Λιπαντικά - Καύσιμα - Χημικά Πρόσθετα Συζητηση σχετικα με λιπαντικα, καυσιμα και χημικα προσθετα

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ

Old Apr 11, 2007 | 01:01 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by lalakis2000,Apr 4 2007, 02:01 PM
Καλύτερη βενζίνη είναι αυτή που βάζεις από το δικό σου βενζινάδικο.
Lalaki δηλαδη πρεπει να αγορασω βενζιναδικο δικο μου.???
Φτου σου γαμωτο, και χαλασα ολα μου τα λεφτα τωρα στις γιορτες...

Να ερχομαι να βαζω στο δικο σου???

Χρονια πολλα Παιδια και Χριστος Ανεστη!
Old Apr 12, 2007 | 08:46 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by D_S2000,Feb 14 2007, 11:53 AM
.....
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...

ΤΟ S MOY ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ''ΚΑΙΕΙ'' ΛΑΔΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΕΚΑΝΑ 2.000km ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.
ΚΑΘΕ 5.000km ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ.
ΕΒΑΖΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΛΑΔΙ ΗΟΝDA 5-40.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΒΑΛΑ ΜΟΤUL V300 10-40. ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΦΟΥΛ! ΔΗΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ 600-700km, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟY ΔΕΙΚΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ''ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙ''...

ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ (Θ. ΦΑΡΕΚΤΖΗΣ) [Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ] ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ( ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΟΥ) ΟΤΙ :
''ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ S ΛΕΕΙ (ΠΑΡ.7-8) ΟΤΙ ΚΑΘΕ 1.000km (Η' ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ 1,5 ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΙ...!!!
EΠΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ Η' ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΑΛΛΑ S KAINE ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...''.

ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΧΩ ME S , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ.

ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ, Η ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ''ΖΩΝΤΑΝΟ'' ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ, ΑΡΑ...??? ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...
ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ?
Old Apr 16, 2007 | 08:30 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Δεν είναι φυσιολογικό να καίει τόσο λάδι. Ούτε προσωπικά αποδίδω το γεγονός ότι από κάποια στιγμή και μετά άρχισε το μοτέρ να καίει λάδια μόνο και μόνο επειδή του έβαλες Motul V300 που ως γνωστόν "καίγονται" πιο εύκολα από άλλα λάδια του εμπορίου. Κάτι συμβαίνει. Κι αυτό που είναι κατά την γνώμη μου το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να θέλουνε αλλαγή τα τσιμουχάκια των βαλβίδων. Αν έχεις κάνει πάνω από 40-50.000 χιλ. τότε είναι πολύ πιθανό κάποια από αυτά να έχουν φθαρεί τόσο που να χάνεις λάδι από εκεί. Υπάρχει κι άλλη αιτία που όμως έχει να κάνει άμεση σχέση με την απόδοση του μοτέρ κι αφού απ΄οτι λες κι εσύ το μοτέρ σου δουλεύει άψογα δεν έχει νόημα να την αναφέρω. Φυσικά για ν'ααλλχθούν τα τσιμουχάκια θα πρέπει να λυθεί καπάκι. Απευθύνσου και σε κάποιο καλό συνεργείο να σου πουν κι εκει την γνώμη τους.
Old Apr 16, 2007 | 01:04 PM
mhnass2000's Avatar
Registered User

