ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Παιδια καλισπερα εγω ειμαι καινουργιος της παρεας,εβαλα ενα τοπικ ποιο πριν για το θεμα των λαδιων αλλα μου το πεταξαν(μαλλον επειδη ηδη υπαρχει),οποιος μπορει κ θελει να με βοηθησει ας το κανει,ζητω βοηθεια για το τι λαδια να βαλω στο μοτερ μου κ τι βαλβολινες στο σασμαν μου,ειναι το πρωτο μου σερβις που θα του κανω κ βασικα δεν εχω ιδεα,γι αυτο ζητω τη βοηθεια σας..
Υ.Γ. το αμαξι ειναι 2007 μοντ. κ 6700χλμ.
Υ.Γ. το αμαξι ειναι 2007 μοντ. κ 6700χλμ.
Λάδια θα βάλεις 10w-40.
Κατά προτίμηση motul 8100 (όχι 300v,δεν κάνουν για πολιτική χρήση),****s,amsoil.
Βαλβολίνες μόνο τις μαμά HONDA και μην κάνεις πειράματα.
Υ.Γ. Αν το πήρες εσύ καινούριο μην του αλλάξεις βαλβολίνες, είναι πολύ νωρίς.
Κατά προτίμηση motul 8100 (όχι 300v,δεν κάνουν για πολιτική χρήση),****s,amsoil.
Βαλβολίνες μόνο τις μαμά HONDA και μην κάνεις πειράματα.
Υ.Γ. Αν το πήρες εσύ καινούριο μην του αλλάξεις βαλβολίνες, είναι πολύ νωρίς.
Originally Posted by Nabu' date='Jan 5 2009, 10:57 AM
Ποιό απο τα 2 αυτά μπαίνει στο S?
Το MOTUL 8100 ECO-NERGY 5W30 ή το MOTUL 8100X-CESS 5W40 ?
Το MOTUL 8100 ECO-NERGY 5W30 ή το MOTUL 8100X-CESS 5W40 ?
Λάδια θα βάλεις 10w-40.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
[quote name='harri-S-' date='Jan 14 2009, 10:55 PM'] Παιδια καλισπερα εγω ειμαι καινουργιος της παρεας,εβαλα ενα τοπικ ποιο πριν για το θεμα των λαδιων αλλα μου το πεταξαν(μαλλον επειδη
Sorry...αλλα θα ρωτισω γιατι με τρωει.....εχω 6700χλμ,θα αλλαξω λαδια φιλτρο λαδιου κ φιλτρο βενζινης τωρα...λαδια για βαλβολινες κ για το διαφορικο στα ποσα πρεπει να αλλαξω???σορρυ που σας ζαλιζω αλλα ειμαι νεος κ εχω αποριες....Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...---ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ--- ΣΥΓΧΟΡΕΣΤΕΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕ Τ ΑΜΑΞΙ..
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM!!!!
Λοιπόν Χάρη
1) Αλλαξε όλα τα λάδια τώρα γιατί δεν ξέρεις πότε τα άλλαξε τελευταία φορά. Ανα δύο αλλαγές λαδιών μηχανής 6000-8000χλμ άλλαζε και διαφορικού και σασμάν
2)Το φίλτρο βενζίνης είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα να το αλλάξεις εκτός και αν ξέρεις ότι στη Γερμανία ο τύπος κατουρούσε στο ρεζερβουάρ
αυτά.....
1) Αλλαξε όλα τα λάδια τώρα γιατί δεν ξέρεις πότε τα άλλαξε τελευταία φορά. Ανα δύο αλλαγές λαδιών μηχανής 6000-8000χλμ άλλαζε και διαφορικού και σασμάν
2)Το φίλτρο βενζίνης είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα να το αλλάξεις εκτός και αν ξέρεις ότι στη Γερμανία ο τύπος κατουρούσε στο ρεζερβουάρ
αυτά.....