ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
file mou Mano na sou po ego tin alitheia.Egw den to theorw kodra apla anoigma..Kodra theorw to na stitho sto fanari kai na anoiksw..diki mou gnomi vevaia..alloi opws kai esy lene pws ena tetoio anoigma to theoroun kodra...oti nomhzei o kathenas...
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ Μ3 COUPE SMG 2004 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ VIDEO ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ.EΠITEΛOYS ENA S.... SUPERMAN
ΕΥΓΕ ΜΗΤΣΟ .!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?????
ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!
ΕΥΓΕ DS2000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΓΕ ΜΗΤΣΟ .!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?????
ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!
ΕΥΓΕ DS2000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχιλλέα -S(2000)UPERMAN- σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αλήθεια κι εγώ το ευχαριστήθηκα και το χάρηκα γιατί επιτέλους μετά από πολύ καιρό έχω στα χέρια μου ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο που είναι σίγουρο ότι όσο περνάει ο καιρός θα πηγαίνει και καλύτερα. Μόλις 1500χιλ. έχει στο κοντέρ κι αν φτιάξω και το shift light ώστε ν'αλλάζω ακριβώς εκεί που πρέπει (γιατί τώρα γίνεται ένα μαλιοβράσε με το στροφόμετρο) θα πάει ακόμα καλύτερα. Πάντως από τα συνεχή ανοίγματα που έκανα τόσο στην αρχή με τον Στέλιο (S_s200) που φοράει ως γνωστόν το προηγούμενο μοτέρ μου (και που πάει πάρα πολύ καλά-μπράβο Στέλιο) όσο και με την Μ3 στην συνέχεια φάνηκε καθαρά ότι ο N1 εγκέφαλος όσο ανοίγεις το αυτοκίνητο τόσο αλλάζει χαρτογράφηση και δίνει ολοένα και περισσότερο. Έτσι εξηγείται και η μεταμόρφωση του αυτοκινήτου όσο το λιώνεις...Αυτό βέβαια ήταν κάτι γνωστό μια και ισχύει και για τους εγγεφάλους και στα μαμά S2000 αλλά τόσο μεγάλη διαφορά σήμερα από άνοιγμα σε άνοιγμα εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν την περίμενα. Μπράβο και στον Θοδωρή όμως -τον οδηγό της Μ3- για το ήθος του. 'Κύριος' με όλη την σημασία της λέξης.
Μπραβο προεδρε, εγω δεν πιστευα να σου πω την αληθεια οτι ατμοσφαιρικο S , μπορει να περασει Μ3. Κι ομως γινεται , μπραβο τι αλλο να πω. Συμφωνα με την διαφορα που της εκανες και τις κοντρες που διαβαζω στο forum γενικα το αμαξι σου παει σαν κομπρεσσορατο με 320-330 αλογα οποτε συγχαρητηρια τι αλλο να πουμε !
Egw gia na pw tin alitheia otan erxomastan Keratea kai eixame pei me ton D_S na anoiksoume elega sto filo kai synodygo mou..na deis ti mpanio tha faw...otan anoiksame omos emeina poly eyxaristienos me tin diafora pou eixa me ton D_S,vevea na mou peite pos to moter tou den exei anoiksei..ok..paw paso se auto..alla an ypothesoume pos kai o D_S einai gyro sta 60 kila poio elafris kai pos foraei koronopinio kai gyro sta 40 alloga parapano roda tote ego exo kathe logo na eimai xamogelastos..
to ksanalew gia na min yparxoun pareksigiseis..katalavenw pos to moter sou dimitri einai me liga xlm alla skepsou pos esy peires ena moter pou exei 13.000eyro kai ego peira ena moter(apo sena fysika)pou mou stoixise peripou 11.000(den thimamai akrivos)...gia auto to logo to lew..pisteuw na katalavenete to pos to lew..elpizw osoi itan ekei na emeinan eyxaristimenoi me to apotelesma kai ton dyo mas..
to ksanalew gia na min yparxoun pareksigiseis..katalavenw pos to moter sou dimitri einai me liga xlm alla skepsou pos esy peires ena moter pou exei 13.000eyro kai ego peira ena moter(apo sena fysika)pou mou stoixise peripou 11.000(den thimamai akrivos)...gia auto to logo to lew..pisteuw na katalavenete to pos to lew..elpizw osoi itan ekei na emeinan eyxaristimenoi me to apotelesma kai ton dyo mas..
Originally Posted by D_S2000,Mar 8 2007, 01:00 AM
Αλήθεια κι εγώ το ευχαριστήθηκα και το χάρηκα γιατί επιτέλους μετά από πολύ καιρό έχω στα χέρια μου ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο που είναι σίγουρο ότι όσο περνάει ο καιρός θα πηγαίνει και καλύτερα.
Θα ήτανε πολύ ενδιαφέρον (αν δεν το έχεις κάνει είδη και το έχασα
) να κάνεις μια παρουσίαση του εργαλείου μιας και δεν νομίζω να παίζουν και πολλά τέτοια
Για πόσα whp μιλάμε δηλαδή ?
