ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by npart,Apr 6 2006, 02:37 PM
den katalava... les oti kanate anoigma (prwto) k isoun 4 kena ebros.
kai meta xanakanate kai isoun brosta alla stin 3i ekove to evo?
e tote den ekanes kontra... volta se ekane o magas!!!
egw to xanalew... mi sigrinete anomoia autokinita. aman
kai meta xanakanate kai isoun brosta alla stin 3i ekove to evo?
e tote den ekanes kontra... volta se ekane o magas!!!
egw to xanalew... mi sigrinete anomoia autokinita. aman
Opote kai ego stamatisa na pato gkazi ekeini ti stigmi. Stamatise ti kontra diladi.
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο για τον απλούστατο λόγω ότι τα Evo είναι τετρακίνητα και από εκκίνηση μας ρίχνουν ήδη δύο καρότσες και είναι και πιό δυνατά και turbo! Όλα από την αρχή είναι εναντίον μας σε κόντρα στην ευθεία. Στις στροφές είναι θέμα οδηγου αν θα μπορέσει το S να ακολουθήσει ένα evo με έμπειρο οδηγό. Σε κλειστό στροφιλίκι με φουρκέτες 1ης-2ας δεν το συζητώ...
Τελευταία εβδομάδα πέτυχα ασημί evo vi φτιαγμένο παρέα με μαύρο speedster turbo και hummer και ξεκινάω στη μαύρη με το evo,δεν ξεκίνησε με στροφές για να προστατέψει δίσκο και διαφορικά,έτσι πετάχτηκα ένα αμάξι μπροστά και με το που αλλάζουμε σε δευτέρες, την τελειώνει σε ένα δύο δευτερόλεπτα περνώντας με και μετά τον έχασα στο βάθος. Το speedster ακολουθούσε χαλαρά...μάλλον με λυπήθηκε και με άφησε να νομίζω ότι είμαι πιό μπροστά.
Τουλάχιστον πέρασα το Hummer!!
Στο παρελθόν έχω ανοίξει με άλλα δύο evo και σε στροφές και ομολογώ ότι ίδρωσε το χεράκι μου για να τους ακολουθώ...είναι άλλης κατηγορίας αμάξι και σαφώς πιό γρήγορο από εμάς παντού.( εδώ σε πίστα ρίχνει ανάμεσα σε άλλα και σε carrera 4).
Και επιπλέονι είναι full από ηλεκτρονικά.
Τελευταία εβδομάδα πέτυχα ασημί evo vi φτιαγμένο παρέα με μαύρο speedster turbo και hummer και ξεκινάω στη μαύρη με το evo,δεν ξεκίνησε με στροφές για να προστατέψει δίσκο και διαφορικά,έτσι πετάχτηκα ένα αμάξι μπροστά και με το που αλλάζουμε σε δευτέρες, την τελειώνει σε ένα δύο δευτερόλεπτα περνώντας με και μετά τον έχασα στο βάθος. Το speedster ακολουθούσε χαλαρά...μάλλον με λυπήθηκε και με άφησε να νομίζω ότι είμαι πιό μπροστά.
Τουλάχιστον πέρασα το Hummer!!
Στο παρελθόν έχω ανοίξει με άλλα δύο evo και σε στροφές και ομολογώ ότι ίδρωσε το χεράκι μου για να τους ακολουθώ...είναι άλλης κατηγορίας αμάξι και σαφώς πιό γρήγορο από εμάς παντού.( εδώ σε πίστα ρίχνει ανάμεσα σε άλλα και σε carrera 4).
Και επιπλέονι είναι full από ηλεκτρονικά.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Tora ti na sas po bre paidia! Kai emena mou ekane entiposi, malista toso poli pou pira amesos ton vtec-man gia na tou po ti sinebei! Oso gia tis strofes einai kathara thema odigou kai tha simfoniso me ton taz5.
