη βραδια και το ανοιγμα μας ηταν ολα τα λεφτα.το αμαξι σου ηταν πανεμορφο και σου ευχομαι να ειναι παντα απροβληματιστο.εγω οπως καταλαβες πιστος ατμοσφαιρακιας και προσπαθω να το εξελισω.θα σου στειλω πμ το τηλ μου να τα πουμε απο κοντα.
Reply
Old Jun 9, 2009 | 04:03 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Την κοντρα περιμενω
GearTech vs GearTech
Θα ερθουν καμερες εκεινη τη βραδια στο υποσχομαι.....
Κοιτα να ντυθεις καλα
Reply
Old Jun 9, 2009 | 04:04 AM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια πετραν!!πραγματικα απιστευτη βραδια...οποτε θες να τα πουμε απο κοντα
Reply
Old Jun 9, 2009 | 04:10 AM
gzob's Avatar

From: Athens

Σιγά μη σου δώσω το αμάξι μου για να κάνεις αυτόματες αλλαγές... Με τον Πέτρο το έχουμε δει. Στο 0.5 εγώ είναι μπροστά ο Πέτρος 1 κενό, στο 0.8 εγώ είμαι μπροστά 2 κενά. Μιλάμε για 60-210 ρεπρίζ. Περίπου
Reply
Old Jun 9, 2009 | 05:05 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Φοβιτσιαρη!!!
Reply
Old Jun 9, 2009 | 08:38 AM
JS RACING's Avatar
Registered User

From: athina

Originally Posted by kyriakoss2000t,Jun 9 2009, 04:04 AM
σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια πετραν!!πραγματικα απιστευτη βραδια...οποτε θες να τα πουμε απο κοντα
afiste re ta florika oreo ekino oreo to allo tetarti basilopoulo anigma na doume ti kanei turbo vs atmosfera!!!!!
xeretizmata kiriako kero exoume na ta poume. petro emis kseris to bradaki
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:01 AM.