Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Jul 4, 2007 | 09:54 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Pilotos o Psilos, pilotos leme, telos!
Old Jul 4, 2007 | 11:03 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by Psilos,Jul 4 2007, 09:22 AM
Τις προάλλες ερχόμουν ανοικτός, από ποτάκι με τη γυναίκα στο Εν Πλω και περίπου στο ύψος του παλιού αεροδρομίου στη Βουλιαγμένης μου κόλλαγε ασημί Leon με...ν άλογα καραtoumbanation! Σε κάτι σφήνες που κάναμε το Leon ξεκόλλαγε για πλάκα κάνοντας απίστευτο θόρυβο. Ανοίγουμε στη βούτα στο ρεύμα προς Αθήνα κι ο τύπος εξαφανίστηκε και στο φανάρι αυτός κι ο φίλος του γελούσαν ειρωνικά...
Στρίβω στο επόμενο φανάρι δεξιά και έρχεται πίσω μου, φτάνω σε μία πλατεία με λεωφορεία και γλιστερή άσφαλτο, την κάνω όλη παντιλίκι και στην έξοδο πάλι παντιλίκι και ο τύπος λύσσαξε κι άρχισε πάλι να μου κολλάει.
Φτάνουμε πλατεία Ηλιουπόλεως και μετα στη μεγάλη στρογγυλή πλατεία που αρχίζει η περιφερειακή της Κατεχάκη κι αρχίζει το πάρτυ...
Βρισκόμουν σε παραλήρημα κι έκανα σχεδόν τέλειες αλλαγές στον κόφτη αλλά ο τύπος με περνάει και φτάνουμε στο φανάρι του Καρέα με κατεύθυνση προς Μεσογείων.
Με το πράσινο φεύγει μπροστά, τον πιάνω πάνω στη στροφή, λίγο πριν το 2ο φανάρι του Βύρωνα (Σακέτα) και τον περνάω πάνω στη στροφή, ακολουθεί η επικίνδυνη στροφή του φαναριού προς Καισαριανή και στην έξοδο έχω ήδη αρχίσει να κάνω διαφορά και στις επόμενες ανοικτές πατημένες το S έμπαινε απίστευτα φτάνοντας στη διχάλα της Α.Ο. να είμαι μπροστά καμια 50αριά μέτρα...
Συνεχίζω προς Κατεχάκη στη μεγάλη κατηφορική αριστερή και στα μισά της ευθείας που ακολουθεί αρχίζω να κόβω μιας και δεν είχε πια νόημα.
Το S2000 είχε ξεφτιλίσει για πλακα το πολύ δυνατό Leon, γιατί στις στροφές μετράει το στήσιμο κι όχι τ' άλογα. Οι ευθείες ανήκουν στα τούρμπο όμως στις στροφές...S2000
Στο φανάρι του Παπάγου μας έπιασε κόκκινο κι ο τύπος δεν ήρθε δίπλα μου, στάθηκε μισό αυτοκίνητο πίσω γιατι προφανώς του κόπηκε το ειρωνικό χαμόγελο κι αυτού και του φίλου του
Εννοείται ότι με το πράσινο έκανε εκκίνηση F1 αλλά τον αγνόησα και συνέχισα..ειρηνικά τη βόλτα μου
oraios re psile etsi na tous kobete to gelio.

panta mpourdela tha einai k ta seat k ta group vag, kai panta moutra tha petane..
Old Jul 4, 2007 | 08:10 PM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Psile εύγε! Αντε με τα κολοσαλιγκάρια τους (τα S εξαιρούνται)! Βάζουν ένα σαλίγκαρο και αμέσως γίνονται Σούμι.

Είναι τυχεροί που η Honda δεν έβγαλε το S με 3000cc και 360hp ατμόσφαιρα. Τότε θα βλέπαμε ποίος θα κουνιότανε.

Psile και πάλι μπράβο! Show them what time it is! (Time for tea)
Old Jul 4, 2007 | 10:44 PM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Psilos
Έτσιιι... με την αρμύρα.
Old Jul 5, 2007 | 12:17 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Ευγε αγορι μου. ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Old Jul 5, 2007 | 01:59 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Σωστοςςςςςςς!!!!!!!!!!!
Old Jul 5, 2007 | 04:05 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Εχθές το βράδυ επιτέλους κανονίστηκε κόντρα.
Δεν θα πω λεπτομέρειες .
Απλά θα πω ότι τα 341 άλογα αποδείχτηκαν αραβικά καλογυμνασμένα και απέκτησα μια εικόνα Για Την δύναμη του αυτοκινήτου.

Αυτό είναι το ευχάριστο κομμάτι .
Το δυσάρεστο είναι πως το μοτέρ μετά το άνοιγμα χτύπησε μπιέλα

Αχχχ αυτά έχουνε τα γκάζια.
Δεν θα λυγίσω όμως και σύντομα το πράμα θα επιστρέψει στις
Old Jul 5, 2007 | 04:09 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Οχι ρε φιλε πες με τι ανοιξες ομως τουλαχιστον. Πως παρεδωσε πνευμα ρε συ; το εσκισες πολυ ασχημα , εκανες κανα κατεβασμα περιεργο; Αντε γιατι με αγχωσες τωρα
Old Jul 5, 2007 | 04:33 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

@yiannakos Nai file vghka mia xara. Perastika sou euxomai!
Old Jul 5, 2007 | 04:49 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by S2000Geo,Jul 5 2007, 12:09 PM
Οχι ρε φιλε πες με τι ανοιξες ομως τουλαχιστον. Πως παρεδωσε πνευμα ρε συ; το εσκισες πολυ ασχημα , εκανες κανα κατεβασμα περιεργο; Αντε γιατι με αγχωσες τωρα
Γιώργο μου δεν θα πω με τι άνοιξα γιατί μπορεί να μην θέλει το άλλο παιδί (που είναι και γ.μω τα παιδιά ).
Όμως θα πω πως δεν του έκανα κανένα τρελό σκίσιμο του μοτέρ.
Ένα πάτημα ήταν όλο κι όλο
Από Δευτέρες μέχρι και πέμπτες κοντά στον κόφτη όλες και κουμπώνοντας έκτη έκοψε λίγο . Εκεί ήταν η στιγμή που συνέβη μάλλον το κακό

All times are GMT -8. The time now is 06:33 PM.