ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Originally Posted by konstantinos2000,Jun 5 2009, 02:33 AM
Ρε παιδια βλεπω διαφορα στη καταναλωση απο ΕΚΟ σε SHELL(βαζω απο δυο συγκεκριμενα βενζιναδικα) υπερ της εκο κατα 40-50 χλμ.Εχει δει κανεις κατι αναλογο?Πολλα δεν ειναι?
Ρωταω γιατι διαφορετικα θα παιζει θεμα νοθειας. η'
Απο την αλλη ομως δεν βλεπω αισθητη διαφορα στην αποδοση,για να μπορεσει να δικαιολογηθει η μεγαλυτερη αυτονομια απο τη πιο τελεια καυση της εκο(οσο πιο τελεια ειναι η καυση τοσο το καλυτερο και για την αποδοση αλλα και για την καταναλωση απο οσο ξερω,αυτα τα δυο πανε μαζι)
Ενταξει ειπαμε να μην ειμαστε τοσο σχολαστικοι με τη βενζινη αλλα μακροχρονια μπορει να κληρονομησει κανα κουσουρι το S μου.
Τωρα εχω ακουσει και το αλλο πως στα shell ειτε βαλεις απλη 95 ειτε βαλεις την v-power racing οι μανικες βγαζουν την ιδια ποιοτητα,δηλαδη κοροιδια.Μπορει να οφειλεται αυτη η διαφορα που βλεπω στο οτι η μια ειναι 95 και η αλλη 100 αν ισχυει το παραπανω?
Τωρα sorry που σας χαλαω τη κουβεντα με τα λαδια.Δεν θα το ξανακανω

Ρωταω γιατι διαφορετικα θα παιζει θεμα νοθειας. η'
Απο την αλλη ομως δεν βλεπω αισθητη διαφορα στην αποδοση,για να μπορεσει να δικαιολογηθει η μεγαλυτερη αυτονομια απο τη πιο τελεια καυση της εκο(οσο πιο τελεια ειναι η καυση τοσο το καλυτερο και για την αποδοση αλλα και για την καταναλωση απο οσο ξερω,αυτα τα δυο πανε μαζι)
Ενταξει ειπαμε να μην ειμαστε τοσο σχολαστικοι με τη βενζινη αλλα μακροχρονια μπορει να κληρονομησει κανα κουσουρι το S μου.
Τωρα εχω ακουσει και το αλλο πως στα shell ειτε βαλεις απλη 95 ειτε βαλεις την v-power racing οι μανικες βγαζουν την ιδια ποιοτητα,δηλαδη κοροιδια.Μπορει να οφειλεται αυτη η διαφορα που βλεπω στο οτι η μια ειναι 95 και η αλλη 100 αν ισχυει το παραπανω?
Τωρα sorry που σας χαλαω τη κουβεντα με τα λαδια.Δεν θα το ξανακανω

Originally Posted by actinf,Jun 5 2009, 03:35 AM
Vaze BP 100ara. Ego toulaxiston apo apodosi theoro oti einai kaliteri apoles. An kai telika afto isos na einai apoklistika thema venzinadikou 

Package συμφωνω αλλα απ'οσο ξερω αυτο δεν ειναι καλο.Να ρουφιεται δηλαδη.
fun ο κομπρεσσορας σου φαινεται διψαει πολυ
Ρε boya, τι ECO, Sheel, BP, AEGEAN κλπ? Αφου ολοι απο το ιδιο καζανι την προμηθευονται... Το ιδιο ζουμι ειναι ,η φιρμα αλλαζει.
100αρα...????????? χαχαχα!!! Οποιος βρει 100αρα original, ανοθευτη, ας μου πει και εμενα... Φιλος βενζινας στην επαρχια μου ειπε οτι πιο ευκολα θα βρεις 100αρα στο Διδυμοτοιχο, παρα στις μεγαλουπολεις...
Εγω βαζω 95αρα πλεον.
100αρα...????????? χαχαχα!!! Οποιος βρει 100αρα original, ανοθευτη, ας μου πει και εμενα... Φιλος βενζινας στην επαρχια μου ειπε οτι πιο ευκολα θα βρεις 100αρα στο Διδυμοτοιχο, παρα στις μεγαλουπολεις...
Εγω βαζω 95αρα πλεον.