Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

turbo in s2000

Old Jul 25, 2011 | 04:30 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu
Originally Posted by ghost-s2000' timestamp='1311421553' post='20807720
[quote name='Nabu' timestamp='1311340370' post='20804595']
ΓΕνικά μου φαίνεται ότι ξεκίνησες λίγο παράδοξα το όλα σου project φίλε αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία στο ταίριαγμα με τα πράγματα και τέλος καλά άλογα και καλή απόδοση στον δρόμο.
ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις παιδια και σε οποιαδηποτε γνωμη μπορει να βοηθησει...
Μωρέ εσύ είσαι, εγώ δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσω επάνω στην ερώτηση σου. Ο S2000_Fun θα βοηθήσει πολύ περισσότερο όπως και κάνει ήδη, αφού και ο ίδιος είναι turbo εδώ και πολύ καιρό.

Εγώ απλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι πρώτα προφανώς πήρες τουρμπίνα-πιστόνια επειδή τα βρήκες απο κάπου σε καλή τιμή και μετά ψάχνεις να βρεις τι χριεάζεται να ταιριάξεις για να δουλέψουν τα βέλτιστα αυτά.
Όπως ξανάπα μακάρι να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να έχεις ένα δυνατό και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΥΓ:Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η Τ6262 δεν είν' κακή και ότι έχει χρησιμοποιηθεί και απο κάποια μέλη στο εξωτερικό.
[/quote]

ειναι λιγο μεγαλυτερη απο την gt35 αν δεν κανω λαθος ειναι θρος billet και υποτιθεται οτι σπουλαρει γρηγορα...

γενικα εχω αρχισει να μαζευω πραγματακια για να γινει ολοκληρωμενη και καλη δουλεια στο αμαξι...εχετε να μου προτεινετε κατι για δισκο-πλατο-βολαν??? πιστευω οτι με 50+ κιλα ροπης θα θελει αλλαγμα το μαμα για να αντεξει...
Reply
Old Jul 25, 2011 | 05:04 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by ghost-s2000
Originally Posted by Nabu' timestamp='1311563577' post='20811374
[quote name='ghost-s2000' timestamp='1311421553' post='20807720']
[quote name='Nabu' timestamp='1311340370' post='20804595']
ΓΕνικά μου φαίνεται ότι ξεκίνησες λίγο παράδοξα το όλα σου project φίλε αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία στο ταίριαγμα με τα πράγματα και τέλος καλά άλογα και καλή απόδοση στον δρόμο.
ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις παιδια και σε οποιαδηποτε γνωμη μπορει να βοηθησει...
Μωρέ εσύ είσαι, εγώ δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσω επάνω στην ερώτηση σου. Ο S2000_Fun θα βοηθήσει πολύ περισσότερο όπως και κάνει ήδη, αφού και ο ίδιος είναι turbo εδώ και πολύ καιρό.

Εγώ απλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι πρώτα προφανώς πήρες τουρμπίνα-πιστόνια επειδή τα βρήκες απο κάπου σε καλή τιμή και μετά ψάχνεις να βρεις τι χριεάζεται να ταιριάξεις για να δουλέψουν τα βέλτιστα αυτά.
Όπως ξανάπα μακάρι να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να έχεις ένα δυνατό και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΥΓ:Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η Τ6262 δεν είν' κακή και ότι έχει χρησιμοποιηθεί και απο κάποια μέλη στο εξωτερικό.
[/quote]

ειναι λιγο μεγαλυτερη απο την gt35 αν δεν κανω λαθος ειναι θρος billet και υποτιθεται οτι σπουλαρει γρηγορα...

γενικα εχω αρχισει να μαζευω πραγματακια για να γινει ολοκληρωμενη και καλη δουλεια στο αμαξι...εχετε να μου προτεινετε κατι για δισκο-πλατο-βολαν??? πιστευω οτι με 50+ κιλα ροπης θα θελει αλλαγμα το μαμα για να αντεξει...
[/quote]

Όχι απλά θα θέλει άλλαγμα αλλά θα το ξεφτιλήσει το μαμά. Μία λύση είναι είναι ACT πλατό με εξάφτερο ACT δίσκο που φοράω εγώ ή μια άλλη καλή λύση είναι Competition Clutch από stage 4 και πάνω. Βολάν δεν χρειάζεσαι κράτα το μαμά καλύτερα. Και σε αυτές τις 2 λύσεις να είσαι προετοιμασμένος για το θόρυβο που βγάζουν στο σασμάν στο άφημα του γκαζιού. Θα ακούς ένα θόρυβο σαν να "γδέρνει" κάτι αλλά θα είναι φυσιολογικός
Reply
Old Jul 25, 2011 | 05:10 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ θα σου πρότεινα φίλε μου να πληρώσεις τα 12 ευρώ που είναι για να γίνεις μέλος (δεν βάζω κάτι στην τσέπη μου για να μην παρεξηγηθώ) και εκτός του αυξημένου χώρου για φωτό που θα έχεις, να μπορείς να δεις και κάποια κρυφά μέρη του φόρουμ όπου κάποια παιδιά έχουν παρουσιάσει εξαρχής τα Turbo/Compressor Project τους με ότι δυσκολία μπορεί να αντιμετώπισαν, με τι λύσεις προτίμησαν, γιατί κτλ...