Στέλιο ή διαφορά μας στο πρώτο πάτημα όταν ανεβαίναμε προς γέφυρα με τους συνοδηγούς μέσα ήταν σταθερή και δεν μπορούσα να σε φτάσω καθόλου. Στο δεύτερο και τρίτο ήμουν +4 αυτοκίνητα περίπου μπροστά και μετά με την Μ3 ήμουν +3 μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι κάτι γίνεται το οποίο διαφοροποιεί τον τρόπο που ανοίγει το αυτοκίνητο από άνοιγμα σε άνοιγμα κι αυτό δεν είναι άλλο από τον εγκέφαλο ο οποίος όσο πιέζεις το αυτοκίνητο τόσο δίνει και τόσο περισσότερο δύναμη βγάζει το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει εγκέφαλος Ν1. Είναι αυτό που έχουμε ξαναπεί Autolearning. Μαθαίνει δηλ μόνος του αν θα μπορούσε κανείς να το πει αυτό και προσαρμόζει την λειτουργία του μοτέρ σύμφωνα με τον τρόπο που οδηγείται το αυτοκίνητο. Κάτι που δεν συμβαίνει με τον ΗKS που φοράει το δικό σου το μοτέρ ο οποίος δίνει αυτό που έχει ανεξάρτητα με το πως έχει οδηγηθεί το αυτοκίνητο στα προηγούμενα 20χιλ. Επίσης με την Μ3 άλλαξα την 5η (Με μπέρδεψε το shift light που θέλει οπωσδήποτε ρύθμιση) στις 8.000rpm. Καταλαβαίνετε ότι η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν άλλαζα κανονικά στις 8.800rpm που το αυτοκίνητο φορτώνει πολύ δυνατά. Επίσης σημειώνω εδώ ότι η συγκεκριμένη Μ3 είναι πολύ δυνατή (Τυχερός ο θοδωρής αφού του έχει κάτσει τόσο καλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο) αφού με άλλη M3 στο παρελθόν με εισαγωγή πρόγραμμα κι εξάτμιση ήταν μισό αμάξι μπροστά στην Κερατέα.
Τέλος θα ήταν ενδιαφέρον νομίζω να κάνεις κι εσύ Στέλιο ένα άνοιγμα με την συγκεκριμένη Μ3 για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Τέλος θα ήταν ενδιαφέρον νομίζω να κάνεις κι εσύ Στέλιο ένα άνοιγμα με την συγκεκριμένη Μ3 για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Μπράβο Δημήτρη και από μένα. Επιτέλους έχεις το S που περίμενες τόσο καιρό. Πολύ καλή η διαφορά με την Μ3 και δείχνει δύναμη πολύ. Έπειτα μην ξεχνάς ότι το μοτέρ σου δεν έχει ανοίξει ακόμη και κυρίως δεν το έχεις μάθει, και για τις αλλαγές και για την συμπεριφορά του και είναι λογικό να πηγαίνει όσο περνάει ο καιρός ακόμα καλύτερα. Θα ερχόμουν κ' εγώ χθες αλλά κατέληξα Βούτα.
Και παλι
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ. Και στα παιδιά για το μοτέρ και τα υπόλοιπα πράγματα που οι περισσότεροι είμασταν δύσπιστοι.
Όσοι έχουν βιντεάκι επιβάλλεται να το ανεβάσουν....
Γιωργάκη, τι θα κάνουμε? Χάσαμε τις εξελίξεις νομίζω.
Το S του DS θα παρουσιαστεί στο Power για κάποιον που ρώτησε.
Και παλι
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ. Και στα παιδιά για το μοτέρ και τα υπόλοιπα πράγματα που οι περισσότεροι είμασταν δύσπιστοι.Όσοι έχουν βιντεάκι επιβάλλεται να το ανεβάσουν....
Γιωργάκη, τι θα κάνουμε? Χάσαμε τις εξελίξεις νομίζω.
Το S του DS θα παρουσιαστεί στο Power για κάποιον που ρώτησε.
apla re si dimitri exo to vlameno me to evo9 kai den ksero pos to emathe alla an thimasai xtes stin synantisi sou milisa kai mou eipes na tou po na erthei kai tou esteila minima..mou apadise simera to proi kai mou eipe pos to eide simera kai pos an thelw na anoiksoume na tou to po mexri to mesimeri kai na anoiksoume tin triti dinontas tin kyriaki se kapoin na krataei ta lefta(apo 2000kai pano)epeita tou eipa pos exase ena filiko anoigma me ena S 40 aloga roda parapano apo mena..kai mou eipe pos emathe pos exasa mia kolona+...tou eipa tin diafora kai pos ego ayti tin stigmi den mporo na anoikso mazi tou logo 6tis...kai mou apadaei pos den tha valoume kodra 5 xiliometra alla 800 metra..epeita tou lew pos tin kodra den tin kanonizei enas alla einai koini symfonia kai ton dyo...kai pos oi kodres ginontai fanari gefira..mou fenetai den vazei myalo..den tou arkouse to proxtesino..ti na pw...ti na kanw...gi auto eipa kai poio panw pws tha kopanisw..gi ekeinon pigene..mou xalase tin mera o ilithios...