ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
@SKASTRAS
Πες μου τωρα που εισαι και τι κανεις!!!!!!!!.Περα την πλακα κανονιζω πατημα με LOTUS ESPRIT TURBO 265 HP .
Ευτυχως που δεν ειμαι στον ΟΓΚΟ τωρα και θα ειμαι και ελαφρυτερος , πολυ μακρια ομως απο τα 980 κιλα του LOTUS.
ΤΕΛΟΣ.
Πες μου τωρα που εισαι και τι κανεις!!!!!!!!.Περα την πλακα κανονιζω πατημα με LOTUS ESPRIT TURBO 265 HP .
Ευτυχως που δεν ειμαι στον ΟΓΚΟ τωρα και θα ειμαι και ελαφρυτερος , πολυ μακρια ομως απο τα 980 κιλα του LOTUS.
ΤΕΛΟΣ.
Originally Posted by skastr@s,Jul 3 2007, 03:41 AM
αμααν απο δω και περα θα βλεπω τα fr θα ψαχνω το ντουλαπακι που δεν εχουμε 

Twra esy den kserw ti tou exeis kanei kai an to exeis turbisei h tou exeis balei kana compresor mesa h nitra h oti allo skata yparxei pantos ama eisai mama h gia na mhn lew blakies mama kai tetoia kai me eksatmisi na eisai kai me eisagwgh apo ena ibiza 270hp (giati tosa bgazei me allagh turbinas kai intercooler me to programma mono paei sta 205hp) oxi apla tha sou riksei alla tha sou riksei gia na exeis kai gia tou xronou.
An eisai anoixtos se kontres giati den exw mono apo edw mesa filous alla exw kai apo allo club sou kanonizw opote theleis kontroula me leon cupra 240hp me leon cupra me programma (ebgale sto dyno 301hp) me golf4 1.8t (apo to golfaki o green eixe faei kati taxydromikous kodikes to palikari eixe pathei plaka kai xtes phre kai mia geysi kai o ksilinos) kai ena ibizaki fr 210hp.
Perimenw pws kai pws na to bgalei o giwrgos sthn pagania sto inlinepro pou etoimazei na doume ti paizei se sxesi me ta parapanw giati pleon me ayta pou kukloforoun eksw mono kati s2000 san tou giwrgou kai tou proedrou kai ta compressorata tha kathonte dipla se tetoia amaksia.
Giati mou fenete poly bazoun mia j's eksatmisi kai eisagwgh kai nomizoun oti exoun piasei ton papa apo ta arxidia.
Egw ena ibiza sta 240hp to theoro aksio kai dyskolo antipalo kai den to ipotimao epeidh einai IBIZA oute to amaksi oute ton odigo tou kai epeidh egw exw s2000 den paei na pei oti eimai kalyteros oute oti tha exw toupe kai den tha katadexto kan na anoiksw dipla tou.
Xtes htan katw kai ena corrola bouta siga more thn malakia corola xaxaxa Mono pou trabage kati kolones se ena evo kai ena scubi pou agkomaxousan apo pisw .Alla ela more siga corola einai ayto den katadexomaste na anoiksoume me to mpriki eimaste yperano emeis me ta s2000.Gia na ksekabalisoume lew ligo to kalami edw mesa.
Kai ola ayta teleios filika kai anoixtos gia sizitisi kai gia kafe apo konta gia na mhn nomizoun oti exw stoma mono mesa apo thn othoni.Egw toulaxiston ektos apo to teleytaio meeting pou eixa kati ypoxreoseis se ola ta alla exw dosei to paron.
Originally Posted by ThanasiS2K,Jul 3 2007, 06:34 AM
Perimenw pws kai pws na to bgalei o giwrgos sthn pagania sto inlinepro pou etoimazei na doume ti paizei se sxesi me ta parapanw giati pleon me ayta pou kukloforoun eksw mono kati s2000 san tou giwrgou kai tou proedrou kai ta compressorata tha kathonte dipla se tetoia amaksia.
Originally Posted by RELIGION,Jul 3 2007, 03:52 AM
@SKASTRAS
ΤΕΛΟΣ.
ΤΕΛΟΣ.
kali tuxi kai pes mas apotelesmata.
file thanasi esu piges ston green ena golf 300 aloga na anoiksei kai telika tou vgike 400+. sugrineis anomoia pragmata kai se exw dei kai to exeis ksanapei ta exeis mperdepsei ligo.otan tha einai duo autokinita ta idia aloga tha mporoume na ta sugrinoume oxi na leme efage mia eutheia logiko itane.