Νομίζω θα σε βοηθήσει αρκετά.
Reply
Old Jul 25, 2011 | 05:18 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Εγώ θα σου πρότεινα φίλε μου να πληρώσεις τα 12 ευρώ που είναι για να γίνεις μέλος (δεν βάζω κάτι στην τσέπη μου για να μην παρεξηγηθώ) και εκτός του αυξημένου χώρου για φωτό που θα έχεις, να μπορείς να δεις και κάποια κρυφά μέρη του φόρουμ όπου κάποια παιδιά έχουν παρουσιάσει εξαρχής τα Turbo/Compressor Project τους με ότι δυσκολία μπορεί να αντιμετώπισαν, με τι λύσεις προτίμησαν, γιατί κτλ...

+1

Στη περιοχή για μέλη υπάρχουν αρκετές παρουσιάσεις από μετατροπές που θα λύσουν πολλές απορίες που έχεις
Reply
Old Jul 25, 2011 | 06:00 AM
alexis_s2's Avatar

fun δε θα αγκαρεψω εσενα τωρα αλλα τον nabu
κωσταντινε τι πρεπει να κανω για να γινω μελος κεγω να δω κανα μυστικο σε εισαγωγικα ?
Reply
Old Jul 25, 2011 | 06:03 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by alexis_s2
βιδες κεφαλης arp θα χρειαστεις επισης,προσεξε μη σου πουν τιποτα 400ε,εγω της βρεικα 180 κ τωρα που το εψαξα καλυτερα 120 ο δρακος ltd στην αθηνα στο σταθμο λαρισης κοντα
ακυρο για 120ε. 185ε στον δρακο πειρα σημερα τηλ
Reply
Old Jul 25, 2011 | 06:17 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by alexis_s2
fun δε θα αγκαρεψω εσενα τωρα αλλα τον nabu
κωσταντινε τι πρεπει να κανω για να γινω μελος κεγω να δω κανα μυστικο σε εισαγωγικα ?
Δεν γίνεται να με αγγαρέψεις και να θέλεις. Χρειάζεται πιστωτική κάρτα
Reply
Old Jul 25, 2011 | 06:35 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Όπως είπε και ο Χρήστος, χρειάζεται πιστωτική καρτούλα για να γίνει η εγγραφή.
Για να μην του χαλάμε το τόπικ όμως Αλέξη, αν θέλεις περαιτέρω βοήθεια στείλε πμ να σε καθοδηγήσω όπως μπορώ.
Reply
Old Jul 25, 2011 | 01:30 PM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

φιλε μου και να εβαζες με 12 ευρω δεν περνεις ουτε τσιχλα πλεον... οποιος μπορει να μου στειλει την διαδικασια να την κανω... δεν εχω πιστωτικη καρτα εχω χρεωστικη... κανει???

θελω πολυ να μαθω πολλα πραγματακια πριν παρω ολα τα πραγματα τα οποια θα αργησουν διοτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και το να μαζεψεις λεφτα την σημερον ημερα ειναι λιγο δυσκολο εως αδυνατο... υπομονη υπαρχει μερακι υπαρχει και θελω να γινει καλη δουλεια...

επισης επειδη μαλλον δεν το ανεφερα το s2000 εχει 122.000 χλμ και το πηρα σε χρωμα μαυρο αλλα συντομα θα γινει ασπρο... φοραει ultraleggera 17ρες και η τιμη που το αγορασα ειναι 10.500 και ειναι μοντελο 11/00
Reply
Old Aug 29, 2011 | 09:44 PM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

όπως σου πρότειναν τα παιδιά να πας το αυτοκίνητο σε κάποιον που να έχει καλή εμπειρία με τα s2000 και κυρίως να έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

η τουρμπίνα σου είναι καλή επιλογή αν και εγώ θα έπερνα κάτι σε στυλ gt3582 με .82 A/R , απο τη στιγμή που θέλεις να το κάνεις σφυρήλατο δες μήπως σε συμφέρει να αγοράσεις έτοιμο μπλοκ από εξωτερικό με closed deck sleeves.

Για τη συμπίεση προτείνω κάτι ανάμεσα σε 9.0:1 - 9.6:1

στην κεφαλή άλλαξε τα retainers με καινούργια από AP2 , κάτα τα άλλα άστην μαμά

Εγκέφαλο απαραίτητα AEM EMS series 2

Εξάτμιση 76χιλ αν έχεις 40+χιλ εξτέρναλ ή ακόμη καλύτερα 80άρα

φλάντζα OEM HONDA (μην με βρίζετε οι άλλοι)

Βίδες ΑRP 180+psi

ΜΠΙΕΛΟΒΙΔΕΣ αν έχεις να διαθέσεις λεφτά συνιστώ ARP 625+ αντί για τις κλασσικές ARP2000

Για παροχή καυσίμου δες μήπως βρεις dual intank walbro kit

μπεκ ΣΥΝΙΣΤΩ ανεπιφύλακτα Injector Dynamics 2000cc

τα υπόλοιπα όπως ιντερκούλερ σωληνώσει κλπ : διάμετρος σωλήνας από τουρμπίνα μέχρι είσοδο ιντερκούλερ όσο είναι η έξοδος της τουρμπίνας , διάμετρος σωλήνας από ιντερκούλερ μέχρι πεταλούδα όσο έιναι η διάμετρος της πεταλούδας , ιντερκούλερ τύπου tube n fin και ΟΧΙ bar n plate

σκάστρα ότι σε φωτίσει ο θεός , το αφήνω πάνω σου.

πάρε και ένα boost solenoid και ένα ΑΕΜ inline wideband , ένα EGT probe sensor , ένα ΑΕΜ αισθητήρα πίεσης λαδιού και θερμοκρασίας , αυτά θα τα συνδέσεις στον εγκέφαλο και θα πάρεις και το serial stream gauge AEM για να τα βλέπεις (όλα σε ένα νοικοκυρεμένα)

από μαγαζιά προτείνω B16aWorkshop ή geartech

αυτα...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:56 AM.