ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - S2000 CONSUMPTION
Λοιπον το καλυτερο νουμερο που εχω δει ηταν με ενα γεμισμα 490 χλμ και μετα ειχα και το λαμπακι με μια γραμμουλα.Η διαδρομη ηταν σε εθνικη και πηγαινα πολυ χαλαρα.
Το χειροτερο που εχω δει ειναι γυρο στα 300 με ενα γεμισμα.
Σε πολη συνηθως 420-450 με μια γραμμη δηλαδη μολις αναβει το λαμπακι.
Το χειροτερο που εχω δει ειναι γυρο στα 300 με ενα γεμισμα.

Σε πολη συνηθως 420-450 με μια γραμμη δηλαδη μολις αναβει το λαμπακι.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παιδια πειτε και ποσες γραμμουλες σας απομενουν καθε φορα. Αν διαβασετε προηγουμενα ποστ το αμαξι μας βγαζει ανετα και 500 χιλιομετρα, χωρις υπερβολη, και δεν αναφερομαι για οδηγηση μονο σε αυτοκινητοδρομο αλλα και μεσα στη πολη. Αυτο ειναι αμαξι, απολυτα οικονομικο. Που εισαι Ηλια με τα 7λτ...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον, χθες πηρα μια φωτογραφια το οδομετρο μου με τα ποσα χιλιομετρα εκανα με ενα ντεποζιτο. 471.5 χιλιομετρα με λαμπακι αναμμενο. Υποψην οτι οταν εβαλα βενζινη χθες στο πρατηριο καυσιμων το ντεποζιτο μου γεμισε με 43 λιτρα. Ειχα δηλαδη μεσα αλλα 7 λιτρα καυσιμο, οποτε θα πηγαινα ανετα για πανω απο 500 χιλιομετρα αυτονομια. Πολυ καλη καταναλωση και φυσικα με χρηση μεσα στη πολη, αυτοκινητοδρομο και κλασσικα μεσα σε v-tec αρκετες φορες. 

Λοιπόν βλέποντας εδώ ότι μιλάτε για αυτονομία 500+ χλμ με πείσατε...
Θα πάρω το Honda να πάω στον Βορρά!! Λάου Λάου και θα φτάσουμε οικονομικά επάνω (για γρήγορα δεν νομίζω αλλά δεν γ@γιέται...)
Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψει σύνολο σε βερζίνες.
Θα πάρω το Honda να πάω στον Βορρά!! Λάου Λάου και θα φτάσουμε οικονομικά επάνω (για γρήγορα δεν νομίζω αλλά δεν γ@γιέται...)
Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψει σύνολο σε βερζίνες.