ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by ThanasiS2K' date='Mar 19 2007, 02:39 PM
me kateyasmeni thn koukoula 

Την κουκούλα του φούτερ;;;
Γιατί την κουκούλα του S με το ζόρι την κατεβάζεις, όπως και κάποιοι άλλοι από εδώ μέσα που τους πρήζουν οι συνοδηγοί να την κατεβάσουν
Originally Posted by kwn/nos s2000' date='Mar 19 2007, 05:00 AM
pantws na episimanw oti ta asimi S den blepontai??to kserete idi oi katoxoi tous etsi??xiixixixiixi
Άσε που είναι πάντα τόσο μπροστά που τους κουνάς σεντόνι και το βλέπουν μαντήλι.......
@ Κωσταντίνος: Κωσταντίνε πώς λέγεται αυτός που τον παίρνεις αρκετές φορές τηλ. αλλά δεν το σηκώνει και δεν παίρνει ποτέ να δει τι θέλεις? Αν το βρείς μην το γράψεις γιατί απαγορεύονται στο forum οι βρισιές.
mano to allo meton toto to ksereis?????xixixixix
loipon pws legontai oi gay skier????????
XIONOLOULOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XAXAXAXAXAXXAAX
lalaki otan se epairna me geiwses kai otan me epairnes esy meta eixa douleia re...den to ekana skopima....
loipon pws legontai oi gay skier????????
XIONOLOULOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XAXAXAXAXAXXAAX
lalaki otan se epairna me geiwses kai otan me epairnes esy meta eixa douleia re...den to ekana skopima....
Originally Posted by kwn/nos s2000' date='Mar 19 2007, 05:17 AM

Και την άλλη μέρα που σε πήρα δύο φορές πάλι δουλειά είχες και δεν βρήκες λίγο χρόνο να δεις τι ήθελα?
Και για τα μπουζούκια το ίδιο?
Okeik. Μάλλον θα έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου που δεν ξέρω.... τι να πω.
Θανάση και όλοι με Silverstone είναι καιρός να δείξουμε την αξία του χρώματός μας.... Ας ρωτήσουμε λοιπον τους φίλους μας : " Τί χρώμα είναι το S του Πρόέδρου? Μήπως είναι και το πιο γρήγορο?"
Και για να μην είμαι τελείως off-topic, ήθελα από μέρες να πω ένα μπράβο στον Psilo που έκανε την κοντρίτσα κι ας έχασε και χωρίς να ξέρει αν το αμάξι ήταν το 3.2 (που πιθανότατα ήταν).
Πάντως να θυμάστε ότι τα ΤΤ (2.0T) σε ιπποδύναμη στον τροχό με μαμά S δεν πρέπει να έχουν και μεγάλη διαφορά. Οι Γερμανοί του VW Group έχουν μία τάση να υποβαθμίζουν τις ιπποδυνάμεις των αυτοκινήτων τους....
Πάντως να θυμάστε ότι τα ΤΤ (2.0T) σε ιπποδύναμη στον τροχό με μαμά S δεν πρέπει να έχουν και μεγάλη διαφορά. Οι Γερμανοί του VW Group έχουν μία τάση να υποβαθμίζουν τις ιπποδυνάμεις των αυτοκινήτων τους....