ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
Originally Posted by notoriouss2k,Oct 20 2008, 10:12 PM
δεν πιστεύω όμως ότι με το S2000 με τα 400 αλογα πας στη δουλεια σου η το κυκλοφορεις καθημερινα και απο την στιγμη που γινεται ολη αυτη η διαδικασια υπαρχει και το NSX
Επίσης καλο ειναι πριν κανουμε τετοια σχολια γενικα και αοριστα, να ρωταμε και καποιον που το εχει κανει πρωτα και μπορει να μας διαφωτισει λιγο.
Αυτο που αλλαζει ειναι η καταναλωση και τα λεφτα που εχεις δωσει για τη μετατροπη.
Value for money δεν το συζηταω καν...αλλη κατηγορια απλα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μανο κανεις μια κοντρα την βραδια απ'οτι καταλαβα απο τη συζητηση που ειχες με το παλικαρι την αλλη φορα. Το κανεις για να προστατεψεις το κινητηρα?
Αν κανω λαθος να με διορθωσεις.
Αν κανω λαθος να με διορθωσεις.
Το κανω για να προστατεψω το αυτοκινητο μου στο συνολο. Δεν κατασκευαστηκε για να αντεχει 400 ή οσα αλογα , ποσο μαλλον σε συνεχεις κοντρες την ιδια στιγμη.
Καθε εργαλειο θελει τον αναλογο χειρισμο του και καθε βελτιωση θελει την αναλογη φροντιδα.
Και μη γραφετε κοτσανες και δειχνετε την ασχετοσυνη σας. Καθε πραγμα για καθε σκοπο και για καθε λογο.
Σε κουβεντα να βρισκομαστε δλδ.....
Καθε εργαλειο θελει τον αναλογο χειρισμο του και καθε βελτιωση θελει την αναλογη φροντιδα.
Και μη γραφετε κοτσανες και δειχνετε την ασχετοσυνη σας. Καθε πραγμα για καθε σκοπο και για καθε λογο.
Σε κουβεντα να βρισκομαστε δλδ.....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by MANOS,Oct 21 2008, 12:07 PM
Το κανω για να προστατεψω το αυτοκινητο μου στο συνολο. Δεν κατασκευαστηκε για να αντεχει 400 ή οσα αλογα , ποσο μαλλον σε συνεχεις κοντρες την ιδια στιγμη.
dystuxws file mano gnwrizw thn honda 16 oloklhra honda idiws sta aytokinhta . mia tetoia metatroph den sunadei me autokinhto kathimerinhs xrhshs . prwta apo ola milame gia kostos . prepei na dineis trela lefta kathe 20 000 km gia sunthrhsh . isws milame gia kostos epipedou porche gia na mhn pw pio akriva. Prohgoumenos eksefrasa proswpikh apopsh poy ayto kanw panta . ena atomo mesaiou eisodhmatos me thn kammia den mporei na exei tetoio oxhma se kathimerinh xrhsh.Twra an anteksei auto to moter xwris sunexeis ruthmiseis kai sunthrhseis tupou re built panw apo 60000 tote mpravo sou exeis ena texnologiko thauma.Ara den milame gia autokinhto kathimerinhs xrhshs
Originally Posted by notoriouss2k,Oct 21 2008, 02:15 AM
dystuxws file mano gnwrizw thn honda 16 oloklhra honda idiws sta aytokinhta . mia tetoia metatroph den sunadei me autokinhto kathimerinhs xrhshs . prwta apo ola milame gia kostos . prepei na dineis trela lefta kathe 20 000 km gia sunthrhsh . isws milame gia kostos epipedou porche gia na mhn pw pio akriva. Prohgoumenos eksefrasa proswpikh apopsh poy ayto kanw panta . ena atomo mesaiou eisodhmatos me thn kammia den mporei na exei tetoio oxhma se kathimerinh xrhsh.Twra an anteksei auto to moter xwris sunexeis ruthmiseis kai sunthrhseis tupou re built panw apo 60000 tote mpravo sou exeis ena texnologiko thauma.Ara den milame gia autokinhto kathimerinhs xrhshs
Ξαναλεω λοιπον οτι κανω στο S μου τη χρηση που του εκανα και πριν. Αυτο δειχνει οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα ως προς τη χρηση, τη στιγμη μαλιστα που του πινω το αιμα κυριολεκτικα και πριν και μετα και τη στιγμη που απο το μοτερ και πισω στη μεταδοση δεν εχει αλλαχτει τιποτα. Δεν μπορω να το γραψω πιο κατανοητα. Καθε μετατροπη θελει κι ενα σαβασμο. Αν αυτο ειναι που σε χαλαει τοτε, ναι, να μην το κανεις και να παραμεινεις στα 240 αλογα σου. Εκτος και αν πιστευεις οτι λιγα εχουν σπασει και βγαλει ζημιες σε εργαστασιακη κατασταση.
Να δινω τρελα λεφτα καθε 20.000 χλμ? Σε τι? Αυτα ποιος σου τα ειπε?
Ποιος σου ειπε οτι εγω το εχω το S για καθημερινη χρηση και μαλλον καλυτερα, ποσοι ειναι αυτοι που εχουν το S ως αυτοκινητο καθημερινης χρησης για τη δουλεια τους?
Rebuild στα 60.000 χλμ? Πληροφοριακα σου λεω οτι εχει 95000 χλμ το μοτερ μου και δεν εχει πειραχτει βιδα. Ισως και να ειναι καλο αυτο. Θες να σου πω ποσα ξερω που εχουν σπασει σε αυτα τα χιλιομετρα ατμοσφαιρα?
Ισως και να εχω ενα τεχνολογικο θαυμα, αφου το θετεις ετσι.

Τα τεχνολογικα θαυματα ομως δεν ειναι για ολους.