ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Χθές με M3 μοντ'99.
Άνοιξα με 3000rpm(χαλαρότατα) μου κάνει ένα αμάξι μπροστά.
με το που βάζω 2α έφυγα ένα μπροστά και με 3η άαααντε γειά.
4η δεν εβαλα... δεν έχει νόημα.
Το άτομο δε το παραδεχόταν και μου κόλλαγε συνεχώς προφυλακτήρα
γιατί πήγαινα χαλαρά μετά.
Που να ξεκινούσα με 7-8000rpm θα έχανε τη μπάλα.
Άνοιξα με 3000rpm(χαλαρότατα) μου κάνει ένα αμάξι μπροστά.
με το που βάζω 2α έφυγα ένα μπροστά και με 3η άαααντε γειά.
4η δεν εβαλα... δεν έχει νόημα.
Το άτομο δε το παραδεχόταν και μου κόλλαγε συνεχώς προφυλακτήρα
γιατί πήγαινα χαλαρά μετά.
Που να ξεκινούσα με 7-8000rpm θα έχανε τη μπάλα.
Λοιπόν, το Σάββατο έκανα τη διαδρομή Αθήνα - Δελφοί και τούμπαλιν....
Αν εξαιρέσουμε ότι έβρεχε σε όλη σχεδόν την Εθνική και το S χανόταν πάνω από τα 110 και έκανε τα δικά του (πράγμα για το οποίο είμαι φανερά απογοητευμένος και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, γιατι μπορεί να σκοτώθεις έτσι αλλά ας το αφήσουμε αυτό το κομμάτι), στην επιστροφή από Δελφούς προς Αράχωβα (ξερετε, το ανηφορικό κομμάτι) ερχόμουν μαζί με GOLF GTI φίλου που φορούσε μόνο REVO χωρίς φίλτρο και χωρίς εξάτμιση αλλά και ανάρτηση KW 3.... και δεκαοχτάρες εργοστασιακές. Αυτός μόνος του κ εγώ με ένα άτομο ακόμα γύρα στα 90 κιλά. Αυτός μπροστά κ εγώ πίσω. Παρατήρησα λοιπόν ότι στις ευθείες μου έφευγε λίγο, πολύ λίγο αλλά στις στροφές τον έφτανα χωρίς όμως να μπορώ να τον περάσω... Κρατουσα το S όσο μπορουσα να μην πετάξει κώλο στην έξοδο της στροφής και να έχω την μέγιστη δυνατή ταχύτητα στην έξοδο αλλά και παλί ήταν αδυνατο να τον περάσω και αυτός με το τούρμπισμα στα μισά της στροφής έβγαινε με μούτρα και με μεγάλη ταχύτητα σε σχέση με μένα που αν το ζόριζα λίγο παραπάνω το S έδιωχνε την ουρά και το Golf μου ξεκόλαγε.
Ο φίλος μου παραδέχτηκε μετα που σταματήσαμε ότι στα φρενα πριν τη στροφή τον έιχα, μέχρι τα μισά της στροφής έδειχνα δύναμη και μετά στην ευθεία πηγαίναμε μαζί. Πάντως να τον προσπερασω ήταν αδύνατον και το παιδί είναι πολύ καλό τιμόνι.
Αυτό δεν μου άρεσε......
Δεν θα έπρεπε να τον περνουσα κανονικά?
Μήπως το S μου αρχίζει να αργοπεθαίνει?
Φταίει που έιχα δέυτερο ατομο τόσο πολύ?
Πάντως δεν το περίμενα...
Αν εξαιρέσουμε ότι έβρεχε σε όλη σχεδόν την Εθνική και το S χανόταν πάνω από τα 110 και έκανε τα δικά του (πράγμα για το οποίο είμαι φανερά απογοητευμένος και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, γιατι μπορεί να σκοτώθεις έτσι αλλά ας το αφήσουμε αυτό το κομμάτι), στην επιστροφή από Δελφούς προς Αράχωβα (ξερετε, το ανηφορικό κομμάτι) ερχόμουν μαζί με GOLF GTI φίλου που φορούσε μόνο REVO χωρίς φίλτρο και χωρίς εξάτμιση αλλά και ανάρτηση KW 3.... και δεκαοχτάρες εργοστασιακές. Αυτός μόνος του κ εγώ με ένα άτομο ακόμα γύρα στα 90 κιλά. Αυτός μπροστά κ εγώ πίσω. Παρατήρησα λοιπόν ότι στις ευθείες μου έφευγε λίγο, πολύ λίγο αλλά στις στροφές τον έφτανα χωρίς όμως να μπορώ να τον περάσω... Κρατουσα το S όσο μπορουσα να μην πετάξει κώλο στην έξοδο της στροφής και να έχω την μέγιστη δυνατή ταχύτητα στην έξοδο αλλά και παλί ήταν αδυνατο να τον περάσω και αυτός με το τούρμπισμα στα μισά της στροφής έβγαινε με μούτρα και με μεγάλη ταχύτητα σε σχέση με μένα που αν το ζόριζα λίγο παραπάνω το S έδιωχνε την ουρά και το Golf μου ξεκόλαγε.
