ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Oct 10 2007, 04:20 AM
Γιατί ρε φίλε δεν είναι καλά τα πράγματα του Πέτρου?
o petros foraei bmc varelaki,dc ctapodi kai apexi dipli.egw kserete ti foraw kai ta exw plirwsei ola xrusa mia zwi pigaina dipla me ton petro kai to ksereis oti sunexeia dokimazame. vazw ton ultimate kai pairnw 7 ps sto dunamometro dokimazw xilies fores ksana me ton petro kai tou ekana misi stin kaluteri mia karotsa me to zori. auto einai to kerdos tou programatos kai prosexte giati alloi vazoun programa gai na paroun 15 aloga opws tous tazoune kai xanoune xwris na to katalavoune giati mporei na pire ligo ropoula xamila alla psila?
nai re dimitri alla o petros pou upotithetai oti den foraei programma pws paei mazi sou??o opoios petros pigaine mazi me ton green, o opoios pigaine me ton mano..ara pas me ton mano mazi...ma einai dunaton???tha trelathoume oxi allo karbouno
p.s kapoia stigmi mou eixes pei na anoiksw me ena mama...profanws mono mama den einai..alliws ti na anoiksw???????????????
p.s kapoia stigmi mou eixes pei na anoiksw me ena mama...profanws mono mama den einai..alliws ti na anoiksw???????????????