Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ

Thread Tools

Old Oct 28, 2008 | 09:57 AM
aki_s2000's Avatar
Registered User

+1
Reply
Old Oct 28, 2008 | 01:11 PM
Sportster's Avatar
Registered User

Κριμας που ελειπα ΣΚΠΤ και δεν ηρθα στην συναντηση... την επομενη σιγουρα!

Αν και οχι αμεσα λογο οικονομικων, σκεφτομαι κι εγω τον δρομο της βελτιωσης ειτε ατμοσφαιρικης ειτε υπερπληρωσης.

Η ατμοσφαιρικη βελτιωση για μενα ειναι μονο μια, 2,2 με ελαχιστα πραγματα πλην της μετατροπης των κυβικων με εναν Emanage Blue, για να το εχω να το χαιρομαι μονο εγω και οχι για να κανω κοντρες (εκτος αν τυχει... ) μιας και πιστευω οτι αυτο που λειπει απο το Σ ειναι λιγο παραπανω ροπη...

Και κομπρεσσερ, γιατι ευκολα και αξιοπιστα πας κοντα 400... αλλα αυτο που με απασχολει ειναι τα υπολοιπα που πρεπει να βελτιωσεις οπως, ημιαξονια, διαφορικο, φρενα, αναρτηση, κτλ για να 'αντεχουν' τα +150 που πια το αυτοκινητο θα διαθετει...

σιγουρα το value for money ειναι υπερπληρωση οσο αναφορα την δυναμη, αλλα τι γινεται με τα υπολοιπα που χρειαζονται βελτιωση?! ημιαξονια?! διαφορικο?! υπαρχει λυση οικονομικη η θα φοβαμαι να το ξεκινησω μην μεινω στο σημειο!? θα εχει γινει δηλαδη μια βελτιωση η οποια θα ειναι ολοκληρωμενη η θα ειναι ημιτελης?!

οσο αναφορα την ατμοσφαιρα νομιζω οτι στα +40 και να μην ασχοληθεις με διαφορικο και ημιαξονια δεν θα ειναι η διαφορα που τοσο θα τα επιβαρυνει σε σχεση με το μαμα...
Reply
Old Oct 28, 2008 | 01:14 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Stradale,Oct 28 2008, 07:09 PM
Αντε να τα ξαναπούμε.
Τουρμπο το κάνεις αμά θες να κάνεις κόντρες.Αν θες να το χαιρεσαι μόνος σου το αμάξι ή να το έχεις για άλλες χρήσεις, μπορείς κάλλιστα να το φτιάξεις και ατμόσφαιρα.
Reply
Old Oct 28, 2008 | 01:49 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

[QUOTE=cpt,Oct 28 2008, 05:05 PM]tha pw kai egw tin gnwmi mou pou eimai fun tis atmosfairas kai latreuw to s2000 5 xronia pou kleinw san katoxos.exw dwsei panw apo 20.000 eyrw gia na kanw ena honda para polu dunato gia ta ellinika dedomena kai me ellines mixanikous.ta 10 000 ta petaksa ston kouba logo asxetosinis tous kai fusika kanenas den elabe tis euthines.telika ta lusame ta problimata kai to amaksi doulepse, pou an guriza to xrono tha to afina mama.sas pliroforw oti i dikia mou gnwmi einai i to afineis mama i proxwras se turbo me ligotera lefta apoti petaksa egw kai lew oti ta petaksa dioti me oti anoigw menw pisw px me m3 h me s3 i genika me panw apo 320 aloga amaksia pou simera einai ola sxedon,kai to mono pou mou lene apo mia kontra poiu efaga tin kolona mou , file paei kala
Reply
Old Oct 28, 2008 | 02:27 PM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Εγω θα ηθελα να το κανω ετσι...

