ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
[QUOTE=PanosS,Nov 10 2007, 12:52 AM]
Άσε που και η αίσθηση του τι οδηγείς είναι ΑΛΛΟΥ!!
Anyway όταν ήμουν σχεδόν μαμά έιχα διερευνήσει τον κοντρο-ανταγωνισμό στο 0-200km/h με τα εξής αποτελέσματα:
με S3 225 PS
Άσε που και η αίσθηση του τι οδηγείς είναι ΑΛΛΟΥ!!
Anyway όταν ήμουν σχεδόν μαμά έιχα διερευνήσει τον κοντρο-ανταγωνισμό στο 0-200km/h με τα εξής αποτελέσματα:
με S3 225 PS
Originally Posted by lingenfelter,Nov 9 2007, 10:27 AM
Τα 2.0 TFSI S3 , Cupra και Golf edition 30 παιρνουν παρα πολυ με full 1ο σταδιο.
Πανε στα 330+ με 44κιλα ροπη.
Επισης και το astra opc full 1ο σταδιο παει παρα πολυ καλα. Και αυτο παιζει στα 300ps με πολυ ροπη.
Πανε στα 330+ με 44κιλα ροπη.
Επισης και το astra opc full 1ο σταδιο παει παρα πολυ καλα. Και αυτο παιζει στα 300ps με πολυ ροπη.
Originally Posted by PanosS,Nov 10 2007, 12:52 AM
με S3 new μαμά 2 αυτοκίνητα και μόλις το πήγε 330PS έφαγα 2 (με τις υγείες μου)
Λιγο περιεργο μου φαινεται γιατι το S3 εχει γραψει και 400αρι 13,8 σε γνωστο περιοδικο.
Και με 330ps ησουν μονο 2 αμαξια πισω?
egw pali ixa valei me kainourio s3(1 fora exw valei kontra kai auto epeidi me eixe priksei to typaki kai tin eixe dei..) rollarista se eutheia me 1es stin idia eutheia anifora- katifora kai ton perasa kai tis 2 fores.
stin anifora den exane arketa.
stin katifora kai oso anevainan ta km plisiaze....
to pio pithano einai na itan koulos, alla etsi ki alliws den eixame megali diafora.
stin anifora den exane arketa.
stin katifora kai oso anevainan ta km plisiaze....
to pio pithano einai na itan koulos, alla etsi ki alliws den eixame megali diafora.
Originally Posted by Psilos,Nov 10 2007, 07:09 AM
Ας πάνε και 400 άλογα...η ουσία είναι ότι έχουν την κίνηση σε λάθος άξονα 

Αφήστε τους να φουσκώνουν κάργα τις τουρμπίνες τους. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ενα S με λίγο πίεση. Τα μοτέρ της Honda έχουν τόσο υψηλό ογκομετρικό βαθμό απόδοσης που μπροστά τους κοκκινίζουν αγωνιστικές κατασκευές. Ακόμα θυμάμαι τη φράση σε ένα βιβλίο που είχα διαβάσει πριν χρόνια για Honda tuning:
"Any dohc vtec motor will bring a big smile on your face with just 10lb of boost" (10lb=0.68bar)
Εγώ παίδες τελικά εγκαταλείπω το δρόμο τον ίσιο (της ατμόσφαιρας) και αποφάσισα να πάω για τούρμπισμα. Ο λόγος που το κάνω δεν είναι τόσο για τη δύναμη όσο για το κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα κάτι που θα διευρύνει τις γνώσεις μου πάνω στα turbo αυτοκίνητα αφού κακά τα ψέμματα, άλλο να ρυθμίζεις ένα αυτοκίνητο και άλλο να ζεις μαζί του κάθε μέρα έχοντας ένα laptop κρυμμένο στο χώρο αποσκευών. Stock motor φυσικά... τα S είναι σκυλιά.
Originally Posted by gzob,Nov 10 2007, 01:30 PM
Εγώ παίδες τελικά εγκαταλείπω το δρόμο τον ίσιο (της ατμόσφαιρας) και αποφάσισα να πάω για τούρμπισμα. Ο λόγος που το κάνω δεν είναι τόσο για τη δύναμη όσο για το κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα κάτι που θα διευρύνει τις γνώσεις μου πάνω στα turbo αυτοκίνητα αφού κακά τα ψέμματα, άλλο να ρυθμίζεις ένα αυτοκίνητο και άλλο να ζεις μαζί του κάθε μέρα έχοντας ένα laptop κρυμμένο στο χώρο αποσκευών. Stock motor φυσικά... τα S είναι σκυλιά.