ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
η αποψή μου έχοντας την εμπειρία 5 ετών με vti civic 180 hp χωρίς υπερτροφοδότηση μπορώ να πώ ότι έσκισα πολλά slk 196 αλόγων φτιαγμένα , subaru impreza 220 μουλαριών και golf turbo 200 αλόγων . Για εμένα προσωπικά αυτό που μετράει είναι σε ένα μεγάλο ταξίδι άνω 200ΚΜ εκεί που η καμπύλη του ΤURBO πέφτει το vtec συνεχίζει να ράβει.
κι εγω συμφωνω με τον δρομο της ατμοσφαιρας και σε σχεση με ενα ατμοσφαιρικο στα ΙΔΙΑ αλλογα τοτε παντα προτιμαω την ατμοσφαιρα...
ΑΛΛΑ το Σ με κομπρεσσορα ειναι απλα σε αλλη κατηγορια, δεν συζηταμε για αυξηση 20-30, αλλα πολυ παραπανω, τοσο που το αυτοκινητο παιζει πια σε αλλη κατηγορια, οποτε μην τα μπερδευουμε ολα, και το βασικο στο Σ ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν μπορει να φτασει αυτη την δυναμη με ατμοσφαιρα, μονο με υπερπληρωση και το πιο ωραιο?! μαμα σωθικα!
γι αυτο μην τα ισοπεδωνουμε ολα, κι εγω προτιμω ατμοσφαιρα αλλα νομιζω κοντα στα 400, δεν υπαρχουν πολλα αυτοκινητα ατμοσφαιρικα πλην πορσε, φεραρι κτλ που φτανουν...
ΑΛΛΑ το Σ με κομπρεσσορα ειναι απλα σε αλλη κατηγορια, δεν συζηταμε για αυξηση 20-30, αλλα πολυ παραπανω, τοσο που το αυτοκινητο παιζει πια σε αλλη κατηγορια, οποτε μην τα μπερδευουμε ολα, και το βασικο στο Σ ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν μπορει να φτασει αυτη την δυναμη με ατμοσφαιρα, μονο με υπερπληρωση και το πιο ωραιο?! μαμα σωθικα!
γι αυτο μην τα ισοπεδωνουμε ολα, κι εγω προτιμω ατμοσφαιρα αλλα νομιζω κοντα στα 400, δεν υπαρχουν πολλα αυτοκινητα ατμοσφαιρικα πλην πορσε, φεραρι κτλ που φτανουν...
Originally Posted by notoriouss2k,Oct 20 2008, 11:06 AM
Για εμένα προσωπικά αυτό που μετράει είναι σε ένα μεγάλο ταξίδι άνω 200ΚΜ εκεί που η καμπύλη του ΤURBO πέφτει το vtec συνεχίζει να ράβει.