s 2000 2,2
Originally Posted by ManosS2k,Jun 9 2009, 03:05 AM
Μακρυά απο μας!!
Δεν νομιζω να βρεθει αλλος να διαθεσει τοσα χρηματα για να παρει αυτα τα αλογα. 
Δεν νομιζω να βρεθει αλλος να διαθεσει τοσα χρηματα για να παρει αυτα τα αλογα. 
Όποιος θέλει απόλυτη δύναμη δεν επιλέγει ατμοσφαιρική οδό, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δε θέλουν άλλη οδό...και για αυτό πηραν και Honda εξαρχής. Value for money, ένα compresser ένα turbo ή ακόμα και νίτρο είναι πολύ μπροστά. Όμως η απόκριση της ατμόσφαιρας και η φιλοσοφία της ατμόσφαιρας δε συγκρίνεται με τίποτα. Οδηγός και μοτέρ γίνονται ένα. Τα χρήματα που θέλει ένα μοτέρ 2.2 για να φτιαχτεί είναι όντως πολλά. Περιλαμβάνει όμως ολική ανακατασκευή του κινητήρα, εγκέφαλο, ρύθμιση, εκκεντροφόρους κτλ. Και πραγματικά απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια χωρίς καν να ανοίξεις το καπώ. Και πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο στα βουνά/πίστα όσο και ανοιγματάκια στο δρόμο, όταν σε ρωτάνε όλοι πόσα άλογα ψεκάζεις... Μία (για να μην πω δύο) κατηγορίες πάνω σε επιδόσεις από ένα ήδη πολύ φτασμένο μοτέρ είναι μεγάλο πράγμα.
Originally Posted by kyriakoss2000t,Jun 9 2009, 03:41 AM
Γεια σου πετραν με το πριονι σου!!!!κ σε ψαχνα τοσες μερες που εγινα μελος να σου πω ενα γεια!!κυριακος με το τurbo καποτε στην μαυρη(απ τις καλυτερες κοντρες που χω βαλει...)
Originally Posted by kyriakoss2000t,Jun 9 2009, 04:04 AM
σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια πετραν!!πραγματικα απιστευτη βραδια...οποτε θες να τα πουμε απο κοντα
xeretizmata kiriako kero exoume na ta poume. petro emis kseris to bradaki

Με τον Πέτρο το έχουμε δει. Στο 0.5 εγώ είναι μπροστά ο Πέτρος 1 κενό, στο 0.8 εγώ είμαι μπροστά 2 κενά. Μιλάμε για 60-210 ρεπρίζ. Περίπου