ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Ευχαριστώ πολύ psilo και actinf για τη βοήθεια, παιδιά καλή χρονιά.
Παρακαλώ όλους να κοιτάξουν στο site που πόσταρε o actinf κάτι τιμές
.
Μοτούλ 8100 5-40 2 λιτρο 15 Ευρά, όσο δηλαδή μας χρεώνουν τα συνεργεία το λίτρο (17 το χρεώνουν)!!!!!
.
Έλεος
Έλεος
Φτάνει πια!
Παρακαλώ όλους να κοιτάξουν στο site που πόσταρε o actinf κάτι τιμές
.Μοτούλ 8100 5-40 2 λιτρο 15 Ευρά, όσο δηλαδή μας χρεώνουν τα συνεργεία το λίτρο (17 το χρεώνουν)!!!!!
.Έλεος
Έλεος
Φτάνει πια!
Originally Posted by Drifteropoulos,Dec 21 2007, 04:39 AM
Θέλω να αλλάξω ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ.
Ο ΛΟΥ έχει αυτό που δίνει ο Σαρακάκης για Type-R;
ή έχει το μεγάλο που βάζουμε στα S;
Στα S βάζουμε ΑΥΤΟ αλλά το είχα πάρει από ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης το οποίο είναι μακριά.
15400-PCX-004
Ο ΛΟΥ έχει αυτό που δίνει ο Σαρακάκης για Type-R;
ή έχει το μεγάλο που βάζουμε στα S;
Στα S βάζουμε ΑΥΤΟ αλλά το είχα πάρει από ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης το οποίο είναι μακριά.
15400-PCX-004
για τη πολύ κατατοπιστική απάντηση.
meta apo poli treksimo simera katafera na ta promitheftw ...gia to sasman k to diaforiko tha kanw simpliroma i uparxei tapa pou bgenun ta palia ladia?einai h proth mu alagh sto amaksi to xw kanei 10xil xiliometra k den gnwrizw
Διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα posts για λαδια, βαλβολινες, καταναλωση, κλπ, αποφασισα να παω στον ΛΟΥ να δω τι παιζει... Μιλησα μαζι του και μου φανηκε πολυ ''ψαγμενος'' ο ανθρωπος, τουλαχιστον πολυ περισσοτερο απ'οσους αλλους μαστορες εχω γνωρισει... Ηταν το μοναδικο συνεργειο που ειχε μεσα 8 S..! Ηταν και του DS εκει..κλαψ!
Μου ειπε οτι ηταν ιδιοκτητης 3 S, αρα κατι θα ξερει παραπανω, ειπα...
Του ειπα οτι τα MOTUL V300 10-40 μου τα εκαιγε νερακι, εβαλα OWS 5-50 και βελτιωθηκαν τα πραγματα, αλλα παρ'ολα αυτα η καταναλωση λαδιου ειναι 500-600ml/1000km...
Μου ειπε οτι ειναι λογικη η καταναλωση αυτη, αλλα υπαρχουν 2 λυσεις: 1. ανοιγουμε καπακι για αλλαγη τσιμουχακια, συν ελεγχος βαλβιδων, συν πιθανο τορναρισμα, αλλα δεν συμφωνει, γιατι το κοστος ειναι μεγαλο και δεν ξερουμε 100% αν θα εχουμε και φοβερο αποτελεσμα.
2. Να βαλουμε η' MOTUL η' CASTROL 15-50 συν αντιτριβικο με τεφλον, για να ''στεγανοποιηθει'' το μοτερ και με το πιο χοντρο λαδι να ανεβει και η συμπιεση. Επισης, η καταναλωση λαδιου θα μειωθει στα νορμαλ.
Ο DS ομως δεν συμφωνει με τα αντιτριβικα, κλπ, οπως ειδα σε παλιοτερο post, αρα και με την αποψη του ΛΟΥ, ομως το S του εκει το ειδα..!!! Αρα??? Τι λετε, εχει δικιο ο ΛΟΥ? Στην τελικη-τελικη, δεν εχω να χασω και τιποτα δοκιμαζοντας...
Περιμενω τα φωτα σας!!!
Μου ειπε οτι ηταν ιδιοκτητης 3 S, αρα κατι θα ξερει παραπανω, ειπα...
Του ειπα οτι τα MOTUL V300 10-40 μου τα εκαιγε νερακι, εβαλα OWS 5-50 και βελτιωθηκαν τα πραγματα, αλλα παρ'ολα αυτα η καταναλωση λαδιου ειναι 500-600ml/1000km...
Μου ειπε οτι ειναι λογικη η καταναλωση αυτη, αλλα υπαρχουν 2 λυσεις: 1. ανοιγουμε καπακι για αλλαγη τσιμουχακια, συν ελεγχος βαλβιδων, συν πιθανο τορναρισμα, αλλα δεν συμφωνει, γιατι το κοστος ειναι μεγαλο και δεν ξερουμε 100% αν θα εχουμε και φοβερο αποτελεσμα.
2. Να βαλουμε η' MOTUL η' CASTROL 15-50 συν αντιτριβικο με τεφλον, για να ''στεγανοποιηθει'' το μοτερ και με το πιο χοντρο λαδι να ανεβει και η συμπιεση. Επισης, η καταναλωση λαδιου θα μειωθει στα νορμαλ.
Ο DS ομως δεν συμφωνει με τα αντιτριβικα, κλπ, οπως ειδα σε παλιοτερο post, αρα και με την αποψη του ΛΟΥ, ομως το S του εκει το ειδα..!!! Αρα??? Τι λετε, εχει δικιο ο ΛΟΥ? Στην τελικη-τελικη, δεν εχω να χασω και τιποτα δοκιμαζοντας...
Περιμενω τα φωτα σας!!!