ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
1.Ανοιγμα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας με Fiesta ST (μπλε και 2 λευκες λωρίδες στη μέση) απο Αφίδνες μέχρι Αρκίτσα (μιλάμε για 100 χλμ απόσταση με 200+) με το S αδιαμφισβήτητο νικητή παντού..... Τί να κάνω βρε παιδιά ήταν ωραία η γκόμενα που οδηγούσε το Fiestaki...
2.Άνοιγμα με S3 και διάφορα άλλα 1.8Τ στο γυρισμό και πάλι μπροστά....
3. Χθεσινοβραδυνό διπλό άνοιγμα με RX8 μαύρο με τελικά και ζαντολάστιχα που το οδηγούσε πιτσιρικάς με καπέλο στη βουλιαγμένη και με μαύρο Punto GT σκαλισμένο μηχανικά....... αποτέλεσμα.... μακράν μπροστά το... S2Κ......
2.Άνοιγμα με S3 και διάφορα άλλα 1.8Τ στο γυρισμό και πάλι μπροστά....
3. Χθεσινοβραδυνό διπλό άνοιγμα με RX8 μαύρο με τελικά και ζαντολάστιχα που το οδηγούσε πιτσιρικάς με καπέλο στη βουλιαγμένη και με μαύρο Punto GT σκαλισμένο μηχανικά....... αποτέλεσμα.... μακράν μπροστά το... S2Κ......
Xtes to brady araxtos sto fanari sto upsos tou ellinikou mesaia lorida tsigaraki mousikoula.Skaei aristera mou mr2 mayro me ena melaxrinouli koukli mesa
kai deksia mou mini couperaki S me allo melaxrinouli kouklaki
.Anabei prasino kai feygoun kai oi dyo tous komatia
Milame epatha plaka den to perimena.Akolouthisa apo pisw kai sto epomeno fanari apofasisa na tis timwrisw kai tis dyo (to ksew eimai eleinos).Exoume kai leme to mr2 prepei na efage 2 taxydromikous kodikes kai to miniS kamia 5-6 karotses malon to melaxrinouli exase kamia allagh apo thn biasini ths.
Sto epomeno fanari fou eftase to mini, h odigos eskase xamogelaki egw antapedwsa
kai meta apo kana 3wro pou eftase kai to mr2 to gomenaki htan poly ksinismeno.Den peirazei otan megalwsei tha ginei kai ayto s2000.
Sthn epistrofi se plateia tou immitou mphka me anapodo kai amesos anapodo flickarisma kai ta 3/4 ths plateias to phga me drift.Ayto to egrapsa giati den eimai kanenas xeras kai bghke poly magiko to drift phga gia ypno me ena xamogelo
pou den mou to ksekolagane oute me egxeirisi.
kai deksia mou mini couperaki S me allo melaxrinouli kouklaki
.Anabei prasino kai feygoun kai oi dyo tous komatia
Milame epatha plaka den to perimena.Akolouthisa apo pisw kai sto epomeno fanari apofasisa na tis timwrisw kai tis dyo (to ksew eimai eleinos).Exoume kai leme to mr2 prepei na efage 2 taxydromikous kodikes kai to miniS kamia 5-6 karotses malon to melaxrinouli exase kamia allagh apo thn biasini ths.Sto epomeno fanari fou eftase to mini, h odigos eskase xamogelaki egw antapedwsa
kai meta apo kana 3wro pou eftase kai to mr2 to gomenaki htan poly ksinismeno.Den peirazei otan megalwsei tha ginei kai ayto s2000.Sthn epistrofi se plateia tou immitou mphka me anapodo kai amesos anapodo flickarisma kai ta 3/4 ths plateias to phga me drift.Ayto to egrapsa giati den eimai kanenas xeras kai bghke poly magiko to drift phga gia ypno me ena xamogelo
pou den mou to ksekolagane oute me egxeirisi.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe