ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Originally Posted by energetic,Jun 5 2009, 03:02 PM
Δεν τα ξαναλεω για τα οκτανια, τα εχω πει στο παρελθον. Ριχτε διαβασμα παλι ή καντε μια ερευνα να μαθετε οτι αυτο που παιζει ρολο, ειναι τα προσθετα που βαζει η καθε εταιρια στα καυσιμα της (καυσιμα απο τα διυλιστηρια) για να εχει τα προιοντα της.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Θα το πω απλα. Εχουμε καποια διυλιστηρια στην Ελλαδα. Μετρημενα στο χερι. Ερχεται ενα πλοιο tanker, πχ με φορτιο 100,000 τοννους fuel oil (πετρελαιο) οπως το φορτωνουν απο πετρελαιοπηγες, ξεφορτωνει και ξεκινα η διυλιση ωστε να εχουμε τα παραγωγα αυτου. Καυσιμα, λιπαντικα κτλ. Στη συνεχεια η καθε εταιρια που εχει κανει συμφωνια με τα διυλιστηρια αυτα, παιρνει το τελικο προιον με τις ιδιοτητες που θελει να εχει το καθε της προιον (super /unleaded κτλ) με τα βυτιοφορα της.
Γενικως αυτο που αλλαζει μονο ειναι τα προσθετα που δινουν τις ιδιοτητες που ανεφερα παραπανω. Γι'αυτο και αναφερουν οτι βενζινες εχουν προσθετα καθαρισμου ή προσφερουν μειωση καταναλωσης κτλ.
Γενικως αυτο που αλλαζει μονο ειναι τα προσθετα που δινουν τις ιδιοτητες που ανεφερα παραπανω. Γι'αυτο και αναφερουν οτι βενζινες εχουν προσθετα καθαρισμου ή προσφερουν μειωση καταναλωσης κτλ.
Originally Posted by energetic,Jun 5 2009, 05:50 AM
Θα το πω απλα. Εχουμε καποια διυλιστηρια στην Ελλαδα. Μετρημενα στο χερι. Ερχεται ενα πλοιο tanker, πχ με φορτιο 100,000 τοννους fuel oil (πετρελαιο) οπως το φορτωνουν απο πετρελαιοπηγες, ξεφορτωνει και ξεκινα η διυλιση ωστε να εχουμε τα παραγωγα αυτου. Καυσιμα, λιπαντικα κτλ. Στη συνεχεια η καθε εταιρια που εχει κανει συμφωνια με τα διυλιστηρια αυτα, παιρνει το τελικο προιον με τις ιδιοτητες που θελει να εχει το καθε της προιον (super /unleaded κτλ) με τα βυτιοφορα της.
παιδες μπορει να καποιος να βοηθησει??μου λειπει ενα μπουκαλι amsoil 5-30 για να αλλαξω τα λαδια του σασμαν μου αλλα στη tradewind δεν εχει καθολου κ φυσικα ουτε εδω στην ''ατλαντιδα'' που ελεγε κ ομανος αν δεν κανω λαθος..
ξερει λοιπον καποιος καποιο καταστημα να το εχει κ να μπορω να το αγορασω απο εκει???
ξερει λοιπον καποιος καποιο καταστημα να το εχει κ να μπορω να το αγορασω απο εκει???
Χάρη μην πολυ σκας για αυτά τα πράγματα. Αν δεν έχει αυτό το λάδι, τότε πάρε κάποιο άλλο.
Red Line MTL
Αν και το AMSoil που είπες φαίνεται να το έχει σε στοκ κανονικά.
AMSoil MTF 5-30. Αυτό δεν είναι η κάνω λάθος?
Τέλος θα σε συμβούλευα να πάρεις 2 συσκευασίες και όχι μόνο μια. (εκτός και αν έχεις την 2η και δεν κατάλαβα εγώ καλά). Πεταμένο δεν πρόκειται να πάει....
Red Line MTL
Αν και το AMSoil που είπες φαίνεται να το έχει σε στοκ κανονικά.
AMSoil MTF 5-30. Αυτό δεν είναι η κάνω λάθος?
Τέλος θα σε συμβούλευα να πάρεις 2 συσκευασίες και όχι μόνο μια. (εκτός και αν έχεις την 2η και δεν κατάλαβα εγώ καλά). Πεταμένο δεν πρόκειται να πάει....
δεν βαζω το συγκεκριμενο κωσταντινε,κ εχω ηδη ενα μπουκαλι γι αυτο θελω αλλο ενα..τωρα ομως με τρομαξες...αυτο που εβαλα ειναι το σωστο.....??.......χριστε μου με τι λαδι δουλευω τοσο καιρο θα ανεβασω φωτο για επιβεβαιωση...

Της Amsoil δεν υπαρχει αλλο που να κανει για το S.