ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
Δε φαίνεται άσχημο αλλά τα λεφτά είναι σχετικά πολλά. Επιπλέον, είναι αυτοκτονία να δουλέψεις μεγαλύτερες πιέσεις λόγω χαμηλού efficiency. Και το βασικότερο, όλα καλά με τη 'flat torque curve' αλλά όταν σε περάσει από πάνω ο Μάνος θα ξενερώσεις 
Πέρα από την πλάκα, για κάποιον μη κοντράκια που θέλει να χαίρεται το S του βολτάροντας, το κιτάκι στα 6.5psi θα είναι πάρα πολύ καλό. Το βασικό είναι ότι δίνει κάποιας μορφής intercooling οπότε το χαμηλό efficiency μπορεί να αντισταθμιστεί. Άντε, ποιος θα το κάνει πρώτος?

Πέρα από την πλάκα, για κάποιον μη κοντράκια που θέλει να χαίρεται το S του βολτάροντας, το κιτάκι στα 6.5psi θα είναι πάρα πολύ καλό. Το βασικό είναι ότι δίνει κάποιας μορφής intercooling οπότε το χαμηλό efficiency μπορεί να αντισταθμιστεί. Άντε, ποιος θα το κάνει πρώτος?
Πάντως άσχετα με τη συζήτηση να γίνεται, οι περισσότερες εφαρμογές σε S2K είναι με κεντροφυγικούς κομπρέσορες και το κιτ αυτό αν και πουλιέται τώρα, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σε ''πιλοτικό'' πρόγραμμα. Οκ, μπορει να πάει καλά άλλα όπως είπε και ο φίλος gzob παίζει μεγάλο ρόλο τι εμπειρία κουβαλάει πάνω του ένα κιτ και τι ανταπόκριση έχει σε βάθος χρόνου...
Originally Posted by energetic,Sep 3 2008, 01:39 PM
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Μια χαρα τα λεμε κι εδω. 

Ένα έχω να πω: Πρέπει να ακούσετε πως κάνει το δικό μου με τετάρτη λίγο πριν και την ώρα που μπαίνει το vtec.
Χτες ανεβοκατέβαζα ταχύτητες μόνο για να το ακούω...
Ν/Α
Originally Posted by gzob,Sep 4 2008, 01:42 AM
....αλλά όταν σε περάσει από πάνω ο Μάνος θα ξενερώσεις 

)Χαίρομαι που ο Μάνος έχει ένα τόσο δυνατό αυτοκίνητο και συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό του μιας και τον καταλαβαίνω απόλυτα! Δε ξεχνιούνται έτσι εύκολα 5 κομπρεσοράτα χρόνια....
Προς το παρόν με το 4.44 μια χαρά είμαι εγώ! Μένω εδώ for now.... (ελπίζω...)