Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Feb 23, 2007 | 05:32 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Γι'αυτο οποιος θελει J's ή Spoon ή Mugen μπορει να γινει η π#$%$% του καθε εισαγωγεα Παιδες το S για μενα ειναι μονοδρομος. Ειτε βαζεις εισαγωγη -εξατμιση για θεμα ηχου ειτε του βαζεις τουρμπο ή κομπρεσσορα. Αποψη μου.-

ps : Μανο κανε την αρχη
Old Feb 23, 2007 | 05:44 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Dhmhtrh nomizw oti einai ligo iporvolikh h eikona pou dineis. H J's gia paradeigma exei 1 xtapodi kai 10 e3atmiseis. Theleis na peis oti an parw xtapodi j's kai kapoia allhs etairias e3atmish den tha doulepsei? Pws ginetai dhladh to xtapodi ths J's na douleuei kai me monh kai me diplh e3atmish. Oson afora thn eisagwgh, ths J's gia paradeigma einai san ths Mugen mono pou sinexizei to carbon kommati mexri thn petalouda. Apla katargeis to plastiko me carbon (momwsh) kai isws kai ligo perissotero strovilismo. Enas eggefalos katalavainei venzinh kai aera. Ara giati ths J's o eggefalos na katalavainei kalytera ap' oti ths mugen gia paradeigma. Kai mh mou peis oti to lowered v-tec point ths j's exei na kanei me to pws douleuei h eisagwgh giati gia allo logw yparxei... Opote exoume kai leme. Poia einai h kaliterh eisagwgh? Auth ths J's kai einai to mono sigouro. Poso kalyterh einai apo ths Spoon? Oxi poly kai auto einai epishs sigouro. Oson afora ta xtapodia na to katalavw oti h spoon kai h toda kai h mugen(isws) pou vgazoun MIA mono e3atmish ta xtapodia na apeuthynontai kai sthn e3atmish auth gia na "doulepsoun"... Alla h j's vgazei toses. Se poia apeuthynetai to xtapodi ths? Me h' xwris decat? Dhladh an evaza xtapodi J's lao mugen exatmish nomizeis den tha douleue? Kai kati allo. H toda se e-mai lpou eixa steilei leei pws me xtapodi exatmish + catalyth douleuei teleia to 2litro moter. Me stoker kit Toda apla thelei de-cat. Ara mipws to oti gia na doulepsei ena "agwnistiko" moter h monh exatmish einai monodromos einai mythos? Giati to autokinhto ths Amuse foraei diplh kai kanei xronous? Den nomizw gia omorfia... Ola osa egrapsa einai proswpikoi provlimatismoi kai trofh gia syzhthsh...
Old Feb 23, 2007 | 07:30 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Λεμε τα ιδια και τα ιδια μου φαινεται!

Ενας J's εγκεφαλος που κυκλοφορει ειναι σιγουρα ο δικος μου και μη ξεχνατε οτι ηταν ρυθμισμενος για το δικο μου setup και υπολειτουργει σε αλλο διαφορετικο setup! Η J's εχει 100 διαφορετικα setups για τον εγκεφαλο αναλογως τα πραγματα που εχει πανω ενα αμαξι!

Και κατι ακομα (χωρις να θελω να εκθεσω κανεναν), απο τα λεγομενα που διαβαζω καποιος εχει βαλει και εγκεφαλο ενω λεει οτι δεν εχει, και εχει βαλει και κορωνοπηνιο ενω λεει οτι δεν εχει, και επιπλεον συνεχως στα συνεργεια ειναι! Και υστερα μιλαμε για αντικειμενικοτητα που καποιοι το εχουν επτασφραγιστο μυστικο για το τι πραγματικα φορουν πανω για να αποδειξουν οτι την εχουν μεγαλυτερη!

Τα λεω ολα αυτα απλα για να μπειτε σε σκεψεις πριν αρχισετε να κρινετε τα ιδια σας τα αυτοκινητα και τα προιοντα βελτιωσης που εχετε!
Old Feb 23, 2007 | 08:06 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Δηλαδή εσένα Μάριε το μοτέρ σου ήταν εντάξει με τα πράγματα της J's που φορούσες?
Εσένα δηλαδή Δημήτρη σου φάνηκε εντάξει το μοτέρ του KSILINOU που ήσουν μέσα και είναι πρώτο στάδιο και 2.2? Έριξε του κόσμου τα λεφτά σε J's πράγματα και το είδες να πηγαίνει καλά? Καί συμφωνώ με τον Tasea, τι εννοείς όλα τα πράγματα της εταιρίας? Το δικό σου το μοτέρ 1ο στάδιο ήταν εντάξει δηλαδή? Και γιατί άλλα προιόντα άλλων εταιριών δουλεύουν και μόνα τους και της J's δουλεύουν μόνο αν δώσεις 50.000
Old Feb 23, 2007 | 09:28 AM
energetic's Avatar
Registered User

Τη δυναμομετρηση μου κατακαλοκαιρο δεν την εχεις δει?
Old Feb 23, 2007 | 09:44 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Feb 23 2007, 10:28 AM
Τη δυναμομετρηση μου κατακαλοκαιρο δεν την εχεις δει?
Δεν την είδα αλλά και θα μ' ενδιέφερε στο δρόμο να το είχα δει σε σχέση με άλλα S. Και τελικά, τί έγινε το μοτέρ, άντεξε?
Αυτά δε μετράνε δηλαδή ειδικά όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά για τόσα άλογα? 'Ασε που έχω και μια αμφιβολία για τα δυναμόμετρα που άλλα δείχνουν και άλλη είναι η πραγματικότητα και το ξέρεις.

Δεν έχω κάτι μαζί σου Μάριε απλά ξέρω ότι έχεις ψαχτεί και καταλαβαίνεις τι λέω. Value for money και πολύ μα πολύ παραμύθι από τους εισαγωγείς.

Όσο γι αυτούς που κρύβουν τι φοράει το αυτοκίνητό τους δε λέω τίποτα.
Old Feb 23, 2007 | 10:03 AM
energetic's Avatar
Registered User

Δε σε παρεξηγω καθολου και καλα κανεις και ρωτας για να μαθαινεις και την αληθεια!

https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=390802

To moter το εσπασα εγω απο βλακεια μου, και οχι λογω των πραγματων οπως καποιος λεει συνεχως κακοπροαιρετα, για να βγαλει τα πραγματα που εισαγει εκεινος οτι ειναι τα καλυτερα (πρεπει να βγαλει και αυτος το ψωμι του!). Ασε εχω πεσει απο τα συννεφα με αυτο το θεμα!
Οσο για το δυναμομετρο πιστευω οτι ο χαμηλος αερας δεν ηταν καθολου επαρκης.
Old Feb 23, 2007 | 04:13 PM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Λοιπον παιδια το θεμα της βελτιωσης του S ειναι λεπτο θεμα αλλα τα πραγματα μετα απο 7 χρονια κυκλοφοριας του αυτοκινητου ειναι ξεκαθαρα.Απλα για να κρινεις αν η βελτιωση που πραγματοποιησες αποδιδει πρεπει να εχεις και ενα μετρο σταθερο για να συγκρινεις.Το μοτερ δε πρεπει να ειναι αριστο για να δεις και επιδωσεις.Βαζουν καποιοι π.χ μια επωνυμη εισαγωγη και περιμενουν θαυματα,ενω δεν εχουν καθαρισει ποτε πεταλουδα-μπεκ και δεν εχουν αλλαξει ποτε φιλτρο βενζινης.Και μετα σου λενε εγω εβαλα εισαγωγη και δεν παει,πως να παει ρε παιδια ετσι?Δωστε 150-200ε για αυτα που προανεφερα και τα ξαναλεμε,θα νομιζετε οτι πηρατε 20 αλογα.Εγω προσωπικα σαν εισαγωγη φοραω J's tsuchinoco και ειδα σημαντικη διαφορα ψηλα.1,2,3ες λιγα πραγματα και κυριως αποκριση και λιγο ροπη,4ες-5ες ομως απο τις 7000 στροφες και πανω το αμαξι αλλαξε πολυ και εχει αισθητη παραπανω δυναμη.Εχω ανοιξει με fr 1o σταδιο φιλου μου εγω μονος αυτος δικαβαλος κατεβαινοντας προς βουτα απο 2ες με δικες μου περιπου 5000στροφες και μεχρι 4ες οχι απλα δεν εφυγε αλλα κρατηθηκα και σχεδον 1 αυτοκινητο μπροστα μολις κουμπωσαμε 4ες αρχισα να ανοιγω δυνατα σχεδον 3 αμαξια μπροστα κουμπωσα και 5η και ο φιλος μου εκοψε γιατι τον ανοιγα συνεχεια και δεν ειχε νοημα.Επισης με μαυρο type-r φιλτρο-εξατμιση(injen-invidia decat αν θυμαμε οπως μου ειπε το παιδι) δικαβαλος εγω,μονος το παιδι αναβαση μαυρης,ξεκιναμε απο φαναρι ρολλαριστοι επειδη δεν ηξερα αν θελει να ανοιξει ειναι ενα αμαξι μπροστα μου,βαζω δευτερα και ξαφνικα το παιδι παταει,παταω και εγω,δευτερες πεταγεται λιγο με το πατημα ψηλα μαζευω το μπαμ που μου εκανε,3ες ηρθα διπλα του και 4ες εφυγα πανω απο 1 αμαξι μεχρι τα 170-180 περιπου ωπου και κοψαμε λογω κινησης.Και κατι τελευταιο και συγνωμη που σας κουρασα,μην συγκρινετε το Mugen-S2000 του παιδιου(Αν θυμαμε καλα Σταυρο τον λενε) με τα δικα μας φ,φ-ε η φπε S γιατι το S αυτο και τελειως μαμα μοτερ να ειχε θα ηταν ανετα αρκετα μπροστα.Μονο οι παναλαφρες ζαντες του το full bodykit με το εκπληκτικο carbon hard-top(πολυ-πολυ καλυτερη αεροδυναμικη ιδιαιτερα ψηλα) και το βαρος του αρκουν για να ειναι καμμια κολωνα μπροστα μεχρι τα 200 απο μαμα S χωρις να χρειαζεται τις βελτιωσεις της μεταδωσης και του μοτερ.Το εχω δει στο Μαστορα που τα φτιαχνουμε και ειναι αλλου.Πραγματικα πολυ ωραιο και ολοκληρωμενο,να το χαιρεται το παιδι.
Old Feb 24, 2007 | 12:03 AM
JS RACING's Avatar
Registered User

