Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Aug 21, 2007 | 03:37 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

Δε μου λέει τιποτα ο χρόνος, όποιος δει το βίντεο θα καταλάβει γιατί...
http://www.youtube.com/watch?v=LX35GYuZjnI
http://www.youtube.com/watch?v=z0jHdDmKZd4

Rain+S =
Old Aug 21, 2007 | 04:55 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by patriot_S2K,Aug 21 2007, 02:55 AM
to s steketai poli kala se ayto me ta 265 de tou ksekolaei
Και μάλιστα στο άνοιγμα που κάναμε από στάση ήμουν μπροστά ένα και παρέμεινε εκεί η διαφορά.
Γενικά πάντως πηγαίναμε μαζί. Την απλή Z4 την έραψα.

Όχι τίποτε άλλο αλλά έλεγε ότι ρίχνει σε μαμά S τρία αμάξια εύκολα. Πώς έχει βγει αυτή η βρώμα ότι το S δεν πάει δε μπορώ να καταλάβω..... και το έχουν μάθει όλοι τώρα ρίχνω σε S και ρίχνω σε S... μετά όμως δεν έλεγε τίποτα. αλλά ήταν εντάξει παιδί και το παραδέχτηκε ότι μάλλον αυτοί που άνοιγε ήταν κουλοί.

Έτσι είναι φίλοι μου S2000
Old Aug 21, 2007 | 05:14 AM
dims2k's Avatar
Registered User

geia sou re manouli !!! exw mathei oti egines atakto paidi kai raveis kosmo!!! simera tha kanoniseis na se metrisw?
Old Aug 21, 2007 | 05:18 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Mανο το οτι εχει ριξει 3 αμαξια σε S2000 εγω δεν το αμφισβητω. Να σου πω γιατι αν και τα εχουμε πει πολλες φορες. Ο τροπος λειτουργιας αυτου του αμαξιου απαιτει επιθετικη οδηγηση για να το παει καποιος οπως πρεπει στην ευθεια ειδικα. Οταν ειχα εξατμιση μονο στο αμαξι ανοιγα με παιδια που ειχαν εγκεφαλους, εισαγωγες, χταποδια και λοιπα και τους περναγα, ομως αλλαζανε ταχυτητες λες και ειχαν καμια SLK. Μια μερα ανοιξα με ενα ΜΑΜΑ με εναν μαγκα οδηγο που αλλαζε λες και ειχε σειριακο κιβωτιο και πηγαιναμε παρεα. Το S, για να παει καλα πρεπει να εχει οδηγο που δεν το λυπαται και ουτε και το φοβαται... ΤΕΛΟΣ. Και δεν μιλαω να βαζεις καρφωτες γιατι ενταξει αυτο ειναι καφριλα απλα θελει γρηγορο χερι.

Επισης πολυ εχουν βγαλει κακο ονομα στα S, γιατι βαζουν κατι πανβαρες 18αρες με λαθος offset, χαλανε το στησιμο του αυτοκινητου, κατι ελατηρια της πλακας και βγαινουν εξω με την γκομενα να της δειξουν ποσο γρηγοροι ειναι. Ανοιγουνε με starletakia 200 αλογα σε ανηφορα με 2000 στροφες, τον πινουνε και μετα βγαινουν ολοι και λενε οτι τα S2000 ειναι οι πουτανες τους. Ε τι να κανουμε. Εδω εμεις με τα S2000 λεμε αυτα, σκεφτειτε και αυτους με τις porsche. Αν δειτε ενα boxster S manual, πως μπορει να παει με εναν καλο οδηγο θα παθετε πλακα. Αντι αυτου το 90% ειναι κατι μπουζοκοβιοι που τα εχουν και τους πετυχαινεις εξω και τους ξεπατωνεις.
Old Aug 21, 2007 | 05:19 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Οοοοοοο τον αγαπητό μου φίλο... Επιτέλους ήρθες από τα σιχαμένα τα νησια που γύριζες..
Τι να με μετρήσεις αφου ξέρουμε......
Με ξέχασες!!!
Old Aug 21, 2007 | 05:20 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

