Βελτιωση s2000
drifteropoule οντως δεν το ειχα προσεξει το ''γενικα'' αλλα επειδη εγω ημουν αυτος που ρωτουσε για τις αναρτησεις στη συγκεκριμενη περιπτωση θεωρησα οτι το ειπες για μενα...τελος παντων σιγα το πραγμα...μακαρι οταν αλλαξω τις αναρτησεις να ειμαι εγω ευχαριστημενος απο την αισθηση του αμαξιου και ας μπαινω και με λιγοτερα απο τωρα...σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και εσενα drifteropoule για το γελιο που εριξα με το zyx...απο βδομαδα αν ολα πανε καλα θα σας πω εντυπωσεις απο τις xyz...η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα τοσο ενδιαφερον...ευχαριστω και παλι
Originally Posted by Drifteropoulos,Jul 3 2009, 01:27 PM
Σε μια παλιά εκδρομή ήταν ένας με ένα κοκκινο μαμά S με 16άρια, νομίζω Bαγγέλη τον έλεγαν και τον είδα πώς πήγαινε και δεν πίστευα οτι πάει έτσι το S σε πολητικό δρόμο.
Originally Posted by Dorikin,Jul 4 2009, 08:34 PM
Μηπως ο Βαγγελης που λες ηταν απο Κορινθο?
Νομίζω οτι είναι αυτός ΕΔΩ
Το πήγαινε αρκετά καλά.
οχι σκληρες ειναι...μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να κανω χιλιομετρα στο σετ απ που εχουν απο το εργοστασιο και τις ρυθμησαν απο την αρχη...μου ειπαν ομως να ξαναπαω μολις κανω 150 χιλιομετρα για να κανουν την τελικη ρυθμηση..τωρα παντως ειναι πολυ σκληρες...
Originally Posted by palioxaraktiras,Jul 9 2009, 11:20 AM
οχι σκληρες ειναι...μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να κανω χιλιομετρα στο σετ απ που εχουν απο το εργοστασιο και τις ρυθμησαν απο την αρχη...μου ειπαν ομως να ξαναπαω μολις κανω 150 χιλιομετρα για να κανουν την τελικη ρυθμηση..τωρα παντως ειναι πολυ σκληρες...
ρε παιδια μεμνα μου εβαλαν σκληρες ρυθμισεις απο την αρχη και μου ειπαν να παω μολις κανω 150 χιλιομετρα για να παγιοποιησουν τις ρυθμησεις...λετε να δημιουργηθει κανενα προβλημα στην αναρτηση ετσι?