Καλησπερα και απο μενα μετα απο καιρο(λογο υπερβολικου φορτου εργασιας).Ωραιος ο energetic μου θυμιζει εποχες counter που σφαζοταν με οτι τετρατροχο εβρισκε.Και εγω προχθες κατεβηκα μια βολτα βουτα μετα απο μηνες αλλα το μονα ανοιγματα που εκανα ηταν με 2 fr.Το ενα ηταν ενος φιλου,φοραει downpipe 63mm,cat-back,n75 valve,bmc cda&revo stage 2.Ανοιξαμε ρολλαριστα,στην ευθεια πριν την βουτα πηγαινοντας για Βουλα.Λοιπον εγω ειχα 4-5000(εκτος vtec δηλαδη) και ο φιλος μου 2500-3000.Αυτος δικαβαλος(ηταν πολυ σιγουρος για το αμαξι του,ειχε ριξει και σε κατι type-r πριν φιλτρο-εξατμ.-πεταλουδα,και ηρθε ανεβασμενος.Δινω το go και σανιδωνουμε.2ες μαζι,3ες μαζι με ταση ν'ανοιξω,με το κουμπωνουμε 4ες αρχισα να φευγω πολυ δυνατα και ο φιλος μου εκοψε οταν ημουνα σχεδον 1,5 κενο μπροστα γιατι πλεον δεν ειχε νοημα καθως η διαφορα μεγαλωνε συνεχεια.Παντως δεν ειχα ξανανοιξει με fr και μου εκανε εντυπωση οτι 4ες του ανοιξα δυνατα γιατι 4ες τα fr ξυριζουν.Ο φιλος μου τα επαιξε δεν το περιμενε με τιποτα.Παντως η J's εισαγωγη μετα τα 150 κανει τρελη δουλεια.Α,το S μου φοραει μονο J's εισαγωγη και τιποτα αλλο.Επισης και το αλλο fr μου ηρθε 2 φορες ρολλαριστα κολλοντας εκνευριστικα στον πισω προφυλακτηρα μου αλλα και τις 2 εφαγε μπανιο.Sorry αν σας κουρασα.
Etsi, etsi....Gia na bazoyme ta pragmata sthn thesh toys....
An ki ena aytokinhto den krinetai apo tis eytheies kai mono (To exoyme pei allwste toses fores oti to S einai aytokinhto pistas) einai kalo na pairnoyn to mathima toys poy kai poy osoi kabalane to kalami...
An ki ena aytokinhto den krinetai apo tis eytheies kai mono (To exoyme pei allwste toses fores oti to S einai aytokinhto pistas) einai kalo na pairnoyn to mathima toys poy kai poy osoi kabalane to kalami...
Originally Posted by nipponS2000,Apr 7 2006, 12:05 PM
Καλησπερα και απο μενα μετα απο καιρο(λογο υπερβολικου φορτου εργασιας).Ωραιος ο energetic μου θυμιζει εποχες counter που σφαζοταν με οτι τετρατροχο εβρισκε.Και εγω προχθες κατεβηκα μια βολτα βουτα μετα απο μηνες αλλα το μονα ανοιγματα που εκανα ηταν με 2 fr.Το ενα ηταν ενος φιλου,φοραει downpipe 63mm,cat-back,n75 valve,bmc cda&revo stage 2.Ανοιξαμε ρολλαριστα,στην ευθεια πριν την βουτα πηγαινοντας για Βουλα.Λοιπον εγω ειχα 4-5000(εκτος vtec δηλαδη) και ο φιλος μου 2500-3000.Αυτος δικαβαλος(ηταν πολυ σιγουρος για το αμαξι του,ειχε ριξει και σε κατι type-r πριν φιλτρο-εξατμ.-πεταλουδα,και ηρθε ανεβασμενος.Δινω το go και σανιδωνουμε.2ες μαζι,3ες μαζι με ταση ν'ανοιξω,με το κουμπωνουμε 4ες αρχισα να φευγω πολυ δυνατα και ο φιλος μου εκοψε οταν ημουνα σχεδον 1,5 κενο μπροστα γιατι πλεον δεν ειχε νοημα καθως η διαφορα μεγαλωνε συνεχεια.Παντως δεν ειχα ξανανοιξει με fr και μου εκανε εντυπωση οτι 4ες του ανοιξα δυνατα γιατι 4ες τα fr ξυριζουν.Ο φιλος μου τα επαιξε δεν το περιμενε με τιποτα.Παντως η J's εισαγωγη μετα τα 150 κανει τρελη δουλεια.Α,το S μου φοραει μονο J's εισαγωγη και τιποτα αλλο.Επισης και το αλλο fr μου ηρθε 2 φορες ρολλαριστα κολλοντας εκνευριστικα στον πισω προφυλακτηρα μου αλλα και τις 2 εφαγε μπανιο.Sorry αν σας κουρασα.
Το αμαξι καλα παει,το σασμαν δεν παει καλα.Εβαλα τα motul 10-40 gearbox και οταν ζεσταθει,η οπισθεν πατιεται κατω με 2 χερια γιατι με το ενα ειναι σχεδον αδυνατο(μιλαμε οτι θελει πολυ δυναμη) και επισης δεν ξεκουμπωνει καλα οταν την βαλεις και χρειαζεται να τραβηξω το μοχλο επανω,αλλιως 5η και 6η δεν τις βρισκεις με τιποτα απ΄τη διαδρομη που κανει ο λεβιες αν δεν ξεκουμπωσει σωστα η οπισθεν.Επισης η αντλια του συμπλεκτη δουλευει οπωτε θελει και ο συμπλεκτης ειναι σκετο μπετο.Αλλαγη απο 1η σε 2α στον κοφτη ειναι σχεδον αδυνατον,το μονο που ακουω ειναι τα γραναζια.Ασε σκετη πικρα.