[QUOTE]Όχι τίποτε άλλο αλλά έλεγε ότι ρίχνει σε μαμά S τρία αμάξια εύκολα. Πώς έχει βγει αυτή η βρώμα ότι το S δεν πάει δε μπορώ να καταλάβω..... και το έχουν μάθει όλοι τώρα ρίχνω σε S και ρίχνω σε S... μετά όμως δεν έλεγε τίποτα.
Old Aug 21, 2007 | 05:25 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by S2000Geo,Aug 21 2007, 03:18 PM
Ανοιγουνε με starletakia 200 αλογα σε ανηφορα με 2000 στροφες, τον πινουνε και μετα βγαινουν ολοι και λενε οτι τα S2000 ειναι οι πουτανες τους. Ε τι να κανουμε. Εδω εμεις με τα S2000 λεμε αυτα, σκεφτειτε και αυτους με τις porsche. Αν δειτε ενα boxster S manual, πως μπορει να παει με εναν καλο οδηγο θα παθετε πλακα. Αντι αυτου το 90% ειναι κατι μπουζοκοβιοι που τα εχουν και τους πετυχαινεις εξω και τους ξεπατωνεις.
Old Aug 21, 2007 | 05:28 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Ναι ρε Γιώργο δίκιο έχεις απόλυτο αλλά μ΄ενοχλει που το ακούω συνέχεια αυτό και κάθε φορά που νιώθω δυνατός (σαν τον Τασέα κάτι) τους δείχνω τι μπορεί να κάνει ένα S. Και δε μιλάω μόνο για τον ευατό μου γιατί σχεδόν τα περισσότερα παιδιά που ξέρω κάνουν πολύ καλές αλλαγές με τα S τους. Αλλά πραγματικά μας έχουν τις πουτάνες τους και ο άλλος οδηγάει Z4 3.0 και νομίζει ότι πατάει τους πάντες. Εγώ που άνοιξα εχθές μαζί του δεν είχα καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα και ούτε όρεξη είχα να σπάω τα S μου χωρίς λόγο. Απλά ήταν με την παρέα του και ήθελα να τον ξεμπροστιάσω ότι δεν μπορείς να λες έτσι ότι ρίχνεις τρία αμάξια σε S και να λέγεσαι κοντράκιας. Ήθελε πρώτες, πρώτες, ήθελε δευτέρες, δευτέρες και ράψιμο, ράψιμο, ράψιμο... Άσε δε αν πουμε να στρίψουμε κιόλας..... Αυτά.

Το εργαλείο πότε θα είναι έτοιμο?
Old Aug 21, 2007 | 05:42 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Βλέπω αρχίσαμε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...έτσι...έτσι.....
Άντε σε λίγο θα είναι έτοιμο και το φόρουμ, κάτι μερεμέτια έχουνε μείνει, και μετά...ποιος μας πιάνει...

Θυμάμαι πάντως, ήταν παλιά ένα παιδάκι, είχε ένα S και τα είχε δει όλα, μέχρι και ο Τασέας τον κορόιδευε (τς...τς...τς....). Άκουγε από δω και από κει για κόντρες και S που έχαναν και έλεγε, πάει, θα το βάψω θαλασσί σαν του lalakis (copyright 2005) και θα το φουντάρω από το Σούνιο. Ήθελε να το τουρμπίσει, να του βάλει κομπρέσορες, κομπρέσες, βεντούζες, χταπόδια κλπ, να μην τον κοροιδεύουν πια τα άλλα παιδάκια.

Μια μέρα ξύπνησε λίγο διαφορετικά, αποφάσισε να αφήσει τις χαζομάρες, έβαλε και μία εξατμισούλα τις προκοπής έτσι για να γουστάρει, και σε λίγο όλοι θα μιλάνε για τον

ΤΙΜΩΡΟ (ΤΙ ΜΩΡΟ).
Old Aug 21, 2007 | 05:51 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Λοιπον θα συμφωνησω με καποια λεγομενα. Οταν ελεγα στο παρελθον οτι περασα Ζ4 3.0 δε με πιστευαν μερικοι (μεχρι τα 200km/h-μετα αστο) και ελεγαν οτι λεω παραμυθια! Επισης το ιδιο με EVO στα λιμανακια. Ναι μεν ειχε καλα ρεπριζ και ανοιγε στις ευθειες αλλα στις στροφες το S μου απο πισω. Το παλικαρι αυτο τελικα ειναι φανατικος της πιστας και συνεχεια Μεγαρα και Σερρες ειναι και δε πιστευε οτι το S πηγαινε ετσι!

All times are GMT -8. The time now is 03:42 AM.