s 2000 2,2
καλημερα και απο μενα λοιπον το πατημα ηταν απο 1ες ρολ αλλα μονο 3000 στροφες εκει ηθελε το μ3 και του εκανα το χατηρι.στο πατα δυστυχως μου εκανε 1,5 αμαξι μεχρι και ι διαφορα σταματησε.κουμπωμα δευτερας αρχισα να μαζευω,και σπασιμο τριτης στην πισω πορτα.μολις εβαλα τεταρτη αρχισα να περναω και κουμπωμα 5ης ειχα περασει καθαρα ενα αμαξι και ανοιγα, αλλα τα 700 μετρα ειχαν τελειωσει οποτε φρενο.αν ανοιγαμε απο 5000 στροφες θα ηταν διαφορετικα πιστευς θα εριχνα πανω απο 2 κενα ετσι οπω τα ειδα. το εντυπωσιακο ειναι ο ρυθμος που μαζευα τεταρτες το μ3.
-ON TOPIC-
Ena megalo Bravo ston Cpt gia to apotelesma tou.. oso k gia ton dromo atmosferikis ekseliksis pou exei epileksei...
-OFF TOPIC-
HONDA kai mono HONDA.
apo mikro pedi mono honda xazeva!!!
-ON TOPIC-
kai pali BRAVO Cpt!!!
Ena megalo Bravo ston Cpt gia to apotelesma tou.. oso k gia ton dromo atmosferikis ekseliksis pou exei epileksei...
-OFF TOPIC-
HONDA kai mono HONDA.
apo mikro pedi mono honda xazeva!!!
-ON TOPIC-
kai pali BRAVO Cpt!!!
Originally Posted by MANOS,Jun 11 2009, 12:21 AM
Ε ρε τι εχει να γινει τωρα παλι !!!!! 
Πετρο τους αναψες μεγαλες φωτιες παλι.....
Και ακομα δεν εχω γραψει σ αυτους, φαντασου να γραψω

Πετρο τους αναψες μεγαλες φωτιες παλι.....
Και ακομα δεν εχω γραψει σ αυτους, φαντασου να γραψω

εγω θελω να ευχαριστησω το στεφανο με το εβο του διοτι ανοιξαμε μαζι για να δει τι κανω με τον ανταγωνισμο διοτι το αμξι μου μετο καινουριο set up δεν ξερω τι γινεται.μετα το ανοιγμα με το στεφανο μου ειπε πηγαινε ανοιξε με οτι εχει 4 ροδες.ανοιξα και με αλλα αμαξια και ειμουνα μπροστα απλα ειναι φιλων μου και δεν θελω να πω πιο πολλα.ερχεται το hard top τωρα και γρηγορα οι ssr ζαντες.και απο σεπτεμβριο συμφωνα με gzob αλλα 10 αλογα με κατι που εχει βρει απο αμερικη.