ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Λόγω εορτών και γενικότερου κλίματος, σταματάω το ραψιμο
καθώς το ηπια το τσαγακι μου εχθές...
Δεν πειραζει, ετσι ειναι αυτα και πανω απ ολα η ωραια παρέα και τα πολλα γέλια και πειραγματα.....
Ο dims2k σταθερα στην κορυφή, ο Manos2k καταλαβε τη διαφορα του δυναμομετρου με το δρομο
, ο Thanassis εχει γινει πολυ δυνατος...
και ο Taseas ψαχνει ακομα δεκαρακι να κανει reset να με πατησει... 
Οσο για το κρυο.......
καθώς το ηπια το τσαγακι μου εχθές...
Δεν πειραζει, ετσι ειναι αυτα και πανω απ ολα η ωραια παρέα και τα πολλα γέλια και πειραγματα.....
Ο dims2k σταθερα στην κορυφή, ο Manos2k καταλαβε τη διαφορα του δυναμομετρου με το δρομο
, ο Thanassis εχει γινει πολυ δυνατος...
και ο Taseas ψαχνει ακομα δεκαρακι να κανει reset να με πατησει... 
Οσο για το κρυο.......
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by MANOS,Dec 19 2007, 01:12 PM
Λόγω εορτών και γενικότερου κλίματος, σταματάω το ραψιμο
καθώς το ηπια τα τσαγακι μου εχθές...
καθώς το ηπια τα τσαγακι μου εχθές...

Re paidia to 10araki eimoun sigouros oti to eixa sto ntoulapaki pou skata eksafanistike ?
Sorry re tasea allh fora tha to exw mazi mou stadar
Oso gia to kairo.... htan san thermostatis kai balbida bentilater j's me koyo psygeio
Sorry re tasea allh fora tha to exw mazi mou stadar

Oso gia to kairo.... htan san thermostatis kai balbida bentilater j's me koyo psygeio
Manos2k τα golf για να γινουν 265 aloga+ θελουν αλλα μπεκ και τρομπα απο s3 αλλιως κανει κοψιματα το μοτερ ψιλα,και τα 06+ einai 220 αλογα περιπου απο την VW,Αυτο που ανοιξες ξερεις τι ήταν?Και τα 30 edition ειναι ακομα πιο δυνατα!Τελος αν φορουσε mtm προγραμμα γιατι νομιζω αυτα βαζει η αντιπροσωπια δεν εχει και μεγαλη διαφορα αποδοσης απο μαμα!!
Originally Posted by Dimitrisss,Dec 19 2007, 02:46 PM
Manos2k τα golf για να γινουν 265 aloga+ θελουν αλλα μπεκ και τρομπα απο s3 αλλιως κανει κοψιματα το μοτερ ψιλα,και τα 06+ einai 220 αλογα περιπου απο την VW,Αυτο που ανοιξες ξερεις τι ήταν?Και τα 30 edition ειναι ακομα πιο δυνατα!Τελος αν φορουσε mtm προγραμμα γιατι νομιζω αυτα βαζει η αντιπροσωπια δεν εχει και μεγαλη διαφορα αποδοσης απο μαμα!!
Originally Posted by S2000Geo,Dec 19 2007, 11:58 PM
Καλα περασατε παλιοκοντρακηδες.... ΜανοS2k βαλε τον ΑΕΜ και ξαναπηγαινε την αλλη βδομαδα....
Οσο για τον ΜΑΝΟ, τι να πω.... με απογοητευσε... 
Οσο για τον ΜΑΝΟ, τι να πω.... με απογοητευσε... 
Dysthxws mano se ayta ta proklitika evo gia na mas bgalei kapoios asproprosopous prepei na paizei panw apo 400hp. Otan pleon oxi 1-2 alla polla perissotera evo einai panw apo 500hp kai opws na to kanoume RESPECT sta EVO