ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
Oxi vre Xristo katalava... Apla pistevo oti polles fores, polloi apo emas eimaste perisotero "eironikoi" kai "epithetikoi" me kapoia nea members, apoti tha itan sosto...
Emena toulaxiston afth h entiposi mou dinetai kai pragmatika me stenoxorei....
Fisika, allios einai ta pragmata otan diatiponontai mesa apo ena forum kai allios apo konta. Opos les kai esy, an oles aftes oi sizitiseis ginontousan apo konta, pote de tha eixame pareksigiseis....
Emena toulaxiston afth h entiposi mou dinetai kai pragmatika me stenoxorei....
Fisika, allios einai ta pragmata otan diatiponontai mesa apo ena forum kai allios apo konta. Opos les kai esy, an oles aftes oi sizitiseis ginontousan apo konta, pote de tha eixame pareksigiseis....
Για το S2000 συμφωνησα εκ των προτερων οτι δεν εχω εμπειρια και θα μαθω πολλα απο αυτον το διαδικτυακο χωρο , για να χειριστουμε λιγο και τον λογο μιας που το ξερεις καλα φιλε fun. Οταν ακουω ομως πραγματα που δεν στεκουν στη φιλοσοφια της honda εχω δικαιωμα να διαφωνω παραθετοντας της αποψεις μου και θα ηταν πολιτισμενο να μην δεχομαι επιθεσεις και χαρακτηρισμους ακομψους. Τωρα αν μετα την παρατηρηση σου μονο εγω απαντησα εκνευρισμενος , χωρις χαρακτηρισμους ομως, λιγο χλωμο το βλεπω. Θα τα πουμε απο κοντα την Δευτερα και θα δειτε οπως λεει και ο espirit το πληκτρολογιο παρερμηνευει.
s2000 geo αυτο λεω τοσες ωρες ελπιζω να το καταλαβουν απο εσενα.
"Οσο αφορα ειδικη συντηρηση, ΝΑΙ πραγματι πρεπει να προσεχεις περισσοτερα πραγματα και βεβαια καποια περιφερειακα θα χαλασουν γρηγοροτερα. Αυτο ειναι το be expected λογω της αυξημενης φθορας απο την μεγαλη ιπποδυναμη. Ειπαμε το tuning ειναι ακριβο σπορ, δεν ειναι για ολους οπως και δεν ηταν για μενα τελικα και το εχω συζητησει με πολλα παιδια. Το extreme tuning θελει χρονο, χρημα και υπομονη. "
"Οσο αφορα ειδικη συντηρηση, ΝΑΙ πραγματι πρεπει να προσεχεις περισσοτερα πραγματα και βεβαια καποια περιφερειακα θα χαλασουν γρηγοροτερα. Αυτο ειναι το be expected λογω της αυξημενης φθορας απο την μεγαλη ιπποδυναμη. Ειπαμε το tuning ειναι ακριβο σπορ, δεν ειναι για ολους οπως και δεν ηταν για μενα τελικα και το εχω συζητησει με πολλα παιδια. Το extreme tuning θελει χρονο, χρημα και υπομονη. "
Mα δεν νομιζω να διαφωνησαν μαζι σου σε κατι τετοιο. Απλα αν κοιταξεις το πρωτο σου post ηταν οτι εσυ προτιμας ατμοσφαιρα γιατι το vtec συνεχιζει εκει που τα turbo ψοφανε ή κατι αναλογο. Τελοσπαντων, υπαρχουν πολλα παιδια που ξερουν πολυ καλα το S και ειδικα ο gzob οποτε για τεχνικα θεματα θα μπορειτε να συζητατε ωρες.
Οσο αφορα την ειδικη συντηρηση , εννοειται φιλε μου, δεν μπορεις να κανεις 10 ανοιγματα σε διαστημα 2 ωρων με ενα Turbo S2000 , απλα δεν γινεται , ουτε μπορεις να το ξεκινας με συμπλεκταρισμα στις 8.000 στροφες. Αλλα απο την αλλη η αισθηση της επιταχυνσης... ειναι αλλο πραγμα θα το καταλαβεις οταν σε πανε μια βολτα με ενα τετοιο θηριακι.
Οσο αφορα την ειδικη συντηρηση , εννοειται φιλε μου, δεν μπορεις να κανεις 10 ανοιγματα σε διαστημα 2 ωρων με ενα Turbo S2000 , απλα δεν γινεται , ουτε μπορεις να το ξεκινας με συμπλεκταρισμα στις 8.000 στροφες. Αλλα απο την αλλη η αισθηση της επιταχυνσης... ειναι αλλο πραγμα θα το καταλαβεις οταν σε πανε μια βολτα με ενα τετοιο θηριακι.
Το s2000 turbo το εχω δει και σε ταξιδι μαλιστα δυο μαζι . Φυγαμε για τρικαλα ολοι μαζι . Το αυτοκινητο ειναι θηριο οντως αλλα μετα απο μιαμιση ωρα κυνηγητου στην εθνικη μου εκαναν σημα για σταση και σταματησαμε για να κρυωσει λιγο το moter tous opws mou eipan . Gemisan duomish fores kausimo enw egw miamish kai epeidh apo thn arxh milw gia megales diadromes h mesh mikth taxythta htan idia . Dhladh tha ftaname thn idia wra an o kathenas ksekinouse monos tou. Epomeno einai na pw oti emena den me ofelei kati tetoio giati to autokinhto to exw gia kathimerinh kai perissotero gia xrhsh taksidiou.
NAI ta aytokinhta htan dunamites 340 hp mou eipan . NAI eskisan oti vrhkan mprosta tous alla gia taksidi den htan aneta kai + theloun megaluterh sunthrhsh kai prosoxh apo to diko mou ftwxo me 260 hp .
NAI ta aytokinhta htan dunamites 340 hp mou eipan . NAI eskisan oti vrhkan mprosta tous alla gia taksidi den htan aneta kai + theloun megaluterh sunthrhsh kai prosoxh apo to diko mou ftwxo me 260 hp .
moter ennoeitai. To autokinhto to ferame eisagwgh apo germania etsi . Otan rwthsa to germano apo ton opoio to phra mou eipe oti evgaze ena kit h honda gia +30 aloga sthn germania . H dunamometrhsh pou ekana ston sarakaki mou edeikse 264 epomenws eipa oti to kit den edwse 30 alla 24 . Sto sunergeio mou eipan oti to autokinhto exei chip kai kataluth kalutero kai eksatmish .eixe kai filtro sto kouti to gnhsio mugen (opws grafei dhladh to opoio dustuxws den vrhka kai evala mama). Twra tha to deite kai eseis to autokinhto kai tha mou peite thn apopsh sas.
Originally Posted by notoriouss2k,Oct 22 2008, 09:25 AM
Το s2000 turbo το εχω δει και σε ταξιδι μαλιστα δυο μαζι . Φυγαμε για τρικαλα ολοι μαζι . Το αυτοκινητο ειναι θηριο οντως αλλα μετα απο μιαμιση ωρα κυνηγητου στην εθνικη μου εκαναν σημα για σταση και σταματησαμε για να κρυωσει λιγο το moter tous opws mou eipan .
Λόγο δουλειάς , κάνει πολλά ταξίδια και όχι κόντρες
460 ρόδα είναι το αμάξι του σε dynapack και έχει γυρίσει την μίση Ελλάδα με αυτό.
Αν θέλεις του λέω να έρθει στην συνάντηση να τον γνωρίσεις
Otan rwthsa to germano apo ton opoio to phra mou eipe oti evgaze ena kit h honda gia +30 aloga sthn germania
Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό γιατί μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει.......

)