ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ωραια τα βιντεακια με ωραιο ηχο και το 8αρι παταει σιγουρα πρωτο.Η διαφορα στις 4ες μεγαλη και λογικο.Το S το οδηγαει κοπελα?!Παντως αν καταλαβα καλα και δεν μου φανηκε,αξια!Με astra opc εχω βρεθει εγω Βουτα και δοκιμαζαμε,δικαβαλος εγω μονος αυτος,απο σταση δεν υπηρχε επαφη 2 φορες που ανοιξαμε,μετα μου λεει το παιδι οτι σπινιαρει πολυ(και φοραγε και τις 19αρες!!)του λεω να ρολλαρουμε 1ες και να πατησει για να ακολουθησω,παταει πρωτος μου κανει ενα αμαξι+ ,χανω 2α την ξαναβαζω εχει φυγει 2+κενα και τελειωματα 4ης ειμαι σχεδον στον προφυλακτηρα του.Για leon δεν ξερω απ'οτι ακουω ομως 1ο σταδιο αυτα και παιρνουν πααααρα πολυ.Επισης πριν κανα μηνα ετσι ενδεικτικα επειδη εχουν ακουστει πολλα και για corsa opc μπλε μονοκαβαλο στη καβουριου και πηγαινοντας για γλυφαδα με το crx εγω και τον αδερφο μου μεσα(απο 90 κιλα εκαστος) ανοιγαμε ρολλαριστα απο 2ες,αυτος ερχοταν απο πισω κολλαγε προφυλακτηρα προκλητικα και ανοιγαμε,μονο 2ες μας κραταγε απο 3ες αρχιζαμε και ανοιγαμε και 4ες τα παραταγε!Αυτα S ουτε με πρωτο σταδιο δεν βλεπουν.
genikotera proto stadio atmosferikou moter den exei kamia sxesi me proto stadio opoioudipote turbo moter.
emeis proto stadio pernoume trixes kai ta turbo fortonoun aloga.
san na leme eine na min sikosoun piesi
emeis proto stadio pernoume trixes kai ta turbo fortonoun aloga.
san na leme eine na min sikosoun piesi
Όλα τα tuned ff είναι καθαρά κοντράμαξα.Δεν κάνουν για τίποτα άλλο.Και κυρίως ΔΕΝ σε κάνουν καλύτερο οδηγό.Το να μαζεύεις τα μούτρα από εδώ και από εκεί δεν.... Άμα σου αρέσει καλός.Πάντος δώσε σε αυτούς τους οδηγογ@μι@δες με τα υπερ-ροπάτα ibiza κτλ να οδηγήσει ένα s όπως του αρμόζει και αν δεν το μαζέψει σε μια από τις 3 πρώτες στροφές να μην με λένε Χρήστο.
Originally Posted by lingenfelter,Nov 9 2007, 10:27 AM
Τα 2.0 TFSI S3 , Cupra και Golf edition 30 παιρνουν παρα πολυ με full 1ο σταδιο.
Πανε στα 330+ με 44κιλα ροπη.
Επισης και το astra opc full 1ο σταδιο παει παρα πολυ καλα. Και αυτο παιζει στα 300ps με πολυ ροπη.
Πανε στα 330+ με 44κιλα ροπη.
Επισης και το astra opc full 1ο σταδιο παει παρα πολυ καλα. Και αυτο παιζει στα 300ps με πολυ ροπη.
Originally Posted by Stradale,Nov 9 2007, 11:46 AM
Όλα τα tuned ff είναι καθαρά κοντράμαξα.Δεν κάνουν για τίποτα άλλο.Και κυρίως ΔΕΝ σε κάνουν καλύτερο οδηγό.Το να μαζεύεις τα μούτρα από εδώ και από εκεί δεν.... Άμα σου αρέσει καλός.Πάντος δώσε σε αυτούς τους οδηγογ@μι@δες με τα υπερ-ροπάτα ibiza κτλ να οδηγήσει ένα s όπως του αρμόζει και αν δεν το μαζέψει σε μια από τις 3 πρώτες στροφές να μην με λένε Χρήστο.
Άσε που και η αίσθηση του τι οδηγείς είναι ΑΛΛΟΥ!!
Anyway όταν ήμουν σχεδόν μαμά έιχα διερευνήσει τον κοντρο-ανταγωνισμό στο 0-200km/h με τα εξής αποτελέσματα:
με S3 225 PS 1 κολώνα
με Ζ4 2.5si SMG I 4-5 αυτοκίνητα και υστερα από αίτημα του φίλου με τη BMW 1 κολώνα
με S3 new μαμά 2 αυτοκίνητα και μόλις το πήγε 330PS έφαγα 2 (με τις υγείες μου)
με ΕVO 8 1 αμάξι, διαφορά που έκανα μετά τα 140
με OPC εξάτμιση 2 αυτοκίνητα μισο μέχρι τα 60 και το υπόλοιπο 1,5 μετά τα 120
με EVO 9 2 αμαξάκια πίσω το S, 1 στην αρχή και 1 στην αλλαγή 2ας περίπου