From: athina

Originally Posted by MANOS,Feb 22 2007, 01:46 PM
Από τη σύζήτησή μας πάντως άφησε να φανεί ότι ο εγκέφαλος-πεταλούδα και τελικό j's δεν δίνουν και πολλά πράγματα σε σχέση πάντα με τα λεφτά που δίνεις και ότι κινδυνεύει και το μοτέρ. (πλούσιο μείγμα και μπουκώματα). Ξαναλέω ότι το αυτοκίνητό του το είδα πρώτη φορά και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που δούλευε....
nai den dinoun polla konta sta 30 aloga strofalo olo to proto stadio!!!! ontos liga eine. kindineuei to moter???? mmm o kathenas leei oti skeftete, ke bebea ama den foraei kai js panta tha leei to antitheto xexe. plousio migma??? mpoukomata??? pou ginan auta re pedia dioti lete na ta ekane to amaksi mou oxi otan to odigousa alla otan to parkara sto gkaraz??? tha trelatho!!! mipos leo mipos AYTA TA KANEI O MUGEN EGKEFALOS??? diito den ksero kanena s2000 me mugen egkegalo na exi pi entiposis ktl ktl ??? min mperdeuomaste!!!
Old Feb 24, 2007 | 12:06 AM
JS RACING's Avatar
Registered User

From: athina

Originally Posted by D_S2000,Feb 22 2007, 03:17 PM
Το ότι άνοιγε ο Σταύρος τόσο καλά οφείλεται κυρίως στο ότι το Body Kit της MUGEN κάνει εξαιρετική δουλειά από πλευράς αεροδυναμικής αφενός αλλά και τα πράγματα που φοράει (χταπόδι, εξάτμιση, εισαγωγή) είναι επίσης πολύ καλά. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερα από τ'αντίστοιχα της J's σε καμιά περίπτωση. Πάντως για τα τόσα λίγα πράγματα (Εκτός body Kit) που φοράει πάει όντως πολύ καλά. Ξαναλέω ότι την δουλειά την κάνει κατά την γνώμη μου κυρίως το Body Kit. Εγώ πάντως με σαφώς λιγότερα λεφτά απ' αυτά που έχει ρίξει ο Σταύρος αν έπρεπε να επιλέξω θα έβαζα όλα τα πράγματα J's (Full 1o Στάδιο δηλ) και θα ήμουν και μερικά αυτοκινητάκια μπροστά. Κι αυτό το λέω γιατί έχω πληροφορίες που λένε ότι δεν πάει πολύς καιρός που είχε ανοίξει με τον Στέφανο (full 1ο Στάδιο J's) και ήταν πίσω αρκετά αυτοκίνητα. Κι όχι μόνο μία φορά αλλά περισσότερες.
oi plirofories sou eine lathos, den exo aniksi me ton filo stauro den etixe? to mono pou mporoume na sigkrinoume eine tis dinamometrisis mas ta kapia parapano aloga pou ebgala!!! apolitos tipote allo ston dromo den exoume kani tipote allo.
kai to simantikotero gia pigente zigiste to amaksi tou staurou kai tha katalabete enan akoma logo pou paei poli kala!!!

All times are GMT -8. The time now is 07:05 AM.