Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old May 8, 2008 | 01:05 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Άσε ρε Μάνο θα τον αναλάβω εγώ με το καλύτερο ΜΑΜΑ S2000.
Old May 8, 2008 | 01:08 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Aπαπα ειναι να μην χασεις εσυ .... μας παιρνει ολους η μπαλα. Δεν ειναι κακο να χανουμε ρε, ακομα κι αν ο αλλος εχει πει ψεμματα για κατι. Μην αφηνουμε τον εγωισμο να μας κυριευει.
Old May 8, 2008 | 01:09 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Old May 8, 2008 | 01:15 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by MANOS,May 8 2008, 07:55 AM
ο ενας κοροιδευει τον αλλο.
με πειραξε λιγο, αλλα οκ
Μάνο μου σε καταλαβαίνω.
Η κοροϊδία είναι που σε πείραξε και όχι η κολόνα
Και εμένα η κοροϊδία με χαλάει.

Το έχει η μάρκα αυτοκινήτου φαίνεται.
ο τύπος με το S3 το παλιό {καλά να είναι το παιδί }
390 ρόδα μας είπε την μια , 450 μάθαμε την άλλη μέρα.
Τι κατάφερε με αυτό δηλαδή ?
Μάλλον
Old May 8, 2008 | 01:21 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by kwn/nos s2000,May 8 2008, 08:50 AM
ase na paw egw pou eimai mama...
Και ο Κωνσταντίνος είναι μαμά
πραγματικα αυτο πρεπει να το πιστεψουμε και να το φωναζουμε τελικα
Old May 8, 2008 | 01:28 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,May 8 2008, 01:15 AM

Το γέλιο το μεγάλο είναι ότι είχε πει ότι θα πατήσουμε μεταξύ μας χωρίς να
Πούμε σε κανέναν τίποτα , και τελικά η κόντρα αυτή γράφτηκε στο POWER που κυκλοφορεί
Xaxaxa καλα αυτο το ελα να πατησουμε και δεν θα μαθει κανεις τιποτα ειναι κορυφαια γνωστη ατακα. Βασικα ελευθερη μεταφραση ειναι "Ελα φιλε να πατησουμε, αμα κερδισεις μην ανησυχεις δεν θα μαθει κανεις τιποτα, αμα κερδισω ομως θα το βαλουμε στις εφημεριδες" χαχα

Μου θυμιζει μια γκομενα που ειχε ερθει στραβωμενη και μου ειχε πει "Δεν πιστευω να ειπες σε κανεναν οτι με μαμησες; Γιατι αμα ειπες τιποτα να αρχισω κι εγω να λεω" και αφου πηρε την αρνητικη απαντηση μου, μετα απο 10 λεπτα ηρθε ενας γνωστος και μου ειπε "καλα ρε μαλακα μαμησες την ταδε και δεν μου ειπες τιποτά;" και του το ειχε πει η ιδια....
Old May 8, 2008 | 01:33 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,May 8 2008, 01:15 AM
Μάνο μου σε καταλαβαίνω.
Η κοροϊδία είναι που σε πείραξε και όχι η κολόνα
Και εμένα η κοροϊδία με χαλάει.
Επιτελους και καποιος που καταλαβαίνει τι γραφω και τι θέλω να πω.
Δεν χρειαζεται Yιannake να πω κατι, σε ξερω, εισαι φίλος και ξερω πως σκεφτεσαι γι αυτο και σ εκτιμω

Και ειναι ο ΜΟΝΟΣ, ξαναλεω ο ΜΟΝΟΣ, ακουτε ο ΜΟΝΟΣ που εριξε στο S του καποια λεφτα για F/I και παει στις κοντρες και ανοιγει με αλλα αυτοκινητα και κυριως ΧΑΙΡΕΤΑΙ το δημιουργημα του.
Γιατι εχω κουραστει να ακουω ατομα που πισω απο εναν υπολογιστη κανουν αναμεταδοση ποδοσφαιρικου αγωνα και σχολιαζουν λεγοντας παπαριες και οχι την ουσια και απεχουν απο την πραξη χιλιομετρα και μενουν δυνατοι στα χαρτια και στο garage τους. Όλο σχολια και ιδεα ειναι και αν τους πεις να πατησουν με καποιον κανουν τον κινεζο και εχουν και αποψη κιολας.

Εμενα φιλε Yiannake οπως λες δεν με πειραζει που εχασα και λογικα θα εχανα ακομα και λιγοτερα αλογα να ηταν. Με πειραζει το τοσο χοντρο ψεμα και ειδικα απο ατομα που εχουν πολυ πιο πολλα αλογα απο εμας ή οπως εσενα που εκοψε την κοντρα για να φουσκωσει πιεση. Αυτο δεν ειναι μαγκια, αυτο ειναι καφριλα. Οπως ακουγα εκεινο το βραδι να λεει οτι ανοιγω με 3000 στοιχημα. Ο ΛΕΦΤΑΣ!!!!!

Επισης με πειραζει που ο καθε ασχετος λεει και απο μια κοτσανα για να πει κατι χωρις να εχει πατησει το ποδι του εκει να δει πως ειναι να σου λενε αλλα και να ειναι αλλα. Σαν τις κωλοτρυπιδες....
Δεν με πειραζει που εχασα γιατι εχω χασει και απο Rally ακομα αλλα ο τυπος ειχε τη μαγκια να πει την αληθεια...αλλα θελει πολυ μυαλο για να το καταλαβουν μερικοι.
Και τελος η κουβεντα απο μενα. ΕΧΑΣΑ και το S3 εχει μονο προγραμμα και ολα καλα.
Old May 8, 2008 | 01:36 AM
kwn/nos s2000's Avatar
Registered User

From: Athens

[QUOTE=yiannakos,May 8 2008, 11:21 AM] Και ο Κωνσταντίνος είναι μαμά
Old May 8, 2008 | 01:37 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Kαποιος να με σωσει απο τον δικηγορο, ρε lalaki βοηθα λιγο
Old May 8, 2008 | 01:40 AM
michael-s2000's Avatar
Registered User

exthes arga sth bouta ekana boltitsa!eirthe kai eskase apo pisw moy ena integra typeR! me prospernaei kai kathete dipla moy!!den dinw shmasia!!Mou rixnei ena elafri xerogkazo kai akoustike poly hremo!!E lew exw rixei eidh se ena giati na mhn rixw se allo ena?Eixe trith eixa tetarth se xamhles strofes!xekinaei na pathsei kanw katevasma 3hs stis 5.700 peripou kai xekiname!!!Perito na sa pw oti ayto to xekollhma pou ekane xwris katevasma den to xw xanadei se amaxi!!turbo o kyrios!!sigoura 400 kai panw!!kai to gelio hthele na xanaanoixoume kiwlas!!!exei kapoios idea gia to sygkekrimeno poso peripou einai?Pantos mporw na pw oti phgaine para poly kla!!

All times are GMT -8. The time now is 12:55 AM.