PANO SE AUTO POU LEEI O PROEDROS ,PROSFATA ALLLAXE FILOS T TSIMOUXAKIA BALBIDON SE 2LITRO OPEL KAI APO ENA POU HTAN OFF TOU EKAIGE ARKETO LADI..ME THN ALLAGH TOUS MHDEN KAUSH LADIOU ..
Old Apr 16, 2007 | 10:27 PM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Παιδια εγω εκαψα 1 λιτρο λαδιου ( OWS 5W-50 ) σε 3000 ΚΜ ψιλοφυσιολογικο μου φαινεται μιας και δεν το καιω συνεχεια το Saki μου
Old Apr 16, 2007 | 11:45 PM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Originally Posted by RELIGION,Apr 16 2007, 10:27 PM
Παιδια εγω εκαψα 1 λιτρο λαδιου ( OWS 5W-50 ) σε 3000 ΚΜ ψιλοφυσιολογικο μου φαινεται μιας και δεν το καιω συνεχεια το Saki μου
Νομίζω πως είναι παρα πολύ χοντρό το λάδι που βάζεις ( 5W-50 ).
Και εγώ δε το καίω το S συνέχεια και στα 6.000 χλμ.
μου έκαψε 1 λίτρο περίπου. Βάζω το motul 8100 5w-40.

Σε περιοδικό που διάβασα που έγραφε για το Type-R
έλεγε οτι οι κινητήρες V-tec (civic,type-r,s2000)
παίρνουν λάδι 10-30 και το πολύ-πολύ να πάρει 5-40
αναλογα τις καιρικές συνθήκες.
Γιατι με το χοντρό λάδι αυξάνονται οι πιέσεις στο μοτέρ
και έτσι κάποιες φορές καιγοντε φλάντζες στην καλύτερη περίπτωση.

Old Apr 17, 2007 | 12:28 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

Φιλε drifteropoule οταν ρωτησα για το τι λαδια να βαζω στο καμαρι μου τα διευθυντικα στελεχη του club μας μου υπεδειξαν τα OWS. Επειδη ειμαι σχετικα νεος κατοχος ( 5 μηνες ) δεν εκανα του κεφαλιου μου σε ενα τοσο σημαντικο θεμα οπως επισης και σε οποια μετατροπη η βελτιωση προχωρω παντα ρωταω τον DS και αυτος παντα μου απαντα και μου αναλυει τα παντα μεχρι να καταλαβω. Γι΄αυτο και ειναι Προεδρος μας. Αυτα τα ολιγα......
Old Apr 17, 2007 | 01:01 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

[QUOTE=RELIGION,Apr 17 2007, 12:28 AM]Φιλε drifteropoule οταν ρωτησα για το τι λαδια να βαζω στο καμαρι μου τα διευθυντικα στελεχη του club μας μου υπεδειξαν τα OWS. Επειδη ειμαι σχετικα νεος κατοχος ( 5 μηνες ) δεν εκανα του κεφαλιου μου σε ενα τοσο σημαντικο θεμα οπως επισης και σε οποια μετατροπη η βελτιωση προχωρω παντα ρωταω τον DS και αυτος παντα μου απαντα και μου αναλυει τα παντα μεχρι να
Old Apr 17, 2007 | 01:04 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Εγώ επίσης, και από όσο ξέρω πάρα πολλοί από εδώ μέσα, έχω επιλέξει τα OWS ρωτόντας τον Δημήτρη.
Οπότε αν ισχύσει αυτό που λέει ο Drifteropoulos βλέπω τον Δημήτρη να παίρνει πολύ κόσμο στον λαιμό του ή καλύτερα τον βλέπω να παίρνει....πολλά μοτέρ....στον λαιμό του
Δημήτρη ετοιμάσου για πολλές μηνύσεις
Εγώ έχω καλό δικηγόρο (Μάνο ακούς ) και θα σου πάρω και τα σώβρακα ή καλύτερα λέω να σου παρω το μοτέρ
Old Apr 17, 2007 | 02:11 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

Φιλε drifteropoule σεβαστη η αποψη και η γνωμη σου. Ειναι καλο να εχουμε πολυφωνια μιας και ειναι βασικο στοιχειο της δημοκρατιας ( Τι ειπα παλι ρε γ@μωτο !!!!!!!!!!!!!!!) Μανο θα σου παρω ολη την πελατεια. Γ@μωτο δικηγορος επρεπε να γινω ( ασχετο με λογιστικα και ασφαλειες ασχολουμαι)

All times are GMT -8. The time now is 01:30 AM.