φιλε μου θαναση ελεος (παλι το γραφω αυτο, μαλλον το χιουμορ λειπει λιγο απο το club
) δεν ειναι ειρωνεια πλακα ειναι. Οταν ομως συμμετεχουμε σε ενα forum πρεπει να παρακολουθουμε λιγο τα post του καθενος. Αν θέλεις κοιτα λιγο τα παλια post μου και θα καταλαβεις τη θεση μου για το s και τις κοντρες γενικοτερα.
) δεν ειναι ειρωνεια πλακα ειναι. Οταν ομως συμμετεχουμε σε ενα forum πρεπει να παρακολουθουμε λιγο τα post του καθενος. Αν θέλεις κοιτα λιγο τα παλια post μου και θα καταλαβεις τη θεση μου για το s και τις κοντρες γενικοτερα.
Originally Posted by S2000Geo,Jul 3 2007, 03:10 PM
Θαναση δεν χρειαζεται να περιμενεις πολυ , το αμαξι ειναι ετοιμο, αυριο-μεθαυριο ρυθμιζουμε καλως εχοντων των πραγματων, θα ανεβασω την δυναμομετρηση και θα σας πω εντυπωσεις.
Τι σου κάνει το άτιμο το τούρμπο...
http://www.youtube.com/watch?v=zbnJ_n2F02s...related&search=
S2000Geo, εκτός από επίσημο ράφτη της Αττικής, σε βλέπω να γίνεσαι και drift king
http://www.youtube.com/watch?v=zbnJ_n2F02s...related&search=
S2000Geo, εκτός από επίσημο ράφτη της Αττικής, σε βλέπω να γίνεσαι και drift king
exthes vgika mia volta meta apo duo vdomades pros ti vouta meria kai den eixe tipota mallon fugane gia diakopes i kanei zesti kai oi tourmpakides den vgainoun!
sto gurismo petuxainoume ena filo tou green me ena m3 e46(1ostadio), stamatame na ta poume kai epitopou kanonizetai kontroula me ena m3 321(1o stadio). ksekiname pros sxisto kanoune ena patimataki kai pane mazi.gurname fanari sxisto kai lew re paidia na dokimasw ki egw na paiksw mazi sas?!!
stinomai fanari anavasi sxisto egw sti mesi me to xontaki mou kai dipla ta terata!ksekiname 1h 2a petagomai 3 karotses kai me ftanei to 321 panw sti strofi sta 200klm meta mou ekane alli mia kai kopsame. pisteuw se eutheia i katavasi tha kathomouna kalitera giati exei poli anifora ekei
sto gurismo petuxainoume ena filo tou green me ena m3 e46(1ostadio), stamatame na ta poume kai epitopou kanonizetai kontroula me ena m3 321(1o stadio). ksekiname pros sxisto kanoune ena patimataki kai pane mazi.gurname fanari sxisto kai lew re paidia na dokimasw ki egw na paiksw mazi sas?!!
stinomai fanari anavasi sxisto egw sti mesi me to xontaki mou kai dipla ta terata!ksekiname 1h 2a petagomai 3 karotses kai me ftanei to 321 panw sti strofi sta 200klm meta mou ekane alli mia kai kopsame. pisteuw se eutheia i katavasi tha kathomouna kalitera giati exei poli anifora ekei
Τις προάλλες ερχόμουν ανοικτός, από ποτάκι με τη γυναίκα στο Εν Πλω και περίπου στο ύψος του παλιού αεροδρομίου στη Βουλιαγμένης μου κόλλαγε ασημί Leon με...ν άλογα καραtoumbanation! Σε κάτι σφήνες που κάναμε το Leon ξεκόλλαγε για πλάκα κάνοντας απίστευτο θόρυβο. Ανοίγουμε στη βούτα στο ρεύμα προς Αθήνα κι ο τύπος εξαφανίστηκε και στο φανάρι αυτός κι ο φίλος του γελούσαν ειρωνικά...
Στρίβω στο επόμενο φανάρι δεξιά και έρχεται πίσω μου, φτάνω σε μία πλατεία με λεωφορεία και γλιστερή άσφαλτο, την κάνω όλη παντιλίκι και στην έξοδο πάλι παντιλίκι και ο τύπος λύσσαξε κι άρχισε πάλι να μου κολλάει.
Φτάνουμε πλατεία Ηλιουπόλεως και μετα στη μεγάλη στρογγυλή πλατεία που αρχίζει η περιφερειακή της Κατεχάκη κι αρχίζει το πάρτυ...