Ο φίλος μου παραδέχτηκε μετα που σταματήσαμε ότι στα φρενα πριν τη στροφή τον έιχα, μέχρι τα μισά της στροφής έδειχνα δύναμη και μετά στην ευθεία πηγαίναμε μαζί. Πάντως να τον προσπερασω ήταν αδύνατον και το παιδί είναι πολύ καλό τιμόνι.
Αυτό δεν μου άρεσε......
Δεν θα έπρεπε να τον περνουσα κανονικά?
Μήπως το S μου αρχίζει να αργοπεθαίνει?
Φταίει που έιχα δέυτερο ατομο τόσο πολύ?
Πάντως δεν το περίμενα...
Μανο 90 κιλα πανω στο S, ειναι 1 καροτσι μπορει και παραπανω. Παντως εγω οταν ανοιγα με GOLF με προγραμμα παλια , 1 καροτσι του εκανα και μετα την 4η εφευγα λιγο ακομα. Δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες. Αρα αν φορουσε κανα πιο ψαγμενο προγραμμα, εμενα δεν με παραξενευει το αποτελεσμα.
Θα δουλέψω όση πίεση χρειαστεί για να βγουν τα 'safe' 350whp. Εγκέφαλος ΑΕΜ EMS φυσικά. Μάνο το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο. Νομίζω ότι για να μπορέσεις να οδηγήσεις γρήγορα το S σε ελληνικούς δρόμους και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χρειάζεσαι antispin ή τρελά χέρια. Και επειδή νομίζω ότι πολύ λίγοι τα έχουν (και σίγουρα δεν είμαι ένας από αυτούς) εγώ προχωράω προς αυτή την κατεύθυνση.
Originally Posted by MANOS,Nov 12 2007, 06:32 AM
στην επιστροφή από Δελφούς προς Αράχωβα (ξερετε, το ανηφορικό κομμάτι) ερχόμουν μαζί με GOLF GTI φίλου που φορούσε μόνο REVO χωρίς φίλτρο και χωρίς εξάτμιση αλλά και ανάρτηση KW 3.... και δεκαοχτάρες εργοστασιακές.
Originally Posted by lingenfelter,Nov 10 2007, 11:35 AM
Με μαμα S3 ησουν μπροστα 2 αμαξια απο σταση?
Λιγο περιεργο μου φαινεται γιατι το S3 εχει γραψει και 400αρι 13,8 σε γνωστο περιοδικο.
Και με 330ps ησουν μονο 2 αμαξια πισω?
Λιγο περιεργο μου φαινεται γιατι το S3 εχει γραψει και 400αρι 13,8 σε γνωστο περιοδικο.
Και με 330ps ησουν μονο 2 αμαξια πισω?
Περίεργο Ε? Κι όμως σε καλή ασφαλτο (βλ. κρυφή) το να ξεκινήσει ένα 4κίνητο χωρίς να πέφτουν οι στροφές ή χωρίς να νομίζεις ότι το γ...σες θέλει να είσαι και λίγο κάφτης... και όσοι έχουν S3 δεν το "έχουν" συνήθως... (μεγάλη συζήτηση χωράει εδω αλλά..)
Όταν έγινε 330 είχα ντοπάρει κι εγώ λίγο το S
αλλά προσωρινά και ισχύει ότι έγραψα πιο πάνω...
Φιλε Μανο την ζημια φυσικα στην εκανε το 2ο ατομο αφου στον δρομο αυτο που ειναι ανηφορικος την διαφορα στην εκανε η ροπη του golf.Αν τα πραγματα ηταν αντιστροφα δηλαδη εσυ μονος και το golf πισω σου δικαβαλλο στο τελος της διαδρομης θα εισουν αρκετα μπροστα.Επρεπε να το κανετε αλλα touge μια αυτος μπροστα και μια εσυ.Σε ευθειο κομματι δεν το συζηταμε δεν ειχε τυχη,απλα υπο συνθηκες και λιγη καλη ψυχολογια ολα γινονται!Παντως σε τετοια κομματια το S καταευχαριστιεσε.