ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Άσε τον Τασέα ήσυχο εσύ
. Την δική του συμβουλή είχα ακολουθήσει στα πρώτα λάδια που άλλαξα και είχα πάει με Redline 5/30. Τα δοκίμασα, το αμάξι έκαιγε τον ΚΩΛΟ του απο λάδι (αναφορικά μου έκαιγε 1λτ τα 1.000) και έτσι είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Το ότι ταιριάζουνε στο αμάξι του Τάσου δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλα...
Αν μου έκαναν θα είχα κρατήσει εκείνα
. Την δική του συμβουλή είχα ακολουθήσει στα πρώτα λάδια που άλλαξα και είχα πάει με Redline 5/30. Τα δοκίμασα, το αμάξι έκαιγε τον ΚΩΛΟ του απο λάδι (αναφορικά μου έκαιγε 1λτ τα 1.000) και έτσι είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Το ότι ταιριάζουνε στο αμάξι του Τάσου δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλα... Αν μου έκαναν θα είχα κρατήσει εκείνα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Nabu, παντως αν θελεις εχω μαστιχελαιο special για πολλες χρησεις. Κι αυτο λαδακι ειναι. 
Η επιλογη σου ειναι η καλυτερη, και θα το καταλαβεις επισης αν διαβασεις και τα σχετικα τοπικ στο S2KI. Αν και ειμαι σιγουρος οτι το εχεις κανει ηδη.

Η επιλογη σου ειναι η καλυτερη, και θα το καταλαβεις επισης αν διαβασεις και τα σχετικα τοπικ στο S2KI. Αν και ειμαι σιγουρος οτι το εχεις κανει ηδη.
To Lubrication engineers, που είχα βάλει πριν από 15.000 στο διαφορικό, βγήκε σαν καινούριο..
Επίσης, καμία διαφορά στο σασμάν, το Amsoil 5-30 με το honda ..
Ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο..γι αυτό μάλλον honda θα βάλω στην επόμενη..
Επίσης, καμία διαφορά στο σασμάν, το Amsoil 5-30 με το honda ..
Ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο..γι αυτό μάλλον honda θα βάλω στην επόμενη..
Originally Posted by Nabu' date='Jan 27 2009, 12:28 AM
Άσε τον Τασέα ήσυχο εσύ
. Την δική του συμβουλή είχα ακολουθήσει στα πρώτα λάδια που άλλαξα και είχα πάει με Redline 5/30. Τα δοκίμασα, το αμάξι έκαιγε τον ΚΩΛΟ του απο λάδι (αναφορικά μου έκαιγε 1λτ τα 1.000) και έτσι είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Το ότι ταιριάζουνε στο αμάξι του Τάσου δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλα...
Αν μου έκαναν θα είχα κρατήσει εκείνα
. Την δική του συμβουλή είχα ακολουθήσει στα πρώτα λάδια που άλλαξα και είχα πάει με Redline 5/30. Τα δοκίμασα, το αμάξι έκαιγε τον ΚΩΛΟ του απο λάδι (αναφορικά μου έκαιγε 1λτ τα 1.000) και έτσι είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Το ότι ταιριάζουνε στο αμάξι του Τάσου δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλα... Αν μου έκαναν θα είχα κρατήσει εκείνα

Τι ακυρο ηταν αυτο που εγραψες?
Ποιος σου ειπε οτι εγω βαζω τα λαδια που λεει ο Τασεας?
Και τι σχεση εχει αυτο, μ αυτο που εγραψα εγω?

Εχω διαφωνησει στο παρελθον στο θεμα των λαδιων και φυσικα δεν βαζω αυτα που προτεινει ο Τασος!
Originally Posted by MANOS' date='Jan 27 2009, 02:46 PM
Οχι δεν το εγραψα ετσι, απλα μου εχει λειψει ο Τασος γιατι καναμε παρεα.
Παντως στο θεμα των λαδιων ειχα διαφωνησει εντονα μαζι του τοτε ακομα και για τη LE στο διαφορικο.
Παλιοι καλοι τσακωμοι... χαχαχαχα
Τι παρέα κάνατε τις κρύες νύχτες....????