ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Originally Posted by nipponS2000,Dec 19 2007, 07:47 AM
Πηγα τελικα σημερα βλεσσιδη να παρω λαδια.Ηθελα να παρω τα motul 5w-40 και μου λεει καταργηθηκαν!?Τελικα πηρα τα motul 8100 5w-30.Καμμια γνωμη πριν τα βαλω?Λετε να'χω προβλημα με τον μικρο σχετικα δεικτη(30) υψηλης θερμοκρασιας που εχουν σε καμμια εντονη καταπονηση?Τα αλλα οντως καταργηθηκαν?Ο παππους που ειναι εκει μεσα δεν ξερει και πολυ τι του γινεται.Ηθελε σωνει και καλα να μου πουλησει χοντρα λαδια γιατι εβλεπε το S εξω και νομιζε οτι το μοντελο αυτο της HONDA ειναι Turbo!!,μεχρι που του το ειπα κανα 2 φορες οτι ειναι ατμοσφαιρικο και σταματησε να με πρηζει.
Θέλω να αλλάξω ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ.
Ο ΛΟΥ έχει αυτό που δίνει ο Σαρακάκης για Type-R;
ή έχει το μεγάλο που βάζουμε στα S;
Στα S βάζουμε ΑΥΤΟ αλλά το είχα πάρει από ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης το οποίο είναι μακριά.
15400-PCX-004
Ο ΛΟΥ έχει αυτό που δίνει ο Σαρακάκης για Type-R;
ή έχει το μεγάλο που βάζουμε στα S;
Στα S βάζουμε ΑΥΤΟ αλλά το είχα πάρει από ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης το οποίο είναι μακριά.
15400-PCX-004
@NipponS2000
Θα ήταν καλύτερα να πάρεις τα Motul 8100 (0w-40).
Είναι πολύ καλά τόσο για χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι. Και καλό θα ήταν να μην αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο τύπο λαδιού. Επέλεξε κάποιο λάδι και βάζε αυτό συνέχεια. Κάνεις πολύ καλό στο μοτέρ σου με αυτό τον τρόπο.
Θα ήταν καλύτερα να πάρεις τα Motul 8100 (0w-40).
Είναι πολύ καλά τόσο για χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι. Και καλό θα ήταν να μην αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο τύπο λαδιού. Επέλεξε κάποιο λάδι και βάζε αυτό συνέχεια. Κάνεις πολύ καλό στο μοτέρ σου με αυτό τον τρόπο.
Και άλλη μία καυτή ερώτηση γιατί τα έχω πάρει με την αισχροκέρδεια που επικρατεί.
Τα λάδια πόσο τα αγοράζετε το λίτρο;
Δεδομένου ότι θέλουμε πάνω κάτω 5 λίτρα, υπάρχει περίπτωση αγοράζοντας 5λιτρη συσκευασία να πετύχει κανείς καλύτερη τιμή;
Δεδομένου ότι θέλουμε πάνω κάτω 5 λίτρα, υπάρχει περίπτωση αγοράζοντας 5λιτρη συσκευασία να πετύχει κανείς καλύτερη τιμή;
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,Dec 28 2007, 01:21 PM
Και άλλη μία καυτή ερώτηση γιατί τα έχω πάρει με την αισχροκέρδεια που επικρατεί.
Στη δευτερη ερωτηση σου, σιγουρα εχεις καλυτερη τιμη στη 5λιτρη συσκευασια.
Ωραία, πάμε πάλι, σε λάδια 5-40 τι τιμές πληρώνετε το λίτρο;
Εννοείται ότι με ενδιαφέρουν οι διαφορές ανάλογα με τη μάρκα για να κάνω και σύγκριση μάρκας-τιμής.
Όσοι έχετε την ευχαρίστηση, βοηθείστε.
Εννοείται ότι με ενδιαφέρουν οι διαφορές ανάλογα με τη μάρκα για να κάνω και σύγκριση μάρκας-τιμής.
Όσοι έχετε την ευχαρίστηση, βοηθείστε.
http://www.trade-wind.gr/
Oi kaliteres times pou exo vrei gia ladia, kaliteres kai apo vlessidi. Kai me dorean paradosh gia na mi xriazetai na trexeis na prolaveis anoixta ta sinergeia eos tis 16.00...
Exo agorasei hdh 2 fores apo ekei kai eimai iper-efxaristimenos.
Oi kaliteres times pou exo vrei gia ladia, kaliteres kai apo vlessidi. Kai me dorean paradosh gia na mi xriazetai na trexeis na prolaveis anoixta ta sinergeia eos tis 16.00...
Exo agorasei hdh 2 fores apo ekei kai eimai iper-efxaristimenos.