Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Oct 17, 2007 | 09:02 AM
dims2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by Psilos,Oct 17 2007, 02:40 AM
Φάγανε όπως κι εσένα, με έχει πρήξει ο Σταμάτης στο Λου ότι τα S δεν πάνε μία και να το φέρω να τα πάμε κόντρα και τέτοια. Του λέω να πάμε σε κανά στροφιλίκι να το ευχαριστηθούμε κιόλας κι αυτός μου μιλάει για μαύρες, βούτες κλπ
psile epeidi emena den mou ta lene auta sto lou ama sou poune tipota pes tous oti exoume kalutera s 1o stadio apo type r 1o stadio, kanonizeis stelneis pm kai fugame! kai auta ta kala type r den ta vriskw pouthena olo apasxolimena einai
Old Oct 17, 2007 | 09:16 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Θανάση από εβδομάδα το κανονίζουμε. Τελικά φοράει Νitra ή όχι? Γιατί απ' ότι θυμάμαι μου είχες πει ότι φοράει.... Και πόσα άλογα τελικά είναι χωρίς το nitro και πόσα με αυτό?
Old Oct 17, 2007 | 09:34 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Ωραιος ο dims2k!Μια ερωτηση φιλε.Με τον δισκο σου πως τα πας?Εγω αλλαζω τον 3ο σε λιγοτερο απο 2 χρονια και μαλιστα εχω το αμαξι στο γκαραζ μου 1 μηνα ακουνητο επειδη περιμενω εναν οργανικο της TODA απο r-spec αλλα εχει αργησει 2+ βδομαδες γαμωτο.Λογικα για να ξεκινας τοσο ταπα οι 7000+ πρεπει να ειναι ρουτινα για σενα.Αυτα ολα με τι δισκο τα κανεις?Παντως εγω με τον μαμα δισκο απογοητευτηκα.Τζαμπα λεφτα,αντε να δουμε με τον TODA.Και παλι μπραβο για τα αποτελεσματα,τους πεφτουν τα σαγονια με τετοια αποτελεσματα.Τα S δεν πανε μια,τα ραβουμε,τα .....,και οτι αλλο μπορεις να ακουσεις πικροχολο παντα.Εδω φτασανε να λενε οτι saxoralla με εκεντροφορους μας εχουν για πλακα!!Και οταν πεσουν σε κανα χερα,το λιγοτερο που εχει το S ειναι εκκεντροφορους ενω πολυ διαδεδομενο ειναι και το NOS!Ουτε βελτιωτικοι οικοι να ητανε οι τυποι,τουμπανα μα ς τα κανουν τα S!
Old Oct 17, 2007 | 09:42 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

οταν πεσουν σε κανα χερα
@Nippon Ti ennoeis akrivws?
Old Oct 17, 2007 | 10:16 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Nippon,φταίνε και μερικοί δική μας που κάνουν κάτι κόντρες από στάση ξεκινώντας εκτός vtec, ανοίγματα από 3000 στροφές και κάτι άλλα κουλά και μας βγαίνει το όνομα...
Old Oct 17, 2007 | 11:07 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Πολλοί με S κάνουν κουλές κόντρες.
Και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να αποδείξουν.

Πέτυχα για παράδειγμα πριν κάποιες μέρες ένα UNO Turbo dragsteράδικο και μου μάρσαρε στο φανάρι αλλά δεν άνοιξα. Αν άνοιγα ήταν βέβαιο το αποτέλεσμα ότι θα έχανα και θα έλεγε μέτα ότι τα Uno πατάνε τα S.
Συμφωνώ να τους τιμωρούμε αλλά εκει που μας παίρνει...
Γνώμη μου πάντα.
Old Oct 17, 2007 | 12:10 PM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Μανο το uno που πετυχες μηπως ηταν ενα ασπρο ξηλωμενο ολο μεσα???
Old Oct 17, 2007 | 12:54 PM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Οπωσδηπωτε κανουμε κοντρες με αυτοκινητα που μας περνει και αυτοκινητα που μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι και προπαντων οχι εριστικοι.Μανο και εμενα μου εχει ερθει διπλα γνωστο sunny gti-r κοντα 400 τοτε,και φυσαγε-ξεφυσαγε επιδεικτικα,τι να ανοιξω?Δεν λεω οτι ανοιγουμε με οτι βρουμε γιατι εχουμε ΤΟ υπεροπλο,απλα οτι δεν ειμαστε στην κατηγορια αυτη που μας κατατασουν λογο καποιων κουλων(οπως προαναφερθηκε).Φιλε Tasea,χερα εννοω καποιον που ξερει πολυ απλα να παει το αμαξι του και να εκμεταλευτει τα πλεονεκτηματα του.Εχω πολυ γνωστο με S MYO3 που βαζει 95αρα βενζινη,ξεκιναει με 3000 απο σταση και αλλαζει στις 8000!!!Και δεν μπορουσε να πλησιασει μαμα tt 225!Ολα αυτα τα εμαθα απο αυτον οταν μου εκανε παραπονα οτι το S δεν του φενεται πολυ γρηγορο και οτι τον πειραζουνε οι φιλοι του με τα γρηγορα μαμα ττ225 και golf gti!!
Old Oct 17, 2007 | 01:13 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Ti na pw yparxoune kai tetoioi kai to 3erw. Apla mhn to mperdeuoume me thn ennoia tou kalou odhgou. Gia mena to na alla3eis grhgora mia taxythta se kontra einai pragma pou mou fenetai autonohto kai poly eukolo. Den to syzhtaw kan na mhn mporei na alla3ei kapios mia taxythta opws prepei. Vlepw synexeia sto thema kontres, asxeta (to tonizw) me auto pou grafthke parapanw, o enas einai pilotos kai o allos einai odhgos kai o allos einai pistoli ktl ktl. Alimono an thewreitai odhgos autos pou kanei mia allagh. Me auth th logikh eimaste oloi gia formula 1.... Dhladh den 3erw gia olous me auta pou akouw, alla egw eimai...
Old Oct 17, 2007 | 03:41 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Πάντος,ύστερα από κάποια ανοίγματα με ΤΤ 225,ο κάτοχος του αποφάσισε να το πουλήσει και να πάρει S.

All times are GMT -8. The time now is 02:04 AM.