Βρισκόμουν σε παραλήρημα κι έκανα σχεδόν τέλειες αλλαγές στον κόφτη αλλά ο τύπος με περνάει και φτάνουμε στο φανάρι του Καρέα με κατεύθυνση προς Μεσογείων.
Με το πράσινο φεύγει μπροστά, τον πιάνω πάνω στη στροφή, λίγο πριν το 2ο φανάρι του Βύρωνα (Σακέτα) και τον περνάω πάνω στη στροφή, ακολουθεί η επικίνδυνη στροφή του φαναριού προς Καισαριανή και στην έξοδο έχω ήδη αρχίσει να κάνω διαφορά και στις επόμενες ανοικτές πατημένες το S έμπαινε απίστευτα φτάνοντας στη διχάλα της Α.Ο. να είμαι μπροστά καμια 50αριά μέτρα...
Συνεχίζω προς Κατεχάκη στη μεγάλη κατηφορική αριστερή και στα μισά της ευθείας που ακολουθεί αρχίζω να κόβω μιας και δεν είχε πια νόημα.
Το S2000 είχε ξεφτιλίσει για πλακα το πολύ δυνατό Leon, γιατί στις στροφές μετράει το στήσιμο κι όχι τ' άλογα. Οι ευθείες ανήκουν στα τούρμπο όμως στις στροφές...S2000
Στο φανάρι του Παπάγου μας έπιασε κόκκινο κι ο τύπος δεν ήρθε δίπλα μου, στάθηκε μισό αυτοκίνητο πίσω γιατι προφανώς του κόπηκε το ειρωνικό χαμόγελο κι αυτού και του φίλου του
Εννοείται ότι με το πράσινο έκανε εκκίνηση F1 αλλά τον αγνόησα και συνέχισα..ειρηνικά τη βόλτα μου
Στρίβω στο επόμενο φανάρι δεξιά και έρχεται πίσω μου, φτάνω σε μία πλατεία με λεωφορεία και γλιστερή άσφαλτο, την κάνω όλη παντιλίκι και στην έξοδο πάλι παντιλίκι και ο τύπος λύσσαξε κι άρχισε πάλι να μου κολλάει.
Φτάνουμε πλατεία Ηλιουπόλεως και μετα στη μεγάλη στρογγυλή πλατεία που αρχίζει η περιφερειακή της Κατεχάκη κι αρχίζει το πάρτυ...
Βρισκόμουν σε παραλήρημα κι έκανα σχεδόν τέλειες αλλαγές στον κόφτη αλλά ο τύπος με περνάει και φτάνουμε στο φανάρι του Καρέα με κατεύθυνση προς Μεσογείων.
Με το πράσινο φεύγει μπροστά, τον πιάνω πάνω στη στροφή, λίγο πριν το 2ο φανάρι του Βύρωνα (Σακέτα) και τον περνάω πάνω στη στροφή, ακολουθεί η επικίνδυνη στροφή του φαναριού προς Καισαριανή και στην έξοδο έχω ήδη αρχίσει να κάνω διαφορά και στις επόμενες ανοικτές πατημένες το S έμπαινε απίστευτα φτάνοντας στη διχάλα της Α.Ο. να είμαι μπροστά καμια 50αριά μέτρα...
Συνεχίζω προς Κατεχάκη στη μεγάλη κατηφορική αριστερή και στα μισά της ευθείας που ακολουθεί αρχίζω να κόβω μιας και δεν είχε πια νόημα.
Το S2000 είχε ξεφτιλίσει για πλακα το πολύ δυνατό Leon, γιατί στις στροφές μετράει το στήσιμο κι όχι τ' άλογα. Οι ευθείες ανήκουν στα τούρμπο όμως στις στροφές...S2000
Στο φανάρι του Παπάγου μας έπιασε κόκκινο κι ο τύπος δεν ήρθε δίπλα μου, στάθηκε μισό αυτοκίνητο πίσω γιατι προφανώς του κόπηκε το ειρωνικό χαμόγελο κι αυτού και του φίλου του
Εννοείται ότι με το πράσινο έκανε εκκίνηση F1 αλλά τον αγνόησα και συνέχισα..ειρηνικά τη βόλτα μου
Originally Posted by Psilos,Jul 4 2007, 05:06 AM

Ραντεβου Παρασκευη πρωι στο δυναμομετρο, οποτε Παρασκευη βραδακι με την δροσουλα οι πρωτες βολτες, δεν μπορω να κοιμηθω απο την αγωνια