ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
1.to an eimai asxetos me honda h oxi auto den tha to krineis esu.
2.den exw katasthma pou poulaei turbo gia na sumfwno mazi sou .des poioi sumfwnoun.
3. den mou exoun poulhsei paramuthi gia na mou paroun lefta
o kathenas fusika krataei thn apopsh tou
2.den exw katasthma pou poulaei turbo gia na sumfwno mazi sou .des poioi sumfwnoun.
Φιλε notorious ακου και λιγο και μην λες τα δικα σου, ειχα κι εγω turbo S2000 και ξερω πως ηταν. Μην λες λοιπον οτι ναναι γιατι εχεις μεινει σε εποχη πατεντας και παπατζας. Τωρα πλεον κυκλοφορουν κιτακια που μπαινουν σε ωρες πανω στο αμαξι, ρυθμιζονται το απογευμα και κανουν κοντρες το βραδυ. Οσο αφορα οτι χαλαει το χαρακτηρα του αυτοκινητου, οτι ψοφαει ψηλα και κατι τετοια ειναι κωμικοτραγικα να λεγονται... ειδικα για τον κομπρεσσορα που δουλευει οσο το αυτοκινητο στροφαρει, οπως δηλαδη το vtec. Τελοσπαντων οταν καποιος ειναι προκατελλειμενος δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα...
giati milhsa katholou gia to an psofaei pshla to turbo klp? diavase ligo kalutera ti eipa . sunhthws prokateilhmenos einai autos pou den prosexei ti leei o allos..... To oti uparxoun kit turbo pou dinoun 40-50 aloga xwris megalo fovo to eipa kai pio panw . mono diavase ti grafw parapanw.
kai oson afora thn epoxh ekeinh mono papatza den htan giati evlepes ti sou eftiaxnan kai den se douleuoun opws shmera me high tech paramuthia. to na apaksiwneis mia epoxh pou efere thn veltiwsh einai upotimhtiko kai gia sena.
Originally Posted by notoriouss2k,Oct 22 2008, 09:22 AM
1.to an eimai asxetos me honda h oxi auto den tha to krineis esu.
είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν. Εδω είναι ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και επιχειρημάτων. Ετσι όταν κάποιος θα μπεί να διαβάσει αυτό το τόπικ και που σκέφτεται αν θα ακολουθήσει το δρόμο της ατμόσφαιρας ή της υπερτροφοδότησης θα βρει όλο το υλικό εκείνο που θα τον διευκολύνει στην απόφαση του.
Ετσι και τα επιχειρήματα του Μάνου, του Γιαννάκου, τα δικά μου αλλά και τα δικά σου θα είναι πολύ χρήσιμα ωστε να πάρει την απόφαση του. Απλά μερικές φορές κρυμμένοι πίσω από ένα απρόσωπο πληκτρολόγιο γινόμαστε ολίγον ''επιθετικοί''. Δε χρειάζεται λοιπόν παρά λίγη προσπάθεια στον τρόπο με τον οποίο γράφουμε ώστε να μη θίγονται κάποιοι. Αλλιως γράφω κιεγω στο μιάτα φόρουμ που μπαίνω εκεί 6 χρόνια τώρα και αλλιώς εδώ που είμαι μερικούς μήνες και δεν ξέρω ακόμα πολλά από τα παιδιά...
Ούτε νομίζω ότι ο Μάνος είναι κανένα παιδάκι που θα κάνει ότι του πει ένας βελτιωτής με κλειστά μάτια. Μορφωμένο παιδί είναι και κρίση έχει και έχει πάρει τις ευθύνες των αποφάσεων του. Οπως και ο κάθε Μάνος που αποφασίζει να χώσει ένα σκασμό λεφτά ξέρει εκ των προτέρων τα συν και τα πλην μιας μετατροπής. Ούτε εμένα μου πούλησαν κανένα παραμύθι για να βάλω κομπρέσορ στο μιάτα, ίσα ίσα αν έμενα εκεί που μου έλεγαν τα Αμερικανάκια δε θα είχα παρά ελάχιστα προβλήματα. Παρόλα αυτά εγώ ήμουν εκείνος που ήθελα να πειραματιστώ και να το πιέσω παρά πάνω το αμάξι. Ηταν το χόμπυ μου, ακριβό δε λέω, και το ευχαριστήθηκα όσο δε φαντάζεσαι...
Το ξαναλέω σαν συμπέρασμα λοιπόν, οι αντίθετες γνώμες, τα επιχειρήματα, ο αντίλογος είναι η πεμπτουσία αυτού του φόρουμ...
IMHO πάντα...
Baggelis legomai ,
H veltiwsh einai kati peiramatiko en th genesei tou panta.Symfwnw me ton antilogo arkei na mhn exei morfh epitheshs kai menos opws eida edw.Einai krima na apokruptetai h alhtheia . Mia alhtheia pou akomh kai esu afhses na fanei an kai turbo lover . Oti to turbisma exei kindunous idiws otan dinei polla polla aloga.Twra na vgw kai na pw ksereis turbisa kai edwsa 200 aloga sto autokinhto kai einai san mama einai paralogo.
Nai sthn veltiwsh alla na leme kai ta panta.
Sthn telikh kai egw tha goustara na dw to s2000 tou Manou na skizei en M3 mia porche kalh klp.
Alla pote den tha epitethw se kapoion gia tis apopseis tou.
H veltiwsh einai kati peiramatiko en th genesei tou panta.Symfwnw me ton antilogo arkei na mhn exei morfh epitheshs kai menos opws eida edw.Einai krima na apokruptetai h alhtheia . Mia alhtheia pou akomh kai esu afhses na fanei an kai turbo lover . Oti to turbisma exei kindunous idiws otan dinei polla polla aloga.Twra na vgw kai na pw ksereis turbisa kai edwsa 200 aloga sto autokinhto kai einai san mama einai paralogo.
Nai sthn veltiwsh alla na leme kai ta panta.
Sthn telikh kai egw tha goustara na dw to s2000 tou Manou na skizei en M3 mia porche kalh klp.
Alla pote den tha epitethw se kapoion gia tis apopseis tou.
Λοιπόν Βαγγέλη,
που να δεις τι γινόταν στο μιάτα φόρουμ όταν τσακώνονταν οι τουρμπάτοι με τους κομπρεσοράτους. Απίστευτες λογομαχίες, αφού ώρες ώρες αναρωτιόσουν αν όλοι αυτοί που γράφανε μοιράζονταν το ίδιο πάθος για το ίδιο αυτοκίνητο...
Και όταν βρισκόμασταν όλοι από κοντά όλα ήταν μια χαρά, ξεχνιόντουσαν όλα! Τι κάνει το άτιμο το πληκτρολόγιο τελικά...
Αντε να εκτονωθεί λίγο η κατάσταση...
που να δεις τι γινόταν στο μιάτα φόρουμ όταν τσακώνονταν οι τουρμπάτοι με τους κομπρεσοράτους. Απίστευτες λογομαχίες, αφού ώρες ώρες αναρωτιόσουν αν όλοι αυτοί που γράφανε μοιράζονταν το ίδιο πάθος για το ίδιο αυτοκίνητο...
Και όταν βρισκόμασταν όλοι από κοντά όλα ήταν μια χαρά, ξεχνιόντουσαν όλα! Τι κάνει το άτιμο το πληκτρολόγιο τελικά...
Αντε να εκτονωθεί λίγο η κατάσταση...
twra an thelete na sthriksete mia "viomhxania" turbo gia epaggelmatiko ofelos dikaiwma sas isws kai gi ayto milate me toso menos.