ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Η Trade Wind τα έχει κανονικά. Αν δεν τα αναγράφει στην σελίδα με τα προιόντα της είναι γιατί έχουν τελειώσει τα αποθέματα της και θα ανανεωθεί όταν θα κάνει την νέα παραλαβή. Απο εκεί πήρα εγώ τα δικά μου πριν 2 εβδομάδες περίπου. Motul 8100 X-cess 5/40 2lt. Είχα πάρει 10λτ βέβαια για να έχω, οπότε μπορεί να τελειώσανε
Originally Posted by harri-S-' date='Jan 23 2009, 05:54 AM
ευχαριστω ρε μαγκες ευχαριστω πολυ..μονο εδω μεσα βρησκω την ηρεμια μου κ αυτο που θελω...actinf η σελιδα της μοτουλ ειναι υπο κατασκευη..σ ευχαριστω κ σενα παντως..
Ψαξε να τα βρεις με τη σειρα που στα έδωσα. Πρωτα στην trade-wind, μετα βλεσσιδη και τελος στον αντιπροσωπο
Originally Posted by Nabu' date='Jan 23 2009, 03:57 PM
Η Trade Wind τα έχει κανονικά. Αν δεν τα αναγράφει στην σελίδα με τα προιόντα της είναι γιατί έχουν τελειώσει τα αποθέματα της και θα ανανεωθεί όταν θα κάνει την νέα παραλαβή. Απο εκεί πήρα εγώ τα δικά μου πριν 2 εβδομάδες περίπου. Motul 8100 X-cess 5/40 2lt. Είχα πάρει 10λτ βέβαια για να έχω, οπότε μπορεί να τελειώσανε

Που μένεις είπαμε?
Στο τελευταίο σέρβις (μεγάλο) που έκανα στο S άλλαξα το πάχος των λαδιών απο 5-30 σε 5-40.
Μέχρις στιγμής έχω να παρατηρήσω τα εξής...
1) Το αμάξι καίει ΠΟΛΥ λιγότερο λάδι σε σχέση με πριν.
2)Στα κρύα ξεκινήματα δεν γεμίζει τον κόσμο με ντουμάνια απο πίσω αλλά βγάζει τα προβλεπόμενα.
3) Σε ανοίγματα μπορείς να δεις την μειωμένη κατανάλωση γιατί απο πίσω δεν βγαίνει ο παραμικρός καπνός.
Τώρα κάτι άλλα που έχω παρατηρήσει, του στυλ, το μοτέρ είναι πιο ήσυχο, μπορεί να είναι και απο τα υπόλοιπα που έκανα οπότε δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Εν κατακλείδι... 5/40 για μένα απο εδώ και στο εξής, thank you very much!
Μέχρις στιγμής έχω να παρατηρήσω τα εξής...
1) Το αμάξι καίει ΠΟΛΥ λιγότερο λάδι σε σχέση με πριν.
2)Στα κρύα ξεκινήματα δεν γεμίζει τον κόσμο με ντουμάνια απο πίσω αλλά βγάζει τα προβλεπόμενα.
3) Σε ανοίγματα μπορείς να δεις την μειωμένη κατανάλωση γιατί απο πίσω δεν βγαίνει ο παραμικρός καπνός.
Τώρα κάτι άλλα που έχω παρατηρήσει, του στυλ, το μοτέρ είναι πιο ήσυχο, μπορεί να είναι και απο τα υπόλοιπα που έκανα οπότε δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Εν κατακλείδι... 5/40 για μένα απο εδώ και στο εξής, thank you very much!