Να με ακουνε στα Καλαβρυτα απο το Κατω Διακοφτο...
Reply
Old Oct 28, 2008 | 02:43 PM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

apla i atmosfaira stoixizei trella lefta kai pleon den kserw an aksize auto pou ekana
gia ena amaksi pou exei stin plati tou konta mia dekaetia oso gia tis strofes pou lete ontos isxuei paw kai stribo me evo stin epidauro kai den tous zileuw pouthena me tin ropi pou exw pleon to honda stis strofes einai anikito kamia sxesi me ta mama pou prepei na eisai sunexeia 8000 strofes kai panw egw eimai sunexeia mia taxitita panw apla mexri ekei tipota parapanw kai rwtaw poios paei na dwsei 15000 me 20000 eyrw gia 40 aloga akoma.opote i turbo i kala einai kai to mama
Reply
Old Oct 28, 2008 | 03:30 PM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παντα παιρνεις ενα αμαξι γιατι εχει τα στοιχεια που γουσταρεις να εχει.Παντα θα υπαρχει το πιο γρηγορο αμαξι που θα σε στενοχωρησει οταν θα σε περασει.Ναι το κιτ του Μανου ειναι πολυ ωραιο και το αυτοκινητο παει πολυ καλα .Δεν ταιριαζει με το δικο μου Style οδηγησης.Αν μου περισσευαν χρηματα για ενα S2000 ακομη και τριτο αυτοκινητο σιγουρα θα το ειχα για να κλαινε πολλοι οταν με πιανει η ψυχασθενεια μου μια φορα στο τοσο για κοντρες.Για να ειμαι ειλικρινης θα το εφτιαχνα και 600 αλογα αλλα μονο για την χρηση που ανεφερα.Ξαναλεω ειναι η προσωπικη μου αποψη και για το style οδηγησης μου.
Reply
Old Oct 28, 2008 | 04:54 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

15 me 20 χιλιάρικα έδωσες εσύ λόγο κακοτυχιών.
Σου φέρνω από έξω μοτέρ j's με 8000 κομπλε και είσαι οκ.
Τώρα γιατί πάτε και μπλέκετε με τα ελληνικά μηχανουργία δεν ξέρω......

Γιατι προφανός,όταν ανοιχτεί ένα μοτέρ δεν στο ξαναδένει ο μηχανικός αλλά το στέλνει σε συνεργοζόμενο μηχανουργίο.Και τα περισσότερα είναι ότι να΄ναι....

Έπρεπε να πάρειs έτοιμο δεμένο μπλόκ από έξω και να σχολάς μία και καλή,όπως έκανε φίλος μου στην Θεσσαλονίκη στο GARAGE και δεν έχει κάνει κιχ,όπως επίσης δεν ξεπέρασε τα 8000 όλο το concept.

Το καταλαβαίνω ότι έγιναν μακακίες και έδωσες τόσα λεφτά,αλλά μην γυρνάς παντου και λες το S θέλει 20000 για να πάρει 40 άλογα.Τα ακούνε και γελάνε με'μας.
Reply
Old Oct 28, 2008 | 10:57 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Κομπρεσορας FTW και σε στροφες και σε ευθεια και σε πιστες και οπου θελετε....και φλογιδια....και αλλη κατηγορια και δυναμη και ροπη και λιγα λεφτα....και πολυ κοντα στην ατμοσφαιρα και ολα...
Βαζω αναρτηση, 17αρες και λαστιχα και αν με περασει ατμοσφαιρικο S σε αναβαση εγω θα το πουλησω....
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! Καλα ειναι τα ονειρα αλλα καλο ειναι να κοιταμε και λιγο την πραγματικοτητα. Στην προηγουμενη εκδρομη ημουν αρυθμιστος και δουλευα μεχρι 6000 στροφες και καναμε αναβαση με tint και Τασεα τεζα. Ημουνα πισω απο τον Τασεα και βρεθηκα μπροστα...ακομα και αρυθμιστος. Οποτε μη λετε πραγματα που δεν ισχυουν. Το οτι δεν ασχολουμαι με το στριψιμο οπως και οι περισσοτεροι που εχουμε f/i δε σημαινει οτι τα ατμοσφαιρικα S θα ειναι πιο γρηγορα. Μη λεμε οτι θελουμε. Οποιος το πιστευει μπορουμε να κανουμε μια δοκιμη στην εκδρομη να γελασουμε.
Απλα φοβαμαι οτι μετα θα βαλει βαθια το χερι στην τσεπη.
Αυτα.
Reply
Old Oct 29, 2008 | 12:02 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Μανο........
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:20 PM.